Taxi Stockholm Anmeldelser 103

2,3

1. Taxibureau
  2. Limousineservice
  3. Transportservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Här möts vi! Taxi Stockholm finns för det härligt brokiga sällskap som utgör stockholmarna.

2,3

Under middel

Suveränt

Helt suveränt varje gång. Svårt att förstå de låga betygen. Appen och förbokningen fungerar perfekt. Vi är jättenöjda!

15. april 2026

Be careful if your new!!!!!

Be careful if your new!!!!!! We met this guy on the way out of the airport. He asked if we needed a taxi and wanted to help, so of course we said yes. But then he took us to another guy who was parked a bit away from the others. We got a bit worried, but went with him anyway. From Arlanda to Stockholm we paid 2650 SEK, even though with Uber we only paid 268 SEK.
Be careful — there are people who take advantage of travelers who don’t know Sweden or the prices!!!!!! I was so angry.
THEY WERE WEARING SUITS!!!!!!

13. april 2026

Hidden fees

Hidden fees! Be careful never use this company!
We booked both on our way to arlanda and from arlanda to stockholm we paid two different prices with fees that you really need to look for in the booking. So they present a competitive price at the beginning till you enter the tact and you pay up to 300 sek more if you have kids and you need car seat

10. marts 2026

Toppenchaufför.

Vi tog en Sthlmstaxi från Centralen till Solna med chufför Malik med Taxi id 001490. Han var mycket trevlig, glad , positiv och hjälpsam. Körde lungt trots en bilist bakom som ville köra om och tutade hela tiden. Med dåligt väglag och begränsad hastighet. Vi hoppas få resa med honom igen och önskar allt gott för hans planer och drömmar. Sonia och Anders Bovin

10. januar 2026

Mycket nöjda

Vi kom från Spanien till Arlanda igår vid 17.00 tiden och skulle åka till Danderyd. Vi hade en del bagage inklusive en stor hundbur och förstås vår stora labrador med oss.
Flera taxi nekade direkt och en del ville inte ha djur i bilen.
Till slut träffade vi en trevlig förare som mycket vänlig och professionell hjälpt oss. Han var mycket hjälpsam och trevlig och gjorde vår taxiresa behaglig. Vi minns tyvärr inte namn men han var en pensionerad Waldorflärare.Vi vill tacka honom och rekommendera varmt taxi Stockholm.
Sarah&Jan

29. december 2025

Deras bilar är oftast inga taxibilar…

Deras bilar är oftast inga taxibilar för äldre och mindre rörliga personer, som kan komma ut och in i dem. De tycks hellre satsa på typ sportiga och låga bilar för yngre och friskare kunder. Vackert på ytan som mycket annat i Sverige, men inte lika bra innanför som ofta mycket annat i våra städer tyvärr.

20. september 2025

Dåligt

Förbokad resa med plats för 3 vuxna och 1 barnstol Arlanda-Sickla kl 21: 10 den 29 dec 2025. Flyget kom i tid. Efter 10 min väntan i terminalen fick vi meddelande att vår upphämtning är framme om 1 min. Det dröjde dock ytterligare 10 min, således 20 min försenad upphämtning. Föraren hade varken förklaring eller någon ursäkt. Föraren kunde inte montera den av oss förbeställda bilbarnstolen. Vi fick själva leta monteringsanvisningar på Youtube. Riktig dåligt service
Vi kommer aldrig mer åka med Stockholms Taxi.

29. november 2025

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd de gånger jag åkt med Taxi Stockholm, chaufförererna har varit så hjälpsamma och trevliga! Fräscht i bilarna. Värt att det kostat lite mer.

5. november 2025

Kundservice

Stressad gotländska som missade båtbussen till Nynäshamn på grund av tågförseningar fick en mycket trevlig, underhållande och snabb taxiresa till båten tack vare den mycket service inriktade föraren 12234 i bil 1056.

20. oktober 2025

Kom med sent flyg till Arlanda

Kom med sent flyg till Arlanda. Hotellet 5 min bort Aiden gav rådet att fråga efter fast pris. Ett gäng taxi chafförer stod utanför taxibilarna och gav priset 375 + startavgift. Totalt hutlöst, jag gick in på terminalen och gick sedan ut, taxichaffören som vi sedan reste med sa att han skäms för att även Taxi Stocklholm nu håller på på detta sätt. Han sa att det fasta priset som gäller är 310 SEK...

12. oktober 2025

Use another service.

I used this taxi service on October 5 at 3:15am to go from my hotel in Stockholm to the airport. To go from the airport to the hotel was 735 SEK (about 70 euros). To go the other way the driver charged me 1,887 SEK (172 euros)! Highway robbery!
A friend used booking.com to go from the same hotel to the airport and she paid 58 euros. Avoid this company and save a lot of money.

5. oktober 2025

Åkte med Taxi Stockholm häromdagen

Åkte med Taxi Stockholm häromdagen – det var helt okej. Chauffören var trevlig och bilen var fräsch, men det tog lite längre tid än jag trodde att få en bil. Priset var inte superbilligt men ändå rimligt. Inget wow, men det funkade som det skulle. Skulle nog använda dem igen om jag behöver komma nånstans snabbt och smidigt.

12. september 2025

Tyvärr Taxi Stockholm

Jag försökte förboka en taxi till Cityterminalen p.g.a. tidigt flyg.
Efter antal koder som skickades som sms och till mejlen, och som sedan hastigt och lustigt blev ogiltiga, gav jag upp. Laddade även ner appen - samma resultat där. Bokningen gick
till en konkurrent !

26. august 2025

Taxichauffören duktig men appen…

Taxichauffören duktig men appen opålitlig och kundservice helt hopplös. Som att prata med en vägg. Verkar inte kunna förstå varken 1. hur man ger ett trevlig bemötande eller 2. vad nyckelproblemet var.

4. august 2025

Had to go from Stockholm to Copenhagen

Had to go from Stockholm to Copenhagen. They send us a electric car that had to charge every 70 km. It took us an ekstra 2 hours in charging time. The driver was the worst at driving and couldn’t set the GPS. He went the wrong way on the highway….

5. juli 2025

Mörkade förseningsavgift

Jag bokade stor bil för resa till flygplatsen 05.25 på morgonen.
Bilen kommer 05.20 och vi börjar lasta.
05.28 är vi påväg.
Jag märker senare att chauffören har lagt till 42 kr för förseningsavgift utan att informera.
Mycket långt beteende.
Jag skriver till supporten utan att få nån respons.
Suveränt sätt att bli av med kunder.

17. juni 2025

Er dette din virksomhed?