Top site!
Top site! Hele goede prijzen en snelle levering. Ik kom vaker terug.
Pokémon, Riftbound, One Piece en meer voor betaalbare prijzen! Bij TCGino vind je een breed assortiment aan trading card games. Ook kan je bij ons terecht voor verzamelmappen, kaartbescherming en andere leuke accessoires zoals Funko pops en knuffels. Neem eens een kijkje op onze website!
Top site! Hele goede prijzen en snelle levering. Ik kom vaker terug.
Goede prijzen en prima bezorging.
Vriendelijk en behulpzaam. Producten netjes ontvangen en waren zeer goed verpakt! Dankjewel
Goede en snelle levering, alle producten zoals beschreven
Top bedrijf, super qua communicatie en levert op tijd.
Snel bezorgd items zoals beschreven en fijne communicatie met verkoper.Zal zeker weer bestellen in de toekomst.
Was blij dat ze het product wat ik zocht nog hadden en hebben geen belachelijke prijzen.
Verder zijn ze zelfs bereid bij te bestellen voor je als er iets uit voorraad zou zijn.
Prettig e-mail contact en zal hier zeker weer bestellen. ^^
Super snelle levering in goede conditie, ook goede prijzen. Ga hier zeker vaker mijn kaarten bestellen.
Leuke aanbiedingen, netjes op tijd met verzenden en soms iets leuks erbij. Vandaag opnieuw een bestelling aan het plaatsen.
S’avonds besteld, dezelfde avond verstuurd, en 2 dagen later aangekomen. Thanksnn
Mooie prijs voor een booster box, netjes verpakt en snel geleverd. Ik weet waar ik mijn volgende bestelling opnieuw ga plaatsen!!
Fijne website, goedkope prijzen, goed verpakt en binnen 2 dagen geleverd!!
Laatst een bestelling gedaan , kon het dezelfde avond nog ophalen!
Goeie service, en mooi prijsje!
Nog maar 1 keer besteld, maar toffe website voor Pokemon met hele goede en eerlijke prijzen! Soms ook extra service in de vorm van een packje of sleeves erbij :)
Goedkoopste prijs voor kaarten die ik heb gevonden en sneller geleverd dan aangegeven dus helemaal top!!