Had mango chamoy besteld, sturen ze de normale chamoy (2x) ter compensatie omdat de houdbaarheidsdatum tot APRIL 2026 was(23 maart bestelde ik), terwijl slaat sws nergens op want hoe wil je dat ik in... Se mere
Se, hvad kunderne siger
29 maart besteld, betaald met iDeal, het is nu 10 dagen later ik heb nog steeds niets ontvangen wat opmerkelijk is aangezien ik al jaren bestel bij dit bedrijf. Ik voel me opgelicht aangezien zij niet... Se mere
bij de Target marktVoedselproducten besteld..Helaas duurde het 2 weken totaal..bij een bericht sturen via email. kreeg ik netjes antwoord dat de order nog in behandeling was.. Waarschijnlijk 1 product... Se mere
Bestellnummer 3000000031 Statt 19 Gläser sind nur 17 Gläser geliefert worden! Auf eine E-Mail keine Antwort...dann habe ich in den Niederlanden angerufen...nix verstehen...wollte mir 1,-€ Rabatt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
TM Wholesale is een toonaangevend import- en exportbedrijf dat gespecialiseerd is in authentiek expatvoedsel. Dankzij sterke wereldwijde partnerschappen en efficiënte logistiek zorgen wij voor tijdige levering, concurrerende prijzen en uitstekende service.
Kontaktoplysninger
Kiotoweg 124-126, 3047BG, Rotterdam, Holland
- 010-2035303
- webshop@targetmart.nl
- targetmart.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heb mijn bestelling helemaal niet…
Heb mijn bestelling helemaal niet ontvangen wel track en trace maar daar is alles mee gezegd ook.
Dit is de 2e keer dat ik een bestelling..
Dit is de 2e keer dat ik een bestelling bij de Targetmart heb gedaan. De service is goed, omdat je spullen wordt zorgvuldig ingepakt. En tot nu heb ik nog geen minpunten kunnen ondervinden hopelijk blijft dit ook zo!
snel en betrouwbaar
Ik had een bestelling geplaatst en had…
Ik had een bestelling geplaatst en had het binnen een paar dagen verwacht. Na mijn mail kreeg ik een telefoontje met uitleg over het product etc. Dit zorgde voor mijn begrip betreffende de lange wachttijd. De volgende dag kreeg ik mijn product. Top gereageerd en dank voor de snelle afhandeling.
Het duurde bijna een week voordat ik…
Het duurde bijna een week voordat ik mijn bestelling ontving, maar voor de rest prima
Ik vond het jammer dat je niet kon zien…
Ik vond het jammer dat je niet kon zien op het begin hoe of wat
Snelle levering. Nog niet eerder hier besteld en er waren maar weinig reviews te vinden. Toch de gok genomen en ben zeer tevreden. Ik ga hier vaker bestellen. Prijs kwaliteit is goed.
Verse producten en na 1 dag bezorgd
Een echte winkel op het web - Netjes maar heb wel enig geduld
Aantal dozen indomie besteld. Netjes bericht dat bestelling en betaling ontvangen is en dan duurt het even voordat het verwerkt, gepakt en verstuurd wordt. Ik kreeg een nostalgisch gevoel zoals de eerste web winkels werkten. En daar vind ik zelf niets mis mee. Niet alles hoeft de dag er na bezorgt te worden, zolang je het maar weet. De producten hadden een echt goede prijs. En op moment van verzending ook berichtje en berichtjes dat het onderweg is en wanneer het aankomt. Dus alles zoals je mag verwachten. Bedankt voor de levering, ik ga er van genieten.
Onbereikbaar! Waar is mijn order?!
Maandag een bestelling gedaan die op voorraad is volgens de website, dus met 2 dagen zou ik het in huis moeten hebben. Heb een bestelbevestiging ontvangen en daarna complete radio stilte. Op de mail reageren ze niet en de telefoon wordt niet opgenomen. Ik wil graag weten wanneer ik mijn betaalde bestelling ontvang?!
Gemengde gevoelens
Bestelling 18 januari, 9 dagen geleden, nooit meer iets vernomen. Mail gestuurd, geen antwoord. Telefoon wordt niet opgenomen. Betaling nooit geretourneerd.
Update : Vandaag 29.01 komt PostNl langs met hun pakje. Zonder enige communicatie toch onderweg. Afwachten dus.
Update : Zojuist geleverd, prima verpakking, eind goed al goed, zij het dat betere communicatie gewenst is.
Snel en goed verpakt
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan, 2 dagen later bezorgd door post.nl, alles perfect!
4 sterren omdat het 2 dagen later werd…
4 sterren omdat het 2 dagen later werd verzonden terwijl op website staat voor 16.00 besteld volgende dag in huis.
Telefonisch geen contact kunnen…
Telefonisch geen contact kunnen krijgen. Ook per mail zeer moeizaam en traag. Zou donderdag eindelijk verzonden worden. Als alles goed gaat wordt het dinsdag geleverd. Ik wacht ag
Kleinere producten geleverd...
Ik ben best boos over de manier hoe deze webshop denkt om te gaan met klanten...Ik heb deze maand 3x de grootste lucky charms verpakkingen besteld, en er kwam al vrij gauw een pakket binnen, fijn zou je denken...Maar het zijn de 3 kleinste verpakkingen die geleverd zijn. Dit lijkt gewoon pure opzet. En ik gaf jullie de tijd en optie om ergens te reageren..maar elk mogelijk emailadres die ik vond reageert niemand terug over deze klacht. Eens en nooit meer! Een enige oplossing was fijn geweest
Targetmart levert de gekochte produkten…
Targetmart levert de gekochte produkten keurig optijd aan.
Doen wat ze beloven
Wat ik had besteld is super goed…madame Jeanette
Wat ik had besteld is super goed bevonden
Læs mere om andre typer anmeldelser.