tc-staal.dk
tc-staal.dk - Anmeldelse.
Hej mulige virksomheder samt private forbrugere.
Der er ikke så meget at fortælle, om dette uduelige firma, og alligevel er der engtligt i denne ubrugelige sag (Tilbudsgivning og produktion) fra denne virksomhed = ANDERS AND FIRMA.
Denne virksomhed er så sløset som noget kan være, har aldrig i mit liv oplevet noget lignende usselt stabilitet overfor os private forbrugere, som efterspørger en helt alm, service ydelse.
OVERVEJ OVERVEJ OVERVEJ endnu en gang omkring dit telefon opkald til virksomheden, der skal lave dit tilbud eller hvad der skal på tegnebrædet hos DIG/JER.
- 1 Opkald 31 Juli Kl. 10:02 Mand skulle ankomme fra tc-staal.dk, se på opgave.
- 2 Opkald 31 Juli Kl. 14:12 Efterfølgende måtte der rykkes allerede for hans ankomst til bopælen. ( MAND ANKOMMER KL. 15:??)
( SNAK SNAK SNAK = PLADESPILLER )
- 3 Opkald September - Privat mobil fået af firma - Rykning af tilbudsgivning og fremstilling, tilbehør til havelåge. ( SNAK SNAK SNAK FRA FIRMAET - INTET HØRT )
- 4 Opkald 27 August. Kl. 10:45 rykning af tilbudsgivning samt fremstilling, tilbehør til havelåge. - ( SNAK SNAK SNAK FRA FIRMAET - INTET Hørt = Pladepiller )
- 5 Opkald 4 September Kl. 14:47 Rykning af tilbudsgivning samt fremstilling, tilbehør til havelåge. - ( SNAK SNAK SNAK FRA FIRMAET - INTET HØRT )
- 6 Opkald 6 September Kl. 13:49 Rykning af tilbudsgivning samt fremstilling, tilbehør til havelåge. - ( SNAK SNAK SNAK FRA FIRMAET - INTET Hørt = Pladespiller )
- 6 Opkald 6 September Kl. 14:09 Mail ankommer mht. pris og fremstilling på tilbehøret.
( IGEN SNAK SNAK = Dårlige undskyldninger )
- 6 Opkald 6 September Kl. 14:23 mail bliver bekræftede på tilbehøret, og ordre må gerne sættes i gang omgående.
- 7 Opkald 24 September Kl. 10:19 Rykning af tilbudsgivning samt fremstilling, tilbehør til havelåge. ( SNAK SNAK SNAK = ORDRE annulleres herfra på mail til tc-staal.dk Kl. 11:25 da herren i firmaet kom med en SNAK SNAK SNAK = Dårlig undskyldning,
I telefonen, hvori der blev sagt fra hans side, at han ville hellere end gerne ønske at ordren blev annullerede, og nærmest skar mig af i røret, og lod mig ikke tale færdig,, " føj en opdragelse ".
TAK FOR JERES VENLIGHED, det var pænt af jer !! Man må håbe, at de andre kunder for et ord indført. = for vakt Deres interesse for ovennævnte, når Intet er for stort og intet er for småt.
Det har været rart at blive behandlet på sådan en FANTASTISK MÅDE som privat forbruger, men opgaven har åbenbart været for STOR og munden har gabt overfor, for meget måske ?? Forfærdelig behandling.
CITAT: hjemmeside tc-staal.dk - under deres profil forside nederst med sorte bogstaver.
- Intet er for stort og intet er for småt
Vi håber at ovennævnte har vakt Deres interesse og at De vil gøre brug af vort firma = ANDERS AND FIRMA !!.
Citat fra privatforbruger: fra privat kunde ( JEG )
Jeg har aldrig i min vildeste fantasi troede, at jeg skulle have sådan et KLAMHUGGER ANDERS AND FIRMA ind af min dør, men det har være rart at blive behandlet på sådan en måde, så jeg virkelig kan give gode erfaringer/anmeldelser videre til andre private kunder eller virksomheder fremadrettede = HANDEL DER IKKE.
Så overvej IGEN & IGEN, om du virkelig ønsker muligvis at stå i sådan en situation overfor din KUNDE eller dig SELV evt.
Set tilbage i bakspejlet, er det jo kun PROFESSIONELLE firmaer, der kan skille bukkene fra fårne, så sagen eller en ganske lille ordre kan blive fulgt ordentligt i hus til dørs.
Kunne 0 Stjerner gives, ville jeg ikke tøve.
Men 1 Stjerne som sin første anmeldelse på trustpilot.dk
så taler virksomheden allerede sit tydelige sprog overfor os kunder.
1 Stjerne = ELENDIGHED, vælg mig ikke FREMADRETTEDE.
24. september 2019