Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op! duizende euro's armer en al je tanden kwijt

Pas op met de beloftes van deze praktijk! Al je tanden gaan eruit voor 5000 euro en daarna gaan ze arrogant doen en blijven ze geld eisen

Ik kwam hier voor een consult dat telefonisch expliciet als gratis en vrijblijvend werd verkocht. Eenmaal in de stoel bleek dat een misleidend lokkertje: zonder voorafgaande prijsinformatie en toestemming werden dure handelingen verricht.

De werkwijze van deze praktijk is uiterst dubieus:
Misleidende intake: Telefonistes boeken je in voor een ‘gratis’ gesprek, maar achteraf volgt een forse rekening voor ongevraagde diagnostiek.

Agressieve verkoop: In plaats van luisteren naar je hulpvraag, word je direct gepusht richting extreem dure behandelingen.

Handelingen worden zonder uitleg of toestemming verricht en verkeerd gedeclareerd bij jou of je verzekering. Mensen die een verzekering hebben, hebben hier geen idee van natuurlijk.

Radicale adviezen:

Er lijkt een patroon te zijn van gezonde tanden willen trekken om dure ingrepen te verkopen. Het voelt eerder als een commercieel verkoopkantoor dan een integere zorginstelling.

De klachtenafhandeling erkende schriftelijk dat de informatieplicht is geschonden en crediteerde deels de factuur.

Dat ze desondanks vasthouden aan een restbedrag voor fouten die ze zelf erkennen, is de overtreffende trap van onredelijkheid, ook werd er heel arrogant op mijn klacht gereageeerd, namelijk dat ik die maar bij KNMT moet neerleggen en dat IEDEREEEN BINNEN DE PRAKTIJK WEET DAT CONSULTEN NIET GRATIS ZIJN.

ahum...behalve de vrouw die IK aan de telefoon kreeg.

Zoek een tandarts die transparant werkt, de wet naleeft en jouw natuurlijke gebit wél respecteert want eerlijk ik zat in de wachtkamer bij een huilende vrouw die al haar tanden liet trekken, terwijl dat eigenlijk niet hoefde.

Verder kreeg ik ook nog tijdens het consult een aanbieding voor facings. Van 131 euro naar 181 euro per tand.... ja je leest het goed dat is geen korting maar een verhoging.

Scroll vooral ook door de andere negatieve reviews: dezelfde klachten duiken daar herhaaldelijk op en doe svp een melding bij NZA

4. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fijn dat we snel op afspraak konden…

Fijn dat we snel op afspraak konden komen. Jammer dat de afspraak maar 5 minuten duurde, er kon geen foto worden gemaakt en narcose behandelingen doen ze niet in Haarlem. Zet het dan ook niet op de website. Wat een aanfluiting.

19. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

horror tandarts 2024 is vertrokken bij tcn…

de tandarts is vertrokken bij tcn inplantoloog welke 2024 werkzaam was niets maar dan ook niets geregeld halve machtigingen aangevraagd verkeerde kant verdoofd zaken niet geregeld om na inplantaten door naar tandtechniek deze wisten nergens van
het is dat ik mij inhield anders had dezeandarts een bezoek moeten brengen aan een collega verdoving kwam mijn schedel uit en links dan rechts inplantaat verwijderen dus verkeerde kant verdoofd

18. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte informatie, ruikt naar oplichting.

2x een consult gehad. Bij het eerste consult werd een schatting van €2.000 euro gemaakt voor een Airsmile beugel met een looptijd van 1 jaar.
Op basis van deze schatting ben ben ik voor een tweede consult langs geweest om foto's van mijn gebit te maken. Uit de offerte komt een bedrag van €2.700. 35% hoger dan de schatting. Na navraag hierover komt het verhaal dat dit met de duur (die was geschat op 1 jaar en bleek 11 maanden te zijn) en het behandelplan te maken had. Of ik langs wilde komen om dit te bespreken (dit had mij weer geld gekost uiteraard). Ik vond dat de schatting zoveel lager is dan de offerte erg raar en het gaf het gevoel dat er geen ervaring is. Ik heb netjes een e-mail gestuurd dat ik van verdere behandeling afzie. Los van de 2 consults en foto's, die ik logischerwijs moet betalen, komt er nog een factuur van €200,- voor het maken van de gebitsmodellen en het beoordelen hiervan (waar ik niet om een beoordeling heb gevraagd). Uiteindelijk kost deze grap mij ruim €250,=. Op de vraag hoe dit kan werd mij duidelijk gemaakt dat dit zo met mij is besproken. Er is tijdens mij twee bezoeken niks over geld gezegd, alleen dat de schatting €2000,- is.

Al met al, vaag bedrijf, dat blijkbaar niet in staat is om klanten vooraf juist in te lichten over de kosten die al gemaakt moeten worden om simpelweg een offerte te krijgen. Ook niet in staat om een juiste inschatting vooraf te maken. Doe er je voordeel mee. Het betreft de vestiging in Alkmaar aan de Kennemerstraatweg.

17. januar 2025

Wat een slecht bedrijf

Angst voor tandarts, narcose behandeling is de oplossing, 1e afspraak gehad 18 juni, foto's etcetera, vandaag 19/12 nog niet geholpen, gebit verslechterd, nu ook pijn, en waarom? De kosten gaan dus hoger worden maar reken maar dat ik schadeloos gesteld wil worden door jullie! Over en weer gelul, ik heb een trage schildklier en medicatie, 2x geprikt, VOOR HUN, dosering verlaagd, nog niet voldoende want er wordt gevraagd wanneer ik weer geprikt wordt, heb akkoord gegeven om huisarts te raadplegen, de baliedame zegt nee, doen we niet, want doen vaak moeilijk, B.S., ik ga niet blijven prikken, de medicatie is ingesteld, ze geven mij nu het idee dat ik dus eigenlijk nooit meer onder narcose kan door de schildklier, apart dat ik 2x geopereerd ben sinds ik dit heb... de baliedame heeft geen professionele manier van communiceren.

18. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tandarts Erik sloeg in 2019 met hamer…

Tandarts Erik sloeg in 2019 met hamer en beitel mijn brug kapot... Herstel heb ik allemaal weer betaald... In 02 - 10-2024 komt herinnering dat ik 1600€ niet heb betaald...
Alles betalingen met kenmerk heb ik terug gevonden 👍👍👍🤗kan met veel foto's bevestigen👍👍👍

3. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijne tandarts!

Super fijne tandarts en assistentes!
Ik heb mijn bovenste verstandskiezen eruit laten halen. Ik was best een beetje angstig daarvoor. Maar Bart en zijn assistente stellen je erg gerust. De verdoving deed helemaal geen pijn en ze gingen erg nauwkeurig te werk. Na die tijd ook geen last meer gehad. Echt top. Super bedankt!

7. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

niet klantvriendelijk en helemaal geen goede klantrelaties.

Ik en mijn 3 kinderen registreerden zich vorig jaar bij TCN. Na de eerste controle -afspraak maakte ik een nieuwe controle -afspraak voor ons allemaal voor een datum 6 maanden vooruit. Voor deze afspraak had ik een gebroken tanden en maakte ik een afspraak voor behandeling. Na de behandeling vroeg ik de tandarts, hebben we nog een aanstaande afspraak en hij zei nee. Een paar weken later ontving ik facturen van hen. In de factuur zegt dat we niet naar de afspraak zijn gegaan, daarom moeten we de facturen betalen in plaats van een ziektekostenverzekeringsmaatschappij. Ik maakte bezwaar om de facturen te betalen omdat ze me nooit herinneringen voor de afspraken sturen. Ook toen ik daar was, vroeg ik en ze zeiden dat we geen aankomende afspraken hebben. Ik heb ze meerdere keren gebeld. Aan de telefoon zeiden ze dat het mijn verantwoordelijkheid is en ze stuurden geen herinneringen. Mijn vorige tandarts stuurde altijd herinneringen een of twee dagen voor de afspraak. Ik heb veel doktersafspraken in het ziekenhuis, GGZ of Orthodontist en ik krijg altijd een herinnering vóór de afspraken. Enkele weken later, toen ik naar de tandarts ging om nieuwe afspraken te maken, vroeg ik specifiek om me herinneringen te sturen en ze zei geen probleem en we ontvingen herinneringen voor onze laatste afspraken. Toen schreef ik naar hun hoofdkantoor over mijn klagen. Ze hebben mijn e -mails niet lang gereageerd. Daarna ontving ik de volgende e -mail;
“ In overleg met ons filiaal in Daalmeer is besloten dat de facturen betaald dienen te worden. U geeft aan geen herinneringen te hebben ontvangen. Mijn collega in Daalmeer heeft u verteld dat deze wel gestuurd zijn. Zij heeft hier zelfs nog screenshots van gemaakt en u toegestuurd. Overigens blijft dit een service vanuit TCN en zijn wij dit niet verplicht. En daarbij blijft uw eigen verantwoording om afspraken na te komen. Ons filiaal Daalmeer blijft bij het standpunt dat de facturen voor niet nagekomen afspraken betaald dienen te worden.”
Wat ze zeggen is niet waar en ik vroeg hen om me deze screenshot te sturen om te bewijzen dat ze het echt hebben verzonden, maar vanaf dat moment heb ik ze niets gehoord. Ook hebben we in de facturen alle vier van ons dezelfde beschrijving (C90) voor behandeling, maar drie van ons hebben € 39 en een van ons € 40 in rekening gebracht. Dit is niet logisch. Toen ik vroeg waarom aan hen ook geen antwoord heb ontvangen. Ze zijn helemaal niet klantvriendelijk en helemaal geen goede klantrelaties. Ze horen of luisteren niet wat Costomer zegt. Ik raad je aan om bij hen weg te blijven. Ik ben aan het veranderen en ga me ook registreren bij een andere tandartskliniek.

23. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voor een kindvriendelijke tandarts gekozen.

Wij hebben speciaal voor TCN gekozen. Omdat onze dochter de behandeling trekken van een melk tand spannend vind. Bang voor de tandarts is ze verder niet. Na uitvoerig telefonisch gesproken te hebben met de receptioniste hebben we een afspraak ingepland voor de behandeling en voor de behandeling nog een korte intake. Want zoals ze zelf zei; het is vreemd als kinderen zonder de behandeling weer de deur uitlopen. En ze zijn gewend aan huilende kindjes in de stoel, want dat hoort er eenmaal bij.
Mijn dochter en ik lopen de behandelkamer van de (KINDER)tandarts binnen en mijn dochter wordt serieus genegeerd. Ze krijgt geen warm ontvangst wat ervoor zou moeten zorgen dat ze zich op haar gemak voelt. Vreemd..... Het enige wat aan haar wordt gevraagd is mag ik even in je mond kijken? Waarop mijn dochter nee zegt. De reactie die daarop volgde was, oh nou dan kan ik ook niets voor je betekenen.
De tandarts in kwestie had ook geen idee waarvoor wij kwamen. Een week daarvoor had ik uitgebreid met de receptioniste gesproken en uitleg gegeven wat er aan mijn dochter haar tand moest gebeuren. Hebben ze daar wel een interne overleg?
Klantvriendelijkheid was ook ver te zoeken. Er is geen één keer gezegd wat vervelend dat er een miscommunicatie is ontstaan. Wat vervelend voor je dochter. Ze bleven zich maar verschuilen achter hun werkwijze. Het naar binnen harken van geld! Niet het beste voor je het kind! Dus met andere woorden geen empathisch vermorgen.
Het wordt duidelijk dat er alleen een afspraak staat voor een intake? Alleen een intake en daarna wennen en vertrouwen terug winnen! Want ja in tegenstelling wat de telefoniste vertelde wilde de (KINDER)tandarts geen huilende kinderen in de stoel! Wat een domper voor mijn dochter. Blijkbaar zou zij nog een paar keer terug moeten komen.
Dit was niet de afspraak! Van een meelevende begripvolle toon was niets meer te merken. Ze zijn dus verre van kindvriendelijk! Helemaal geen warme benadering richting kinderen!
De receptioniste had
zelfs een moment waarop ze wist hoe mijn kind haar karakter in elkaar stak en wat het beste voor haar was. Wat een idioterie. Volgens haar mag nooit je kind voorbereiden en zeker niet boos worden waar een kind bij is. Boosheid hoort eenmaal bij het leven. Zeker wanneer je als leugenaar en slechte ouder word uitgemaakt.
Dus ben je bang voor de tandarts of ben je op zoek naar een goede kindertandarts? Zoek dan vooral verder. Wij hebben inmiddels een goede en kindvriendelijke tandarts gevonden!

5. januar 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.