TCG Paradijs Anmeldelser 17

4,5

Bij TCG Paradijs vind je alles wat je nodig hebt voor je Pokémon collectie. Wij bieden een breed assortiment aan kaarten, accessoires en producten voor zowel verzamelaars als spelers. We staan voor snelle verzending en persoonlijke service. Heb je een vraag? We denken graag met je mee. Welkom in het paradijs voor TCG-liefhebbers!

4,5

Top bedrijf

Er was vanuit Post.nl wat onduidelijkheid over de status van verzending.
Maar we hebben het samen op een goede manier kunnen oplossen.
Zeer prettig in de communicatie, alles goed verpakt en normale prijzen
Top bedrijf!

26. februar 2026

Goede service

Alles was vlot gelopen zonder problemen
Enige nadeel is dat er veel uitverkocht is op de website, zonder een indicatie wanneer er weer beschikbaarheid is

19. oktober 2025

Super Shop en een Super Eigenaar!

Altijd naar wens en de Eigenaar stelt mij nooit teleur want als alles, overal uitverkocht is, is het bij TCG Paradijs wel te vinden🤩🤩

Nog wachtende op de bestelling die de 30e van Mei binnen komt! Kan er niet
Op wachten😁

26. maj 2025

Besvarelse fra TCG Paradijs

Super bedankt voor je review, en je bestelling ligt om verstuurd te worden 😁

Goede verkoper

Goede verkoper! Perfect verpakt en snel verzonden. Dankjewel voor de extra stickers

10. april 2025

Besvarelse fra TCG Paradijs

Geen probleem, bedankt voor de review!

Pre order gedaan van Journey Together…

Pre order gedaan van Journey Together en op release dag ontvangen, zorgvuldig verpakt met een presentje. Kortom, top service en zou zeker weer bestellen!

28. marts 2025

Besvarelse fra TCG Paradijs

Goed om te horen dat alles bevallen is. Veel plezier met je bestelling en we hopen je snel weer terug te zien!

De pokemon journey together booster box

De pokemon journey together booster box besteld en op release binnen gekregen met nog een kadotje erbij! Super tevreden prijs was oke vooral als de box overal uitverkocht is. 👌 tot de volgende

28. marts 2025

Fijn om te horen! Tot de volgende 😁

Goede ervaring met TCG Paradijs

Via TCG Paradijs Pokémon TCG - Shrouded Fable Illustration Collection Kingambit gekocht. Vandaag binnengekomen. Alles zat er in en ook nog twee extraatjes. Prijs wellicht wat aan de hoge kant aangezien ik ze voor minder zie staan online. Voor de rest niks op aan te merken en een goede service.

26. marts 2025

Bedankt voor je review!