Danmarks bedste butik når det drejer sig om autolak, de bedste produkter der altid er blandet til perfektion, hurtig levering, så der er ingenting at sætte en finger på.
Super god service. Morten Bjelke besvarede alle mine spørgmål over telefon og var nemt at komme i kontakt med. Super flot tapet og god kvalitets maling. 4/5 stjerner da andre hjemmesider er en smule... Se mere
God service og produkt leveret som anvist :) Alle sider der leverer til Færøerne uden problemer får konsekvent 5 stjerner af mig ;) Også selvom fragten kostede over det dobbelte af produkterne der b... Se mere
Bestilte maling (special blandet spray) fik at vide at bundfarven (jeg også havde købt der) var OK,brugte den grå grunder ,resultat: det lignede mere sølvgrå , end den ønskede perlemorshvid kont... Se mere
- nr. 13 af de 14 bedste virksomheder i Farvehandel
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Tapetbutik
Picment er en 100% danskejet virksomhed med butikker i både Silkeborg, Aarhus og København. Vi sælger og producerer tapet, maling, fototapet, stuk, selvklæbende folie og meget mere til både private og erhverv. Vi skaber oplevelser gennem colourful changes og det har vi gjort siden 1983.
Bredhøjvej 23, 8600, Silkeborg, Danmark
- +4570278010
- info@picment.dk
- picment.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Danmarks bedste butik når det drejer…
Super god service
Super flot tapet og god kvalitets maling.
4/5 stjerner da andre hjemmesider er en smule billigere.
Det var ikke den rigtige farve så jeg…
Det var ikke den rigtige farve så jeg har ringet til dem og bedt om en ny dåse uden beregning, men det er ikke sket endnu, jeg har ret store problemer med at handle ved Picment for jeg kan ikke oprette en konto hos dem og jeg har bedt dem om at få en ordning på problemet så jeg kan lave en konto men der sker ikke noget selv om jeg har handlet ved dem i flere år.
God service og god levering
God service og produkt leveret som anvist :)
Også selvom fragten kostede over det dobbelte af produkterne der blev købt
Hvad end du har af projekter
Hvad end du har af projekter, så regn ikke med de 1-3 dags levering de lover, heller selvom varen er på lager. 7+ skal du regne med. Kan heller ikke anbefale at du vælger tapetforum på Frederiksberg som afhentningssted. Der er åbenbart ikke noget samarbejde når man ikke klapper i hænderne over de 1. Ikke holder hvad de lover 2. Ikke acceptere deres ligegyldighed 3. Ønsker en afklaring.
Pigment.dk på 5 dagen efter order og betaling. Jamen den er på vej…. Så nej de har ikke 1-3 levering!
produktet stod på hjemmesiden som på…
produktet stod på hjemmesiden som på lager.
Det viste sig ikke at være korrekt.
En forsinkelse på leverancen på ca. en uge.
Jeg er vild med mine paneler
Jeg er vild med mine paneler. De er smukke, og nemme at sætte op.
Jeg lavede jeres beregner inde på siden med hvor meget lim og fuge jeg skulle bruge. Og købte det I anbefalede.
Grunden til kun 4 stjerner og ikke 5, var fordi at jeg havde en hel lim, i overskud efter endt projekt. Den købte jeg kun fordi jeres beregning sagde jeg skulle. Men ellers en god handel. Det var nemt, god hjemmeside med diy videoer, fine prøver man kunne få tilsendt før man besluttede sig og hurtig levering.
Kunne sagtens finde på at handle der igen - nu har jeg jo også ekstra lim i så fald
Jeg fik bestilt forkert og den vare jeg…
Jeg fik bestilt forkert og den vare jeg oprindelig skulle have havde de ikke så fik pengene retur uden problemer.
God maling og hurtig levering 😀
Lynhurtig levering 👍
Lynhurtig levering og maling af super kvalitet ☺️
Korrespondancen med ledelsen /…
Korrespondancen med ledelsen / kundeservice var provokerende og undvigende.
Rigtig god kvalitet
Jeg har handlet ved dem en del gange, altid super god kvalitet.
Forkert farvetoning
At de erkendte deres fejl straks og refunderet købet samme dag, om jeg vil handle der igen er svaret ja