Had mango chamoy besteld, sturen ze de normale chamoy (2x) ter compensatie omdat de houdbaarheidsdatum tot APRIL 2026 was(23 maart bestelde ik), terwijl slaat sws nergens op want hoe wil je dat ik in... Se mere
29 maart besteld, betaald met iDeal, het is nu 10 dagen later ik heb nog steeds niets ontvangen wat opmerkelijk is aangezien ik al jaren bestel bij dit bedrijf. Ik voel me opgelicht aangezien zij niet... Se mere
bij de Target marktVoedselproducten besteld..Helaas duurde het 2 weken totaal..bij een bericht sturen via email. kreeg ik netjes antwoord dat de order nog in behandeling was.. Waarschijnlijk 1 product... Se mere
Bestellnummer 3000000031 Statt 19 Gläser sind nur 17 Gläser geliefert worden! Auf eine E-Mail keine Antwort...dann habe ich in den Niederlanden angerufen...nix verstehen...wollte mir 1,-€ Rabatt... Se mere
TM Wholesale is een toonaangevend import- en exportbedrijf dat gespecialiseerd is in authentiek expatvoedsel. Dankzij sterke wereldwijde partnerschappen en efficiënte logistiek zorgen wij voor tijdige levering, concurrerende prijzen en uitstekende service.
Kiotoweg 124-126, 3047BG, Rotterdam, Holland
- 010-2035303
- webshop@targetmart.nl
- targetmart.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
These are scammers
These are scammers. After 3 weeks, no order or response from support.
Ik heb 5 producten besteld die…
Ik heb 5 producten besteld die Glutenvrij waren. Thuis bekijk ik de producten en blijken ze totaal niet Glutenvrij te zijn. Als ik het niet had nagekeken was ik doodziek geworden.
2x een e-mail gestuurd, geen reactie. Gebeld, wordt er opgenomen met ja, geen naam of bedrijf. verhaal uitgelegd, ik zou teruggebeld worden. Nooit gebeurd.
Wat een slecht bedrijf, totaal geen communicatie en de product beschrijving kloppen totaal niet
Netjes opgelost
Ik heb vorige week 23ste een bestelling gedaan, ik kreeg geen e-mail waarom het niet afgeleverd was. Dus heb ik gebeld en kreeg iemand eindelijk aan de lijn.
En ik werd heel netjes geholpen, wat er was gebeurd was dat enkele van mijn producten niet vooradig meer waren. Dus die hadden ze moeten bestellen. All had ik beter dat ze de klanten ff kunnen bellen met opties. Ze zijn geen oplichters want ik heb meerdere keren besteld. Ik kreeg vandaag mijn pakket netjes binnen met de opties die gisteren afgesproken was.
Ik zou zeggen ff bellen, de klantenservice is echt niet nep. Want 1st dacht ik het ook.
Oh jee, gevalletje oplichting
Bestelling 000001288.
Oh jee, denk dat ik ben opgelicht.
Vorige week maandag besteld (22-01), volgens de voorraad op de website was alles op voorraad en kon woensdag 24-01 geleverd worden. Nu een week verder geen track &trace niets. Telefonisch niet bereikbaar. Gevalletje oplichting?
Dit was in ieder geval de eerste en laatste keer bij Targetmart.
AFRADER
Verkeerd product ontvangen. Geen telefonisch contact mogelijk. Vervolgens gemaild. nooit meer wat gehoord. Geen klantenservice dus.
Bedrijf is niet bereikbaar
Bedrijf is niet bereikbaar. Bij toeval eens iemand aan de lijn gehad die iets beloofde wat niet waargemaakt is. Geen enkele klantenservice mogelijk dus als er iets mis gaat. Als je belt krijg je een nep helpdesk bandje aan de lijn. Echte oplichters.
Geen bestelbevestiging.
Geen bestelbevestiging.
Geen track en trace.
Telefonisch niet bereikbaar de lijn wordt verbroken terwijl er gezegd wordt aan de lijn te blijven.
Heb mail gestuurd en zit nu te wachten.
Bestel hier nooit meer vanwege de slechte bereikbaarheid 🤬
Bestelling snel en keurig geleverd.
Gister producten besteld en vandaag al in huis. Mijn mail met vraag over de levertijd werd dezelfde dag nog keurig beantwoord. Update over de verzending per mail ontvangen met tracking. Alle producten zaten keurig in milieuvriendelijk materiaal verpakt.
Er klopte iets niet met de bestelling
Er klopte iets niet met de bestelling. Zondagmorgen 06:41 mail gestuurd en namiddag 18:33 al antwoord gehad. Klacht naar tevredenheid opgelost. Vriendelijke mensen en supersnelle reactie. Geweldig!! Voor mij dus 5 sterren waard. Tot een volgende keer
Bad customer service (still no money back)
Hi,
I ordered the Pearl Original Lite syrup. But I received the original normal. Which is not what I wanted. I returned it February and I still have not received my money back. I sent an email enquiring and have not heard anything back
Ben helemaal verliefd
Ben helemaal verliefd! Ik kan nu producten en lekkernijen kopen Die ik all paar jaren niet had kunnen eten. Ik wacht nu op Cheetos puff weer op voorraad te komen kijk wel elke dag 😂. Netjes verpakt ook altijd.
This is scam
This is scam.
I ordered and paid for items of specific quantities.
They sent me packages of smaller quantities without refunding the price difference and without answering my emails to the customer service.
Wrong amount, wrong product, not reachable
From the order we received only 1 pc of the product instead of 2 pcs. And this wasn't even the product we ordered! We have been calling serveral times to the customer service but the phone was never picked up. Also no answer on our several email massages. We will never order here again.
US products at a great price 👍🏼
3 weken gewacht op mijn bestelling
3 weken gewacht op mijn bestelling, alhoewel ik gebeld had. Verkeerde producten gestuurd ook nog.
Too long delivery time and different brand items delivered
Too long delivery time. I got my order delivered after inquiring about it 2 times, that too with a different item, that i ordered from a different brand. The items that are out of stock are not updated properly on the website.
De geleverde produkten zijn TOP!!
De geleverde produkten zijn TOP!!
Het duurde wat kang, maar alles geleverd. De verpakking is netjes verzorgd.
Ook is het aanbod v huid, haar en verzorgende produkten heel ruim😃👍
Dankje wel. Annemarie.
je communiceert niet met je klant na de…
je communiceert niet met je klant na de aankoop je neemt meer dan een week de tijd om te melden dat het pakket onderweg is. dus jullie moeten veranderen en klanten een melding sturen dat de betaling is ontvangen en de aankoop duurt hoe lang het duurt voordat de klant deze ontvangt.
Zeer tevreden
Zeer tevreden! Alleen klopt het niet wat er staat geschreven op de site, n.l. voor 4 uur besteld de volgende dag in huis. Ik heb na 4 dagen mijn bestelling ontvangen.