Vi har holdt rundt fødselsdags gardenparty for 40 gæster. Alle vore gæster var meget begejstret for mad og udvalg, og der var rigeligt Tapas til næsten fire timers frokost. Bestillin... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Tapas Amor er et catering- og tapaskøkken med en klar ambition: at bringe den spanske madkultur tættere på hverdagen og festlige anledninger i Danmark – uden at gå på kompromis med kvalitet, råvarer og håndværk. Vi laver tapas, der smager autentisk, ser indbydende ud og fungerer i praksis, når du skal samle familie, venner eller kolleger omkring et bord. Vi leverer tapas til både private og virksomheder – fra en middag derhjemme til større arrangementer som fødselsdag, konfirmation, barnedåb, reception, bryllup, firmaevent og studenterfest. Vores menuer er udviklet som komplette oplevelser med variation, balance og en tydelig rød tråd i smagene. Vi arbejder bevidst med sæsonens råvarer og prioriterer så vidt muligt lokale, danske producenter med fokus på kvalitet, dyrevelfærd og ansvarlig produktion. Samtidig bruger vi nøje udvalgte produkter fra Spanien – eksempelvis oste, charcuteri, oliven og olier – for at sikre den autentiske tapasoplevelse. Bæredygtighed og klimahensyn er en naturlig del af vores måde at drive virksomhed på. Vi arbejder løbende med mere ansvarlige valg i indkøb, produktion og logistik. Vælg mellem flere menukoncepter, herunder 10-retters Klassisk, 12-retters Luksus, eksklusive tapas, ostetapas, vegetariske tapas, børnetapas – og tilkøb som sangria og vinmenu, udvalgt til at matche tapasretternes smag og struktur. Hos Tapas Amor handler catering ikke kun om mad, men også om tryghed, timing og en professionel proces. Vores mål er, at du oplever høj kvalitet hele vejen – fra første kontakt til den sidste ret på bordet.
Industriparken 44A, 2750, Ballerup, Danmark
- 40 92 09 92
- tapas@tapasamor.dk
- tapasamor.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Super lækker mad
Super lækker mad, og god vejledning. Har fået mad her fra nogle gange, og alt er super godt 😊
Leveret til tiden alsidigt sortiment.
Fuld tilfredshed
Indholdet af Tapas Amors pakke var fantastisk - både vi selv og vores gæster nød de herlige tapas.
Også selvom vi måtte have sendt de tilberedte tapas tværs over Sjælland, fungerede alt til tiden og som aftalt. En god oplevelse!
God oplevelse.
Bestilte Tapas for 2. gang.
Alt super lækkert, også selvom jeg denne gang først skulle servere det dagen efter.
Fin levering, maden blev båret ind i køkkenet.
Det er ikke sidste gang, at jeg bestiller fra Tapas Amor.
Fantastisk god og rigeligt mad
Fantastisk god og rigeligt mad. Service var i top med levering og vejledning.
Rigtig god mad.
Dejlig mad 😁 leveret til tiden
Maden var for størstedelen lækker
Maden var for størstedelen lækker, der var bare for lidt i forhold til prisen.

Besvarelse fra Tapas Amor
Endnu engang super og lækker mad til…
Endnu engang super og lækker mad til min fødselsdag. En god tradition!

Besvarelse fra Tapas Amor
Ekstra kuverter krævede en telefonisk henvendelse, men derefter fungerede det fint med online bestilling
Og levering præcis som aftalt og dejlig mad

Lækker mad
Lækker mad, alt var som det skulle være.
Ikke sidste gang med Tapas Amor.
Absolut værdi for pengene.

Fantastisk!
Fantastiske retter - flotte og lækre! Og mega god service! Der var masser af mad og masser af ros fra gæsterne :-)

God value for money
Især Fiske-delene smagte fantastisk, flere andre spændende ting, som kan supplere de mere traditionelle tapas-elementer, et par ting var ret neutrale i smagene, mange vegetariske dele, dog lidt kedelig dessert-del. Sød, præcis og hjælpsom udbringning. Rigtig god value for money

Fin service, men….
Som sådan er der intet ift levering, service og kvalitet at klage over.
Der blev leveret med høflig betjening, og maden er flot præsenteret og giver et rigtig flot indtryk.
MEN det smager af ingenting, faktisk vil jeg sige at det smager lidt kønsløst. Det er som om der i hver lille ret mangler noget umami, det var ihverfald ikke hvad vi havde håbet på, og efterfølgende har vores gæster desværre og meldt tilbage at de synes det var flotte retter, men smagte ikke rigtig af noget.
Der må gerne skrues op for smagen/krydderierne ;-)

Jeg bestilte til 4 drenge
Jeg bestilte til 4 drenge, og der var ikke helt nok til 4. Det var superlækkert, men jeg skulle alligevel i supermarkedet og hente mad, så det var lige pludseligt ikke let og enkelt.

Lækker mad
Lækker mad, super fint anrettet. For meget med to slags begge i tarteletter.

Bestilte til 10 Pers
Bestilte til 10 Pers. Fik lev store æsker med 7 og 3 i hver.
Dog manglede der dessert til alle.
7 og 3 skulle ellers
være rimeligt nemt at håndtere. Oplyste mit ordre nr. og navn ved ankomst. (Hedder Carsten). Det blev til Inger ….. og til 20 Pers.
Men han fandt næsten hele vores ordre. 🙄