Det er meget kompetente, og det er ekstremt dygtige tandlæger. Jeg fik rykket en stor kindtand ud, og jeg mærkede intet. Jeg vil klart anbefale at bruge dem, Især hvis man har tandlægeskræk, for de... Se mere
Jeg kontaktede klinikken med et akut tandproblem og fik en tid hos en tandlæge dagen efter. Modtagelsen i klinikken og behandlingen var særdeles venlig og top professionel. Følte mig fuldstændig i try... Se mere
Jeg fik lavet en større omgang, med huller og et enkelt tand udtræk, de har været rigtig gode til at forklare og være betænksomme. Ved tandudtrækning fik jeg smertestillende, gaze og desinficerende m... Se mere
Det er en fornøjelse altid at blive mødt at smil så snart man træder ind af døren og indtil man går ud igen. Efter i flere år at have kæmpet med paradentose uden resultat har Sabina og Eike på bare... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
"Et flot smil er ikke en menneskeret - men vi arbejder på det."
Jernbanegade 2A, 9900, Frederikshavn, Danmark
- kontakt@teamloevetand.dk
- teamloevetand.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Fantastisk behandling
Fantastisk behandling. Jeg sad i tandlægestolen i 4 timer m. pauser. Tiden fløj afsted og ikke på noget tidspunkt snakkede de privat eller om andre patienter. De er SÅ professionelle, empatiske og dygtige. Jeg kan varmt anbefale Team Løvetand. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Præcis og virkelig god forklaring inden…
Præcis og virkelig god forklaring inden de gør noget, og super behagelig personale. Et sted jeg vil anbefale til andre.
De bedste 👍
Modtaget af dejligt venligt personale … herefter en faglig dygtig behandling - dejligt 😉
Mega sød og go til at forklarer det…
Mega sød og go til at forklarer det hele når man er ny kunde. Det skal nok blive et godt samarbejde.
God oplevelse!
Man bliver taget godt imod ved receptionen med et stort smil på læberne og ikke mindst også ved tandlægerne. Det skaber en følelse af velkomst og tryghed. De er virkelig gode til at tage sig af deres patienter og er dygtige til deres arbejde.
- så helt klart en varm anbefaling herfra!
Her er man virkelig i gode hænder 😊
Min søn kom i sommerferien til skade med 7 tænder heraf en fraktur. Med et 6 ugers sommerferielukket Børnetandpleje var frustrationen og bekymringen stor. Da jeg kontakter Team Løvetand fik jeg en meget venlig og hjælpsom sekretær som fik presset min søn ind i en i forvejen presset sommerferiekalender. På klinikken møder man lige fra man træder ind af døren kun imødekommende, venligt og hjælpsomt personale. Tandlæge arbejdet udføres med yderst stor og kompetent professionalisme og hvor de hele tiden er opmærksom på at forklare hvad der skal ske og hvordan. Her er man virkelig i empatisk fokus fra hele klinikkens medarbejdere. Aleksander fik lavet et rigtig flot arbejde på min søns skadede tænder. Vi har følt os virkelig taget godt i mod og om, samt er meget taknemmelige for at de kunne hjælpe os. En god og tryg oplevelse som vi kun kan give de bedste anbefalinger.
De er de bedste tandlæger
De er de bedste tandlæger
De er gode til at få en til at slappe af og de fortæller hvad de gør og så er det søde og smilende medarbejdere hvilket gider en god følelse når man træder ind.
Service på toppen 🙏
Jeg har tandlæge skræk
Jeg har tandlæge skræk, men hos Team løvetand, oplever jeg for første gang, at jeg kan slappe af, og alt foregår stille og roligt. De informere om hvad de gør og hvad der skal ske undervejs i behandlingen, og det giver mig tryghed. De varmeste anbefalinger herfra.
Altid tilfreds med mine behandlinger
Jeg havde tandlæge skræk
Jeg havde tandlæge skræk. Det har jeg ikke mere. Et team af dygtige og utrolig tryghedskabende piger der kan få tandlægebesøg til at opleves positivt. Tak.
Super dygtige og kompetente tandlæger…
Super dygtige og kompetente tandlæger og personale der får en til at føle sig tryg.. Jeg har fået en del arbejde på
min fortænder bla nye kroner. Og der betyder det meget for ens velvære at arbejdet er æstetisk flot. Kan kun varmt anbefale Team løvetand.
Sådan :) super behandling og trygt sted…
Sådan :) super behandling og trygt sted af være :)
Sabina var effektiv og gav mig…
Sabina var effektiv og gav mig vejledning omkring forsikring for tyggeskader, super service
De er meget professionelle og jeg har…
De er meget professionelle og jeg har hele tiden følt mig tryg og fået god vejledning.Bliver mødt af venligt personale, og oplevelsen er i helheden positiv og tryg
God rådgivning god behandling
Dygtig, hurtig og professionel. God rådgivning mht. at benytte evt. forsikring. Men har ikke set regningen endnu 😉
Altid en fantastisk god behandling.
Fantastisk oplevelse
Søde, professionelle og smilende! Et det beste oplevelse jeg har haft med at tag til tandlæge. Der er rent og pænt, ikke noget jeg ville ændre eller sætte min finger på 😁
Super dejligt og glad personale
Jeg er meget glad for min tandlæge
Jeg er meget glad for min tandlæge. Sidst jeg var hos tandlægen fik jeg lavet en knækket tand og det var et flot stykke arbejde der blev lavet man kan ikke se at tanden har været knækket.
Idag fik jeg lavet en løs plump samt et hul samme sted nemlig imellem mine fortænder. Det var igen et flot stykke arbejde der blev lavet man kan ikke se at der har været en løs plump hvilket var tydeligt før det blev lavet nu ser det fint ud de 2 fortænder sidder sammen. Godt arbejde.
Har tandlægeskræk
Har tandlægeskræk, men har nu været igennem et længere forløb, med en tandudtrækning af en visdomstand, som der gik betændelse i, og så en rodbehandling oveni, men de er så søde, og virkelig dygtige, og gode til at finde akut tider. Jeg frygter slet ikke tandlæger længere, det eneste sted jeg får lavet tander fremover 😁