Pas op! duizende euro's armer en al je tanden kwijt
Pas op met de beloftes van deze praktijk! Al je tanden gaan eruit voor 5000 euro en daarna gaan ze arrogant doen en blijven ze geld eisen
Ik kwam hier voor een consult dat telefonisch expliciet als gratis en vrijblijvend werd verkocht. Eenmaal in de stoel bleek dat een misleidend lokkertje: zonder voorafgaande prijsinformatie en toestemming werden dure handelingen verricht.
De werkwijze van deze praktijk is uiterst dubieus:
Misleidende intake: Telefonistes boeken je in voor een ‘gratis’ gesprek, maar achteraf volgt een forse rekening voor ongevraagde diagnostiek.
Agressieve verkoop: In plaats van luisteren naar je hulpvraag, word je direct gepusht richting extreem dure behandelingen.
Handelingen worden zonder uitleg of toestemming verricht en verkeerd gedeclareerd bij jou of je verzekering. Mensen die een verzekering hebben, hebben hier geen idee van natuurlijk.
Radicale adviezen:
Er lijkt een patroon te zijn van gezonde tanden willen trekken om dure ingrepen te verkopen. Het voelt eerder als een commercieel verkoopkantoor dan een integere zorginstelling.
De klachtenafhandeling erkende schriftelijk dat de informatieplicht is geschonden en crediteerde deels de factuur.
Dat ze desondanks vasthouden aan een restbedrag voor fouten die ze zelf erkennen, is de overtreffende trap van onredelijkheid, ook werd er heel arrogant op mijn klacht gereageeerd, namelijk dat ik die maar bij KNMT moet neerleggen en dat IEDEREEEN BINNEN DE PRAKTIJK WEET DAT CONSULTEN NIET GRATIS ZIJN.
ahum...behalve de vrouw die IK aan de telefoon kreeg.
Zoek een tandarts die transparant werkt, de wet naleeft en jouw natuurlijke gebit wél respecteert want eerlijk ik zat in de wachtkamer bij een huilende vrouw die al haar tanden liet trekken, terwijl dat eigenlijk niet hoefde.
Verder kreeg ik ook nog tijdens het consult een aanbieding voor facings. Van 131 euro naar 181 euro per tand.... ja je leest het goed dat is geen korting maar een verhoging.
Scroll vooral ook door de andere negatieve reviews: dezelfde klachten duiken daar herhaaldelijk op en doe svp een melding bij NZA