Banner for Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

TrustScore 4.5 ud af 5

Ringbaan Oost 134, 5013 CE Tilburg, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

From day one when I entered the Tapijt Centrum showroom, I was received well and given proper advice. The reason I went to them was to carpet our partial home that was damaged due to heavy leakage due... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik wilde het bestelde tapijt in eerste instantie zef ophalen en leggen. Echter bleek bij het ophalen dat het tapijt niet in mijn station paste. De 2 dames van Tapijtservice Nederland hebben alles uit... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik dacht: Tapijtcentrum? Dat is niet veel. Toch maar binnen gelopen. Tot mijn grote verassing een prachtige winkel, ruim, groot assortiment en snel en duidelijk advies. Meteen de aankoop gedaan. Er wo... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vrijdag 1 maart hebben wij het filiaal bezocht aan de ringbaan in Tilburg. Na een vriendelijk ontvangst hebben we in alle rust rond kunnen kijken. We hebben een prettig gesprek gehad met Chris... Se mere

Virksomhedsoplysninger

6. Butik med udstyr til vinduesbehandling

Om Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Skrevet af virksomheden

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Kontaktoplysninger

• Ringbaan Oost 134, 5013 CE, Tilburg, Noord-Brabant, Holland

• 013-5366593
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

345 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.001 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Verhuizen

Verhuizen
Bij de aankoop van onze nieuwe vloerbedekking bij "Tapijtcenrum Nederland" werden wij vriendelijk en goed geadviseerd.
We kregen het advies om het nodige vloeroppervlak ter plekke te laten opmeten, het leggen van de vloerbedekking verliep na afspraak op tijd en is keurig uitgevoerd.
Al met al een goede service en een zaak om aan te reclameren.
Vr.Gr.
Robert

11. november 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Bedankt dat je jouw ervaring wilt delen, Robert. Erg fijn om te lezen dat je positief bent over de geboden service in de winkel, tevreden bent met het gelegde vinyl en leuk dat je ons aanraadt aan andere. Veel plezier gewenst met de aankoop!

Super vakwerk geleverd

Super vakwerk geleverd! Super leuke man die bij ons de trap heeft bekleed, erg vriendelijk en keurig alles afgewerkt!!

7. november 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Tof om te lezen dat je zo tevreden bent met de trapbekleding, Cathalijne! We zullen de complimenten doorgeven aan Theo. Veel woonplezier gewenst!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na volledige tevredenheid van vorige…

Na volledige tevredenheid van vorige keren dat we hier vloerbedekking kochten zijn we weer terug gekomen.
We kregen weer duidelijke uitleg over de mogelijkheden.

13. november 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Bedankt voor de 4-sterren review! Leuk om te lezen dat u zo tevreden was met de vloerbedekking en daarom nu weer bij ons bent teruggekomen. Veel woonplezier gewenst.

Uitstekende service!

Geslaagd voor prachtige gordijnen! In de winkel werd ik uitstekend en vakkundig geholpen door Christel. De gordijnen zijn perfect gemaakt en een paar weken later keurig opgehangen. Kortom, 100% tevreden over Tapijtcentrum Nederland Tilburg!

27. september 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Dank u wel voor deze mooie review. Fijn dat u zo tevreden bent! Wij zullen uw compliment doorgeven aan onze collega Christel. Veel woonplezier gewenst van de inbetweens.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heel vriendelijk en keurig netjes…

Heel vriendelijk en keurig netjes gewerkt.
Fijne jongens om binnen te hebben

25. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Bedankt voor deze positieve woorden. Fijn dat je tevreden bent met de service en het leggen van het tapijt. Veel woonplezier gewenst!

Geweldig!!!

Zeer kundige verkoopster die ons meteen begreep!
Er is een prachtig kleed geleverd en ook nog snel en op de afgesproken datum!
Een dikke 10 voor Tapijtcentrum Tilburg!

24. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Bedankt voor het delen van je ervaring, Annemieke. Graag tot ziens!

Tapijtcentrum Tilburg

Van verkoper Marcel in Tilburg goed advies gekregen over mogelijkheden plaatsen hor in schuifpui en achterdeur.
Kwam paar dagen daarna medewerker inmeten en alles is keurig na bestelling volgens afspraak gemonteerd. Communicatie wordt de mail bevestigd en dan wordt er op de dag nog even gebeld hoe laat monteur aanwezig is. Erg prettig allemaal.

18. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Dankjewel Willem voor je positieve review. Wij wensen je veel woonplezier toe.

Goede uitleg

Goede uitleg. Mooie prijs. Snelle levering. Zeer vriendelijke dame, die met ons mee heeft gedacht.

22. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Dankjewel voor deze review! Ontzettend fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel woonplezier toe.

Behulpzaam en groot assortiment

Zeer goed geholpen voor ons laminaat, pvc en trapbekleding. Aandacht voor de klant en een zeer groot assortiment.

22. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Bedankt voor het compliment over de geboden service in onze winkel in Tilburg! Alvast veel woonplezier gewenst.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Dubbele voorrijd kosten

We hebben een nieuwe deurmap van ongeveer 500 euro gekocht en daarnaast hadden we een reparatie van onze pliche gordijnen. We zouden hier twee keer voorrijd kosten moeten betalen omdat dat twee verschillende personen zouden zijn. In de praktijk was het gewoon dezelfde persoon die beide heeft gedaan. Wij Haden hier al naar gevraagd bij het bestellen, maar dat was zeker niet het geval. We kregen wel wat korting dan.
Uiteindelijk hebben we 1,5 keer voorrijd kosten moeten betalen voor dezelfde persoon die het in een keer heeft afgehandeld.

14. august 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Dank u voor deze review. Excuses voor het misverstand betreffende reparatiekosten en voorrijkosten. Wij zullen uw opmerkingen intern bespreken om onze organisatie te verbeteren.

No nonsense verkopers

No nonsense verkopers, fijn. Geven je de ruimte. Inmeten werd zeer uitgebreid en zorgvuldig gedaan.

18. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Tilburg. Alvast veel woonplezier gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijne service en goed advies

Heel fijne service, zeer prettig ontvangen en te woord gestaan door meneer Van Gestel, die op een prima, heel klantgerichte manier met me meedacht en me advies gaf. Zo kon ik snel een goede keuze maken die bij mijn budget paste.

14. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat fijn dat het advies in onze winkel volledig naar wens is verlopen, Femke! Alvast veel woonplezier gewenst.

Zeer tevreden

Ruim aanbod vloerkleden. 2 kleden meegekregen om thuis te beoordelen.
Konden daarom snel beslissen.
Er wordt goed meegedacht door de verkoper. Prima ervaring.

15. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat fijn dat de geboden service heeft geholpen in de gemaakte keuze. Veel woonplezier gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende adviezenzijn in de vestiging Tilburg…

We zijn in de vestiging Tilburg uitstekend geholpen door de heer van Gestel. We waren echt klant gaf goede adviezen en gaf ons voldoende ruimte om de juiste keuze.
Het is wel een schrilcontrast met de uitstraling van het pand en de hoge uitstraling en kwaliteit van assortiment en medewerkers.
Gratis marketing advies
Doe iets aan de uitstraling van het pand gegarandeerd komen er meer cliënten
Victor

12. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Bedankt voor het mooie compliment over de geboden service in onze winkel in Tilburg en we nemen de feedback ter harte! Alvast veel woonplezier gewenst.

Goede service en kwaliteit

Wij komen hier al jaren. Goede service en kwaliteit. We hebben goed advies gekregen van Tessie.

6. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat leuk om te lezen dat jullie al jaren bij ons terugkomen en het advies naar wens is geweest. Alvast veel woonplezier gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De afspraken liepen keurig op tijd

De afspraken liepen keurig op tijd. Er werd netjes gewerkt men dacht mee met de klant.

25. september 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Wat fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en gelegd! Veel woonplezier gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik werd heel prettig geholpen.Niets was…

Ik werd heel prettig geholpen.Niets was teveel.

24. september 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Tilburg

Bedankt voor het compliment over de geboden service in de winkel en tijdens het bezorgen. Veel woonplezier gewenst!