Taxi Utrecht orgAnmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb onlangs gebruikgemaakt van taxiutrecht. Org, van Utrecht naar Schiphol en ik ben zeer tevreden over de service. De chauffeur was vriendelijk en op tijd, en de rit verliep soepel. De auto was s... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb bijna mijn vlucht moeten missen door een ander taxibedrijf. Gelukkig heeft taxi Utrecht mij kunnen redden door snel een taxi te sturen, een hele fijne en ontspannen rit en zelfs een flesje wat... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Taxibureau

Skrevet af virksomheden

Taxi Utrecht is een jong en vooruitstrevend bedrijf. We zijn gespecialiseerd in diverse soorten personenvervoer, luchthaven transfers en zakelijk vervoer in en rondom Utrecht. We hebben de beschikking over een uitgebreid wagenpark en ervaren chauffeurs.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Beste taxi rit ooit

Beste taxi rit ooit. Geweldige mensen.

5. oktober 2024

Beste Niels Winter,

Wat een compliment, bedankt! We zijn zo blij dat je de rit als de 'beste ooit' hebt ervaren en dat je de mensen achter de service waardeerde. We doen ons uiterste best om elke rit bijzonder te maken en het is geweldig om te horen dat het in jouw geval gelukt is. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn!

Taxi utrecht org

HALF UUR TE LAAT BIJ BRUILOFT

Taxi besteld voor 8 personen op 14 september om 13.30 uur van Nieuwegein naar Utrecht. Onze zoon ging trouwen en zou om 2 uur arriveren via de gracht bij kasteel oud d'aen. Om 13.45 geen taxi, gebeld, taxi zou onderweg zijn... taxi arriveert om 14.05 (veel te laat)rare verhalen van de chauffeur en daarna dat hij MAAR 5 MINUTEN te laat was. We hebben met de hele familie van de bruidegom het aankomen van het bruidspaar gemist!! en de volle pot moeten betalen voor een taxi die ook nog eens vies was. DANK U WEL!!

*****Na 2 maanden is er contact geweest met de eigenaar van het bedrijf. Na een communicatiefout van de chauffeur die ons had moeten brengen is bovenstaande situatie ontstaan. Natuurlijk kunnen wij het aankomstmoment van de bruiloft niet meer overdoen, maar we waren tevreden met de vele oprechte excuses en een vergoeding van de kosten**** DANK VOOR JULLIE (Toch wel) FIJNE REACTIE!!!!

14. september 2024

!!UPDATE!!

UPDATE: ***** bedankt voor uw terugkoppeling. We begrijpen dat de situatie rondom het vervoer naar de bruiloft voor enige ongerustheid heeft gezorgd, en we betreuren het dat er een communicatiefout heeft plaatsgevonden. We zijn echter blij te horen dat u tevreden bent met de oprechte excuses en de vergoeding die is aangeboden. Nogmaals onze dank voor uw geduld en begrip in deze situatie. We hopen dat ondanks het ongemak de bruiloft verder naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Khalid youkaj Taxi Utrecht org

———————————————————
———————————————————
Beste Karina Crooijmans,

Onze oprechte excuses voor de ongemakken die u hebt ervaren tijdens de rit van Nieuwegein naar Utrecht. We begrijpen hoe belangrijk het was om op tijd te arriveren voor een speciale gelegenheid zoals de bruiloft van uw zoon, en we betreuren het dat we niet hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen.

Het is nooit de bedoeling om iemand te laten wachten, en we zullen dit incident intern onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Wat betreft de staat van de taxi en de vertraging, dit is absoluut niet de service die wij normaal leveren, en we nemen uw feedback serieus.

We willen u graag een oplossing bieden voor de ontstane situatie. Neem alsjeblieft contact met ons op zodat we dit verder kunnen bespreken.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak, en we hopen dat we uw vertrouwen in de toekomst weer kunnen herstellen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle service en nette prijzen

Snelle service en nette prijzen, dit bedrijf is zeker aan te raden als je met een betrouwbare taxi bedrijf mee wilt rijden. Ik ben vaste klant!!

1. juli 2024

Beste Hanane Ben moussa,

Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle service en eerlijke prijzen. Het betekent veel voor ons om een vaste klant te hebben, en we doen ons best om je keer op keer dezelfde betrouwbare service te bieden. Bedankt voor je aanbeveling, en we kijken ernaar uit je snel weer te mogen vervoeren!

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Goede communicatie etc

22. juni 2024

Beste Jamal Ben Allal,

Bedankt voor je fijne feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze communicatie en service. We streven er altijd naar om alles soepel te laten verlopen en het betekent veel dat je dat waardeert. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De taxi was er binnen no-time en de…

De taxi was er binnen no-time en de prijs was ook netjes, verder ben ik netjes behandeld. Al met al een top ervaring bij taxiutrecht.org. Ik zal zeker vaker een taxi bij jullie bestellen! En ik raad iedereen aan om dat ook te doen.

2. juli 2024

Beste Ibrahim Ben Allal,

Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de snelheid van de service, de prijs en de behandeling. We doen ons best om elke rit tot een top ervaring te maken, en het is fijn om te horen dat dit in jouw geval gelukt is. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn en waarderen je aanbeveling enorm!

Beste taxi van Utrecht!

Recent een taxi geboekt. Een zeer nette prijs betaald! Had gebeld en binnen 3 minuten stond er een taxi voor me neus. Zeker een aanrader! Bestel vanaf nu al m’n taxi’s hier!!

1. juli 2024

Beste Rayan Ben,

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de snelle service en de prijs. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Incorrecte prijs op de website

Ik wilde een vervoer voor 5 personen van Bilthoven naar Schiphol boeken, wat volgens de site 89 euro moet kosten (tarief voor max 8 pers). Maar na het invullen op het reserveringsformulier komt het bedrag meteen op 110 uit. Ook via de chat komt men met het bedrag van 110. Wmb misleidende prijzen op de site, ze zouden er goed aan doen om dit te corrigeren.
Wel snel en netjes contact via de app.

8. juni 2024

Beste Pieter,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer de prijs op de website niet overeenkomt met het bedrag dat je tijdens de boeking ziet. We willen ons verontschuldigen voor het ongemak. De prijs kan variëren op basis van verschillende factoren, zoals beschikbaarheid en specifieke reisdata, en we zullen zeker kijken naar manieren om dit duidelijker te communiceren op onze website.

We zijn blij te horen dat je het contact via de app als snel en netjes hebt ervaren. We nemen je opmerkingen ter harte en zullen proberen de informatie op onze website te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor je feedback en we hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Brandon Neubert.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag een hele leuke rit gehad van…

Vandaag een hele leuke rit gehad van 1,5uur ze zeggen weleens de tijd vliegt als je het leuk hebt nou de rit voelde als 10 minuten hele leuke ervaring met de chauffeur vriendelijk en verzorgde jongenman zeker een aanrader!!!

1. juni 2024

Beste Faouzi Yahyaoui,

Wat geweldig om te horen dat je zo’n leuke rit hebt gehad! We zijn blij dat de tijd snel voorbij vloog en dat je het naar je zin had. Fijn dat je de chauffeur als vriendelijk en verzorgd hebt ervaren – dat is precies waar we voor staan. Bedankt voor de aanbeveling, en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe rit!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Taxi van huisarts naar spoedeisende…

Taxi van huisarts naar spoedeisende hulp. 25 minuten gewacht en zeer slechte communicatie.

27. maj 2024

Beste Stella,

Bedankt voor je feedback. Het lijkt erop dat deze ervaring niet bij ons bedrijf heeft plaatsgevonden, We hopen dat je de juiste vervoersservice hebt gevonden en wensen je het beste.

Topp

Top service vaste klant

28. februar 2024

Beste Lorenzo,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We zijn blij dat je een vaste klant bent en waarderen je vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te zijn!

Top service

Top service! Makkelijk afspraak kunnen maken en een uitstekende prijs!

22. februar 2024

Beste Ronan Tsoumpakopoulos,

Dank je wel voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je de afspraak makkelijk hebt kunnen maken en dat je tevreden bent met de prijs. We streven altijd naar de beste service en het doet ons goed om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn

Hartelijke groeten,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede kwaliteit

Makkelijk te regelen alleen kon niet optijd een taxi chauffeur krijgen bij de vertrekplaats. Taxi chauffeur gaf een goede service en rijd een in nette taxi. Chauffeur was rustig en open.

1. februar 2024

Beste Marcus,

Bedankt voor je feedback! Het is fijn om te horen dat je tevreden was met de service van de chauffeur en de kwaliteit van de taxi. We begrijpen dat het vervelend is dat je niet op tijd een chauffeur kon krijgen bij de vertrekplaats, en we nemen dit zeker mee om onze service te verbeteren. We stellen het op prijs dat je dit met ons hebt gedeeld en hopen je in de toekomst weer sneller en nog beter van dienst te kunnen zijn.

Taxi Org Utrecht is top!

Wederom heeft Taxi Org Utrecht (Yener) ons uitstekend en zeer klantvriendelijk geholpen (Yener) naar en van Schiphol. Keurig op tijd met uitstekende communicatie en (zeer nette/schone auto's). Al met al top!
Mijn volgende vakantierit boek ik weer bij Taxi Org Utrecht (Yener).

10. oktober 2023

Beste Henny Molenaar,

Hartelijk dank voor je fantastische feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je weer zo tevreden bent met onze service. Het is geweldig dat Yener je goed heeft geholpen en dat je tevreden bent over de communicatie en de netheid van de auto’s. We waarderen het enorm dat je ons weer kiest voor je volgende rit naar Schiphol en kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te zijn!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snelle vriendelijke service !

Snelle vriendelijke service !

9. september 2023

Beste Anna,

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze service snel en vriendelijk hebt ervaren. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Slechte ervaring met dit bedrijf

Van tevoren taxi's besteld én betaald voor een groep, de heenweg geen probleem, de terugweg kwamen de taxi's niet opdagen, moeilijk contact te maken en daarna allerlei excuses. Het was al heel duur, maar geen enkele coulance naderhand wat betreft kosten.

Met betrekking tot uw antwoord, dit gaat zeker over jullie en is geen nep-reactie. Jammer ook dat jullie dit niet erkennen en excuses maken voor de gemaakte fouten.

2. april 2023

Besvarelse fra Taxi Utrecht org

Dit recencie hoort zeker niet bij ons! U verward ons met een ander bedrijf of u plaats een neppe recencies. U kan contact opnemen met ons via 030 4444 044.

Update
Nicole je blijft op je standplunt dat wij het zijn,
Stuur je reservering nummer en betaalbewijs.
Je komt niet voor bij ons systeem, neem even contact op via de whattsap

super service!!

Doordat het ov in utrecht niet reed, zijn wij terecht gekomen bij de taxi service utrecht taxi org, zeer meedenkend en hele fijne ervaring gehad. We konden direct instappen en zijn op tijd aangekomen. De chauffeur bood zelfs aan om ons weer op te halen voor het geval het ov nog steeds niet reed. Al met al zeker een aanrader!!!

19. januar 2023

Besvarelse fra Taxi Utrecht org

Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad! We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen toen het openbaar vervoer niet reed, en dat je op tijd op je bestemming bent aangekomen. Het doet ons ook goed om te horen dat je de service als meedenkend en vriendelijk hebt ervaren. We stellen je aanbeveling zeer op prijs en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Top ervaring Utrecht taxi org

Na veel stres of wij onze locatie op tijd zou halen, hebben wij de taxi kunnen nemen bij deze chauffeur. Beste meneer heeft ons opgehaald op het station. Vanuit hier zijn we met veel geduld en vriendelijk verder geholpen. Comfort is aanwezig. Zeer meedenkend in oplossingen. Kortom, ik heb een hele fijne ervaring gehad met zijn service. Zeer zeker een aanrader

18. januar 2023

Beste anoniem,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback! Het doet ons goed om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad, vooral in een stressvolle situatie. We zijn blij dat onze chauffeur je met geduld en vriendelijkheid heeft kunnen helpen en dat je het comfort en de meedenkende service hebt gewaardeerd. Jouw aanbeveling betekent veel voor ons, en we hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Taxi Utrecht org

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.