Interiøret er fantastisk! Det er som at komme tilbage i tiden, med god dansktop der bliver spillet imens man spiser. Tarteletterne er nostalgiske og super gode! Det er nærmest som at være hjemme hos m... Se mere
MUMS for en lækker tartelet! Det var vores første besøg. Bestilte 3 tarteletter for kr. 75. Meget spændte på, hvordan de smagte. Og vi blev ikke skuffede: Lækre smørbagte tarteletter med det lækreste... Se mere
Har kun smagt den med "kylling". Fyldet smagte nogenlunde, men der var ikke noget kylling i. Tarteletten var meget tynd og smagte ikke godt. Dem man køber i et supermarked smager meget bedre. Ekspe... Se mere
Interiøret er fantastisk
Interiøret er fantastisk! Det er som at komme tilbage i tiden, med god dansktop der bliver spillet imens man spiser. Tarteletterne er nostalgiske og super gode! Det er nærmest som at være hjemme hos mormor🥰
Unik oplevelse
Vi besøgte restauranten i Rødovre, og er meget begejstrede. Jeg kan særligt anbefale tarteletten med and, det var min favorit. Jeg glæder mig til at høre en sang næste gang :-)
MUMS for en lækker tartelet!
MUMS for en lækker tartelet!
Det var vores første besøg. Bestilte 3 tarteletter for kr. 75. Meget spændte på, hvordan de smagte. Og vi blev ikke skuffede: Lækre smørbagte tarteletter med det lækreste fyld. Specielt den med and smagte himmelsk. Og så var betjeningen supergod. Vi kan varmt anbefale stedet.
Super hyggelig restaurant
Super hyggelig restaurant!
Har været der 2 gange nu og det er bestemt et sted jeg vil blive med at komme, maden er lækker, servicen er god og stemningen er i top! En klar 10/10 herfra!
Fik anbefalet en tur til Rødovre
Fik anbefalet en tur til Rødovre for at prøve Tartel og vupti, inden længe skulle der vælges mellem traditionelle hønse-, svampe- og andetarteletter. Vi bestilte lidt af det hele - især den med and & rødkål var en stor succes. Og som prikken over i’et kunne vi slutte festmåltidet af med desserttarteletter, alt fra rødgrød til chokocreme, vi valgte sidste sidstnævnte med flødeskum. Atter et pletskud!
Så tæt på topkarakter herfra, næste gang må vi koordinere besøget så vi rammer live-musikken som efter sigende skulle forbedre oplevelsen med den sidste stjerne.
Stor oplevelse
Fantastisk sted. God mad, god service og ikke mindst er det en stor oplevelse for min datter på 5 år at komme i Tartel. Hun elsker at de synger og danser, når maden bliver serveret. Et fantastisk sted at besøge med børn.
Fremragende smørbagte tarteletskaller…
Fremragende smørbagte tarteletskaller med høns og asparges som min mor lavede dem, men også masser af gode spændende alternative tarteletter jeg aldrig har smagt, herunder søde desserter
Super lækre tarteletter
Super lækre tarteletter, fedt koncept og mange gode valgmuligheder på både mad og drikkevarer. Kommer helt sikkert igen.
Lækre tarteletter og hyggeligt sted
Lækre tarteletter og hyggeligt sted! Særligt den med and og chokolademousse var forrygende
Rigtigt lækre tarteletter
Lækre tarteletter, hyggeligt sted og super god service.
SKAL opleves …!!
Fantastisk sted med virkelig lækker mad til en helt fin pris..
Personalet er simpelthen så søde og servicemindede - og hele konceptet skal bare opleves.
Min familie og jeg besøgte Tartel for…
Min familie og jeg besøgte Tartel for første gang igår, og det var en virkelig god oplevelse. Personalet vidste hvad de lavede, og havde totalt styr på det glutenfrie. Min mor og jeg, der begge har Cøliaki, fik deres glutenfrie tartels, og de smagte virkelig godt! Fyldet smagte perfekt, og vores tartels var dejligt sprøde, og smagte lækkert. Det er ikke sidste gang vi var der. Jeg tror det er en lille smule federe, hvis man kan få plads inde i selve restauranten, men man sidder også fint ellers.
Tak for en rigtig god oplevelse
Var for første gang i Tartel i dag og det bliver bestemt ikke sidste gang!!!
Personalet var fantastiske og maden ligeså. Deres tartels med and er helt klar værd at køre MEGET langt for at få, men de smagte alle godt - vi delte så vi fik smagt næsten alle og det var rigtig god mad.
Man er ikke i tvivl om at personalet er glade for deres arbejde - det lyser ud af dem og det var en ren fest at spise der. Tak for en rigtig god oplevelse som jeg glæder mig meget til at skulle have igen!!!
Virkeligt hyggeligt besøg
Virkeligt hyggeligt besøg. God atmosfære. Virkelig sød betjening af personalet. Fedt tvist med syngende indslag fra personalet. Dejligt varieret udvalg når man ikke kan tåle gluten. Vi kommer i hvert fald igen en anden gang
Virkelig god oplevelse
Min datter og jeg besøgte i dag Tartel for første gang. Vi fik en tartelet med and og en klassisk med høns i asparges. Det smagte SÅ lækkert! Og vi synes begge at det var vildt sejt med sodavands-maskinen med 120 forskellige smage. Vi blev også overrasket med sang af den meget høflige tjener, som sang fantastisk og virkede til at vælge sange (i vores tilfælde Disney) som passede til “publikum”. Vi havde en rigtig god oplevelse!
Første, men IKKE sidste gang !
Prøvede for første gang at spise hos Tartel i Rødovre centret, det er bestemt ikke sidste gang!
Super sød og venlig ung kvinde betjente os, virkelig en ansat der brændte for stedet og var fuld af passion for at det var en god oplevelse. Ikke påtrængende eller noget - perfekt kundeservice, firmaet kan kun være stolt af hende!
Maden - uhh den tartelet med and, den er vildt god.. tænker stadig på den. Og var nød til at købe to stk. med til min kollega.
Tartel - vi ses snart igen !! Det er helt sikkert.
2 shows 3 tarteletter og perfekt…
2 shows 3 tarteletter og perfekt service. Jeg fik den klassiske høns i asparges og en med and og rødkål, begge smage var super gode og kan sagtens anbefales 🤗
Blandet oplevelse
Fin service. Men maden var ikke god. Det var en slatten omgang. Skallen smagte af pap. Tarteletter skal på på en højere Niveau 🙂
Sødeste ansatte!
Var der med min niece på 9, som er glutenallergiker og havde fødselsdag. Man kan ikke få bedre service, de var simpelthen så søde og havde pyntet op til hende, kom hen og ønskede hende tillykke m.m. Derudover var der mad til folk med forskellige allergier, hvilket der ikke er mange steder, der har. Den eneste ting jeg vilke kunne sætte min finger på af mangler, ville være at der er begrænset udvalg af mad/fyld. Men jeg synes klart at servicen gør op for det.