Picment Anmeldelser

1.273

4,3

Danmarks bedste butik når det drejer sig om autolak, de bedste produkter der altid er blandet til perfektion, hurtig levering, så der er ingenting at sætte en finger på.

Super god service. Morten Bjelke besvarede alle mine spørgmål over telefon og var nemt at komme i kontakt med. Super flot tapet og god kvalitets maling. 4/5 stjerner da andre hjemmesider er en smule... Se mere

God service og produkt leveret som anvist :) Alle sider der leverer til Færøerne uden problemer får konsekvent 5 stjerner af mig ;) Også selvom fragten kostede over det dobbelte af produkterne der b... Se mere

Bestilte maling (special blandet spray) fik at vide at bundfarven (jeg også havde købt der) var OK,brugte den grå grunder ,resultat: det lignede mere sølvgrå , end den ønskede perlemorshvid kont... Se mere

1. nr. 13 af de 14 bedste virksomheder i Farvehandel
  2. nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Tapetbutik

Picment er en 100% danskejet virksomhed med butikker i både Silkeborg, Aarhus og København. Vi sælger og producerer tapet, maling, fototapet, stuk, selvklæbende folie og meget mere til både private og erhverv. Vi skaber oplevelser gennem colourful changes og det har vi gjort siden 1983.

1 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 måned

(1.273)

Har handlet hos Picment flere gange og…

Har handlet hos Picment flere gange og hver gang er service i top. Fik meget hurtigt og kvalificeret svar på mine spørgsmål og levering var hurtig. Tapeterne er smukke og i top kvalitet og de har et kæmpe udvalg.

19. december 2025

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering.
Vi havde bestilt 22 x 2 meter stuk, de havde kun 12 på lager, men efter en kort opringning, sendte de de 12 med det samme, og efterfølgende de 10 da de kom på lager igen. Det var super rart for os så vores reno-projekt ikke skulle stå stille.

22. oktober 2025

Ringe kundeservice...

Opdatering: De rakte faktisk ud efter min anmeldelse for at ville sende mig et nyt sengebord. Jeg svarer tilbage og ender i samme situation som sidst: i spam mappen. Det er selvfølgelig ærgerligt at det sker igen, men er positivt overrasket over de forsøgte at rette deres fejl. Som så endte i spam igen 🙈

Købte for et halvt års tid siden et sengebord på hjemmesiden, som desværre havde nogle kvaster og lignende huller i træet, der kunne pilles ud, hvilket gjorde overfladen træls både at kigge på og bruge. Skrev hurtigt til kundeservice, hvor jeg intet svar fik. Skrev igen da min fortrydelsesret var ved at udløbe, igen intet svar. Derudover holdt jeg en smule øje med hjemmesiden, og måtte konkludere, at de simpelthen fjernede det sengebord jeg havde købt fra hjemmesiden. Troede derfor det var scam, og opgav at få hjælp til ombytning eller reparation. Gav op og måtte fikse skaderne selv, til trods for et sengebord til knap 1000 kr. Men vil blot advare andre købere om deres kundeservice ud fra denne oplevelse :-)

6. januar 2025

Ualmindelig dårlig service i Tapetforum

Jeg var i dag i Tapetforum for at købe farveprøver og fik ualmindelig dårlig kundeservice. Der var en ansættelsessamtale i gang midt i butikken og jeg stod pænt og ventede. Da, hvad jeg tror var butikschefen, så kommer hen, allerede meget ukoncentreret, fortæller jeg, at jeg skal have et par farveprøver og spørger ind til en farve. Ekspedienten spørger mig hurtigt om det skal være Jotun og hvorfor, hvor jeg fortæller at der hvor jeg skal købe malingen, skal det helst være Jotun. Herfra bliver hun meget spids og fortæller mig, at de jo kun vejleder hvis man køber malingen hos dem og skælder mig nærmest ud, mens hun ikke kan få øjnene væk fra den samtale der er i gang 1 m fra os. Derfra er hun allerede på vej væk fra mig og vil ikke ekspedere mig færdigt. Efter et par minutter får jeg lov at købe mine farveprøver af hendes søde kollega. Jeg er tilmed ved at glemme min jakke og taske på vej ud, fordi jeg er blevet så paf.

1. Jeg har fuld forståelse for at der er travlt, at man tilfældigvis har en ansættelsessamtale, eller noget tredje mens jeg er der - men så fortæl mig pænt “lige et øjeblik” e.l. i stedet for knap nok at kigge på mig imens jeg bliver ekspederet, udstråle “hvornår er vi færdige” og gå midt i det hele.
2. Lad os lege med præmissen om, at man ikke kan svare kunder på et spørgsmål med mindre de lægger x antal kr. Så kan man som minimum sige det pænt og lade mig købe det jeg kom for.
3. Jeg er selv butiksuddannet og det er simpelthen SÅ dårlig service. Jeg har også set i et andet opslag herinde, at i modargumenterer med, at man som kunde jo ikke betaler medarbejderne en timepris for deres vejledning, som argument for at man så “betaler” for vejledningen ved at lægge en større ordre. Det er simpelthen en dårlig måde at drive butik på. Jeg havde ikke i sinde at lægge en større ordre nu, korrekt. Men havde jeg fået en ordentlig behandling og vejledning, havde jeg med stor sandsynlighed gjort det i fremtiden. I stedet får i nu en dårlig anmeldelse herinde, i min omgangskreds og minimum en potentiel fremtidig kunde mindre.

8. september 2025
Picment-logo

Besvarelse fra Picment

Hej Jasmin,

Jeg beklager, at du føler dig dårlig behandlet i vores butik i København. Sådan skal det naturligvis ikke være.

Vores butik i København er kendt for en super god og kompetent betjening, og sådan skal det fortsætte.

Jeg håber du vil give os en chance en anden gang igen - Vi er faktisk (normalt) rigtig flinke og ordentlige :)

Vh Morten

Ingen svar på reklamationer

Jeg købte 2 forskellige slags tapet, og det ene passede fuldstændigt i mønstret.

Det andet passede ikke; hvis det passede et sted, var mønstret forskudt både oppe og nede.

Jeg har skrevet mail omkring dette, men intet svar fået, heller ikke da jeg sendte mailen på ny, og gjorde opmærksom på jeg endnu ikke havde fået svar.

Ærgerligt at bruge knapt 2.000kr på noget man aldrig bliver helt tilfreds med, da man altid vil kunne se fejlene.

27. august 2025

Elendige leverings vilkår

Produktet lever op til forventningerne, men leveringsprocessen er helt håbløs.
Picment bruger JD Delivery, som først kl. 9:30 på leveringsdagen sender besked om, at varen kommer samme dag. For de fleste er det umuligt at tage fri med så kort varsel.

Kan man ikke tage imod varen, sendes den retur til Fyn – ingen pakkeshop, ingen mulighed for at vælge leveringsdag.
Det er alt for ringe service, og jeg kan ikke anbefale Picment medmkndre du har tid til at sidde hjemme og vente i dagevis.

Jeg ville på det kraftigste anbefale Picment at lave et system hvor man som et minimum kan vælge en dag produktet skal leveres på

4. august 2025
Picment-logo

Besvarelse fra Picment

Hej Alexander,

Det er da noget øv, at du havde besvær med JJD.
Vi har sendt med JJD i et års tid nu - Medkæmpe stor succes.
Vi har historisk lavt antal pakker som ødelægges, eller bliver væk. Samtidig kommer over 95% af JJD forsendelserne rettidigt frem.

Normalt modtager vores kunder en SMS/Mail, at nu er varen gået afsted. Senere får man en besked om et tidsinterval forsendelsen forventes leveret i. Typisk et interval på 2 timer. Hvis man ikke har mulighed for at være hjemme, kan der laves fuldmagt, så pakken kan stilles. Det er klart vores mest smidige leverandør af gods.

Hvis man som kunde ikke er til JJD, tilbyder vi også at sende med GLS. Det fungerer også rigtig godt, men de kan ikke varetage vores mere specielle gods (Stuk, Akkustikpaneler, paller mv)

Vi håber at vores kundeservice og produkt har levet op til dine forventning ellers :)

God fornøjelse med varen!

Vh Morten
Picment.dk

Rådgivning i Silkeborg butik

Skulle bruge noget maling til en altan, og gik ind i butikken i Silkeborg.
Havde på forhånd haft fat i et epoxy firma som sagde at det ikke var nødvendigt at male med epoxy.
I butikken mente ekspedienten at jeg skulle male med epoxy, hvor jeg sagde at jeg havde haft fat i et epoxy fiirma som mente at det ikke var nødvendigt.
Herefter skal jeg love for at det gik galt, jeg fik at vide at det havde vi ikke forstand på, og samtalen endte ud i at jeg gik.
Jeg havde brug for rådgivning, men fik bare et ubehageligt temperament at føle. Jøsses.

2. juli 2025