Had mango chamoy besteld, sturen ze de normale chamoy (2x) ter compensatie omdat de houdbaarheidsdatum tot APRIL 2026 was(23 maart bestelde ik), terwijl slaat sws nergens op want hoe wil je dat ik in... Se mere
Se, hvad kunderne siger
29 maart besteld, betaald met iDeal, het is nu 10 dagen later ik heb nog steeds niets ontvangen wat opmerkelijk is aangezien ik al jaren bestel bij dit bedrijf. Ik voel me opgelicht aangezien zij niet... Se mere
bij de Target marktVoedselproducten besteld..Helaas duurde het 2 weken totaal..bij een bericht sturen via email. kreeg ik netjes antwoord dat de order nog in behandeling was.. Waarschijnlijk 1 product... Se mere
Bestellnummer 3000000031 Statt 19 Gläser sind nur 17 Gläser geliefert worden! Auf eine E-Mail keine Antwort...dann habe ich in den Niederlanden angerufen...nix verstehen...wollte mir 1,-€ Rabatt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
TM Wholesale is een toonaangevend import- en exportbedrijf dat gespecialiseerd is in authentiek expatvoedsel. Dankzij sterke wereldwijde partnerschappen en efficiënte logistiek zorgen wij voor tijdige levering, concurrerende prijzen en uitstekende service.
Kontaktoplysninger
Kiotoweg 124-126, 3047BG, Rotterdam, Holland
- 010-2035303
- webshop@targetmart.nl
- targetmart.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Had ik de review maar gelezen
Had ik de review maar gelezen
Dan had ik niks besteld
Gebeld wattap mail gestuurd
Ze reageren helemaal niet gelukkig heb ik voor klein bedrag besteld
Mensen let op
Ondanks de negatieve reviews toch maar…
Ondanks de negatieve reviews toch maar een bestelling geplaatst, vooral vanwege de goedkopere prijzen en beschikbaarheid van producten die ergens anders lastig te krijgen zijn.
Donderdagavond bestelling geplaatst, en zaterdag zoals beloofd netjes geleverd. Producten allemaal nog ruim binnen de tht-datum.
Snap de negatieve reviews dus niet, positieve eerste ervaring en ga hier nog zeker vaker bestellen.
Target Mart, wegblijven daar, oplichting.
Een dikke 10 dagen geleden een bestelling geplaatst maar niets gekregen. Gemaild, gebeld maar ik krijg geen antwoord.
Het bedrijf heeft een boel producten, maar dat is op de website. Als er toch niets geleverd gaat worden kun je een enorme site bouwen als er toch niets geleverd wordt. WEGBLIJVEN DAAR...
Slechte klantenservice, producten niet geleverd
Heb bij mijn bestelling de verkeerde producten ontvangen. Klantenservice tweemaal aangeschreven en geappt. Telefonisch onbereikbaar. Op mijn mails en app wordt niet gereageerd. Ik zal hier zeker niet meer bestellen.
perfecte bestelling en levering
Gisteren maandag bestelden we 15 tubes Neemtandpasta. Vandaag, dinsdag, werden ze geleverd op het tijdstip dat Targetmart liet weten dat we alles zouden ontvangen. We kregen eerst een bevestigingsmail dat de bestelling ontvangen en betaald was en dat ze zouden laten weten wanneer we ons pakje konden ontvangen. Nog geen uur later werd ons dag en tijdstip gemeld en dat klopte helemaal. Dus zeker niets negatief over targetmart op dit moment.
Netjes en zeer snel ontvangen
Al weer wat producten besteld
Op de site stond dat ik dinsdag zou ontvangen maar kreeg al zaterdag binnen
Netjes alles binnen
Bedankt target mart
Ze respecteren klanten niet
Ze respecteren klanten niet. Levering kan een maand duren.
We zijn meer dan 6 weken verder en nog…
We zijn meer dan 6 weken verder en nog steeds geen dadels ontvangen. Ik zou nieuwe toegestuurd krijgen. Dit beloofden ze 2 weken geleden. Weer een mailtje gestuurd, maar geen reactie meer terug. Hier ga ik dus nooit meer iets bestellen!
Naar 2 weken geen enkele respons op…
Naar 2 weken geen enkele respons op mijn mail s of telefonisch contact te krijgen met dit bedrijf stond tot me grote verbazing de postbode aan de deur met de bestelling ik had de hoop al bijna opgegeven alles was keurig verpakt en compleet en niet over datum alsnog bedankt tip verbeter de levertijden en communicatie om dit soort problemen te vermijden in de toekomst
geen contact
Geen levering artikelen en contact via diverse media whatsapp-tlf-contactformulier niet mogelijk. Verkoopt nog steeds met vermelding zaterdag ontvangen, is waarschijnlijk failliet.
Donderdag besteld vrijdag in huis
Donderdag besteld vrijdag in huis , super .
Alles was ok
Nooit verwacht dat ik hier een positieve review ging neerzetten. Ik plaatste een grote bestelling begin september en toen ik na 1 week niets ontvangen of vernomen had begon ik op te zoeken en overal las ik negatieve dingen. Ik ging ervan uit dat ik mijn geld ook kwijt was aan een nep bedrijf. Ik mailde dat ik graag mijn geld terug wou maar daarop kwam geen reactie. Nu, vandaag, bijna 3 weken later staat mijn pakketje netjes voor de deur bezorgd, mooi verpakt, alles klopt en alles is perfect houdbaar. Er zat een creditnota bij van 1 product dat niet voorradig was en dat stond vandaag op mijn rekening teruggestort. Dus heb geduld, het kan positief uitdraaien en het is dus geen onbestaand bedrijf.
Targetmart stuurt je NIETS op!
Ik heb op maandag 15 september een bestelling geplaatst. Er stond bij dat de bestelling dan op donderdag zou arriveren alleen is dit tot heden NIET gebeurd en het is nu dinsdag (8 dagen later).
Ze reageren NIET op emails en nemen nooit de telefoon op. Ik heb meerdere emails gestuurd en meerdere malen gebeld maar daar hebben ze maling aan!
Onvoorspelbaar echt!
Mensen blijf ver weg van deze site…
Mensen blijf ver weg van deze site bespaar je de tijd en je geld. Boven de €150 besteld aan eten en kreeg verrotte voedsel en 20 kg rijst met wormen mijn keuken ruikt erger dan poep. Heb gelijk contact genomen en ze deden als ze gaan alternatief sturen en deden ze niet ook kreeg ik mijn geld niet terug. Nu reageren ze niet meer op mijn berichten. Vies!!!
Wat een aanfluiting
Bij het doen van de bestelling staat er de dag bij dat het geleverd gaat worden.
Nou je begrijpt het al, niks, niente, nada. De grote stilte treedt in. Als ik vraag om een update wordt me beloofd dat ik die snel krijg. En wederom niks, niente , nada. Wat is dat toch met die bedrijven en hun waardeloze bedrijfsvoering?
Ik schrik van alle negatieve reviews…
Ik schrik van alle negatieve reviews want dit ervaar ik helemaal niet. Ik bestel sinds maart 2024 bij hun en tot op heden geen problemen mee gehad. Enige wat niet klopt is de levering volgende dag. Ik ontvang mijn levering altijd op de 3e of 4 dag. Dat kan toch geen issue zijn.
Ik bestel hier nooit meer
Had ik maar eerder hier gekeken.
De bestelling klopt voor geen meter. Andere producten geleverd dan besteld (goedkopere). Eén product gewoon niet geleverd.
En ze communiceren niets.
Heb een week geleden een reactie gehad dat ze diezelfde dag nog een update zouden doen. Wacht ik nog op.
Bestel hier nooit meer.
Fouten zijn menselijk maar níet communiceren en problemen domweg negeren, werkt niet!
Ze leveren wel maar niet op de dag die…
Ze leveren wel maar niet op de dag die ze op hun website plaatsen, en dan klopt de bestelling ook niet maar krijg je wel snoep in dezelfde prijsklasse, een aanrader zou ik deze verkoper niet noemen eerder een prutser, dat ze sommige producten niet op voorraad hebben begrijp ik maar dat ze dit niet melden en er wat anders inflikkeren niet, daarom raad ik deze verkoper niet direct aan er zijn heel wat betere webshops voor Amerikaans snoep ook al zijn die webshops een euro duurder.
don't order there!!!!
Wat ging er mis? ALLES!!! wrong items received..... weeks later i finally got a response to my 1000 emails and whatsapps. I sent those items back and now (again weeks later) im still waiting for a refund or the right items. my creditcatd company is notified so I get my money back.
fraudulent delivery…
Package was delivered according to plan, but the content was not what we ordered. Some tasteless powder instead of tasteful coffemate, but in exactly the same pots as we got elsewhere before. A big fraud
Læs mere om andre typer anmeldelser.