Banner for Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

TrustScore 4.5 ud af 5

Tinnegieterstraat 34-36, 5232 BM s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed advies en prettig contact in de winkel. Stalen meegekregen om de kleur en het materiaal thuis te checken. Snelle levering en top kwaliteit tapijt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Super blij met het eindresultaat! De communicatie verliep prettig, de aflevering en plaatsing zijn echt vakwerk en we zijn heel tevreden met de gekozen vloerbedekking. Het enige minpuntje was dat de l... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Diegene die het kwam leggen was zeer vriendelijk en vakbekwaam. Er zou een ondervloer gelegd worden die hij niet bij had daarop reed de persoon terug naar het magazijn zonder gemopper. Kortom een zeer... Se mere

Virksomhedsoplysninger

6. Butik med udstyr til vinduesbehandling

Om Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Skrevet af virksomheden

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Kontaktoplysninger

• Tinnegieterstraat 34-36, 5232 BM, s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Holland

• 073-2060014
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

220 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.001 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vriendelijk

Vriendelijk, attent, normaal, denkt mee , gewoon vriendelijk, normaal en dus goed

6. december 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Bedankt voor het delen van je ervaring, Bianca. Alvast veel woonplezier gewenst!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede service in de winkel en N de…

Goede service in de winkel en N de tapijtlegger heeft alles zeer netjes gedaan

26. november 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Fijn om te lezen dat je naar tevredenheid bent geholpen Freddy. Wij wensen jou veel woonplezier toe van de beklede trap en gang!

Snel

Snel, compleet en vriendelijk zijn de kernwoorden die ik wil geven over de geleverde service. Wij zijn zeer tevreden.

14. november 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Hartelijk dank voor deze positieve woorden. Fijn dat u tevreden bent met de service en het leggen van de vloer in uw woning. Veel woonplezier gewenst!

Goed en duidelijk advies

We zijn snel en vriendelijk geholpen. Er is genoeg keuze in materialen en kleuren. De uitleg was duidelijk en we hebben na een duidelijke offerte met een kopje koffie een tapijt besteld.

16. november 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Bedankt voor de 5-sterren review, Lydia. Alvast veel woonplezier gewenst!

Goede service en advies

Goede service en advies. Vriendelijk en bekwaam personeel…ruime keuze

7. november 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid geholpen bent! Veel woonplezier gewenst.

Top werk

Aardige vent, snel en heel mooi gelegd!

24. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Dank u wel voor deze mooie 5-sterren review! Wij wensen u veel woonplezier toe van uw vloer in de woonkamer en gang.

Fijn geholpen deskundig personeel

Fijn geholpen in de winkel goede afspraken gemaakt. Trap mooi bekleed en medewerker professioneel, netjes en vriendelijk!
Goede nette aflevering.
Zeer tevreden en we gaan ervan genieten prachtig.

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! Wij wensen u veel woonplezier toe van de beklede trap.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn bedrijf, houden je goed op de hoogte en komen hun afspraken na!

Heel fijn geduldig en professioneel geholpen met de keuze voor gordijnen en PVC vloer.
Marcel heeft de gordijnen opgehangen zo blij mee!Echt een vakman!
Ook goed advies gekregen!

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat leuk om te lezen dat je bij ons bent geslaagd voor jouw vloer en raambekleding Corjan! Heel veel woonplezier gewenst en ook in de toekomst hopen we je nog een keer terug te zien in een van onze winkels.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf !! Paar weken terug onze vloerbedekking…

Paar weken terug onze vloerbedekking gelegd , kon gelukkig in twee fases ! Echt super netjes gelegd , netjes opgeruimd en super gasten , donderdag en vrijdag nieuwe trap renovatie , wat een top gast , keurig en zeer netjes te werk gegaan ! Buiten zagen , en hier ook , alles netjes opgeruimd !! Super aanbevolen , deze winkel in Den Bosch , bij woonboulevard!! Top service , en goede afspraken , waar ze zich keurig aan houden !! Hier een zeer tevreden klant !!

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent Rini! Wij waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om deze prachtige 5-sterren te delen. Wij zullen jouw complimenten overdragen aan onze collega's. Wij wensen je veel woonplezier toe.

Toppie👍

Top! Kwam voor 1 tapijttegel. Dacht dat dat niet zou lukken, maar ze zijn daar zó vriendelijk👍. Kreeg er gewoon een en hoefde zelfs niets te betalen! TOP!

29. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk en goed bent geholpen, Mieke! Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In Den Bosch erg goed geholpen door…

In Den Bosch erg goed geholpen door Teun en andere verkoper. Daarna goed ingemeten en netjes gehangen.
Beetje jammer dat de medewerkers geen trekstangen mogen weggeven als daar behoefte aan is. Is wat mij betreft verkeerde zuinigheid. Maar de medewerkers waren allemaal zo goed, dat ik toch de maximale sterren geef. Hebben ze verdiend.

22. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Yvonne dankjewel voor de 5-sterren review. Goed om te lezen dat je fijn bent geholpen in onze winkel. Veel woonplezier gewenst.

Starters goed geholpen

We zijn voor onze nieuwe starterwoning goed geholpen door Stef!

5. oktober 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat fijn om te lezen dat jullie goed zijn geholpen in onze winkel in Den Bosch! Alvast heel veel woonplezier gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eindelijk gewone hard werkende mensen ontmoet

Je wordt netjes behandeld, eerlijke mensen, houden zich aan afspraken. En ze verdienen een bakkie leut als ze komen werken bij je thuis!!

23. september 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Bedankt voor het mooie compliment over de geboden montageservice! Veel woonplezier gewenst van de nieuwe raambekleding.

Gewoon tevreden

Heldere en duidelijke communicatie.
Alle afspraken keurig nagekomen.

10. september 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Bedankt voor het compliment over het nakomen van de afspraken en de communicatie! Veel woonplezier gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben goed en vriendelijk geholpen…

Ik ben goed en vriendelijk geholpen door Lotte

10. august 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Den Bosch! Alvast veel woonplezier gewenst.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb na de inmenging extreem lang…

Ik heb na de inmenging extreem lang moeten wachten op mijn bestelling.

21. august 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Dank u wel voor deze review. Onze oprechte excuses voor de langere levertijd, fijn dat u geduldig gewacht heeft. Onze dank hiervoor. Veel woonplezier met de nieuwe raambekleding.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Volgende keer ga ik zeker daar kopen.

Wij waren op zoek naar drie stangen om de gordijnen mee te kunnen sluiten, daar er eentje doormidden was gebroken.
Na heel veel winkels op de woonboulevard te hebben gehad, kwamen we bij het tapijtcentrum aan, en werden keurig te woord gestaan, en kregen spontaan drie stangen gratis mee.
Dus dit bedrijf denkt met u mee, niet omdat we het gratis hebben gehad, maar alles bij elkaar, een dikke 10.
Waren trouwens geholpen door Raymond de Jong .

22. august 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat fijn dat wij in onze winkel in Den Bosch met je mee hebben kunnen denken! Veel woonplezier gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn keurig geholpen alles gegaan…

We zijn keurig geholpen alles gegaan volgens afspraak met een goede monteur en niet vergeten hele mooie gordijnen

12. august 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Fijn om te lezen dat jullie keurig naar wens zijn geholpen in de winkel. Veel woonplezier gewenst van de nieuwe raambekleding!

Super goed geholpen

Super goed advies gekregen personeel heel vriendelijk en denk ook met je mee.
Zeker een aanrader om er heen gaan en je te laten adviseren.

24. juli 2024

Besvarelse fra Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Dankjewel voor deze review, het is fijn om te lezen dat je goed geadviseerd bent.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.