Tanrevel®

Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.

Den er genial, hurtig måde at få farve på, efter kort tid har jeg en hævn og flot tone i ansigtet. Den bliver min nye favorit, måske skal jeg bestille den anden tone også 👌.

Super nemt at bruge og genialt til at få den ekstra glød vi så hurtigt mister i Danmark ;)

1. Engrossalg af skønhedsprodukter

Tanrevel® is a Scandinavian brand founded in Sweden in 2018. We’re here to revelutionize the self-tan routine by combining tried and true self-tanning products with skincare and tech. We call it tan-care, the smart way to worship the sun with no rays required. Spritz on a skin-enhancing, sunkissed look with the press of a button. Tanrevel® believes in skin first – that the tan-care routine is as essential as the skincare routine. That’s why our products are powered by skin-loving ingredients like almond oil, argan oil, and vitamins A, C, and E. What you love about your traditional skin care can be found in our tan-care. Our product assortment includes a variety of self-tanning tech and formulas that simplify and elevate the sunless experience, giving you a professional result at home. These include the best-selling Tanrevel® Pro, with its unique formulas that suit all skin tones, and Self-tan Mousse for a flawless ready-to-wear sunkissed finish. The complete range is vegan and PETA-certified and contains DHA, a natural sugar molecule that interacts with the skin's amino acids to create the bronzed Tanrevel® look. Whether you want to soak in the sun or stay in the shade, whether you rave about heat or revel in the cold, Tanrevel® was made for every body. Don’t just live your life – revel in it.

Overtrædelse af retningslinjer

(2.902)

Selvbruner farve lugter

Mine 2 stjerner er for jeres nye tanrevel pro. Selve maskinen er blevet optimeret, men den farve man skal bruge til tanrevel pro synes jeg lugter ekstrem meget af selvbruner farve, hvor farven til den første tanrevel maskinen havde en dejlig duft. - Jeg er faktisk lidt ked af at have brug penge på tanrevel pro, da lugten i farven er gennemtrængende selv efter 1 døgn.

11. december 2021

Jeg mangler efter næsten 3 uger stadig…

Jeg mangler efter næsten 3 uger stadig at få leveret min bestilling. Jeg har efterlyst varen hos dem, hvor jeg fik oplyst at der var problemer med deres fragtservice og at de ville sende varen på ny. Herefter har jeg intet hørt igen. Jeg bliver bombarderet med mails fra dem med reklamere og bedømmelse af deres produkt, hvilket er lidt absurd når de kan ikke levere varen.

16. november 2021

Virkelig god service og rigtigt godt produkt

Virkelig god service og hurtige svar.
Produktet var helt som forventet og virker rigtig godt for mig.
Jeg kan virkelig anbefale det!

22. oktober 2021

Hej Charlotte,

Tack för din recension!

Vi är så glada över att du har haft en snabb och bra upplevelse hos vår kundtjänst 🤎 Vad roligt att Tanrevel var precis som du förväntade dig!

Den er genial

Den bliver min nye favorit, måske skal jeg bestille den anden tone også 👌.

18. oktober 2021

Hej Annette,

Tack för din recension!

Vi är så glada över att du är nöjd med din Tanrevel 🤎

Team Tanrevel

Bestilte for en god stund siden og har…

Bestilte for en god stund siden og har enda ikke fått produktet! Utrolig leit…

17. oktober 2021

Hej Turid,

Tack för din recension!

Vi ber så mycket om ursäkt för att du inte har fått ditt paket än.
Skicka gärna ett mail till mig på johan@tanrevel.se så att vi tillsammans kan lokalisera ditt paket :)

Om du har fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss via mail: hello@tanrevel.se 🤎

Team Tanrevel

Hurtig levering og virkelig gode…

Hurtig levering og virkelig gode produkter til en naturlig tan. :)

8. september 2021

Hej Trine,

Tack för din recension 🤎

Det glädjer oss verkligen att du fick ditt paket och dessutom är nöjd!

Team Tanrevel

Super nemt at bruge og genialt til at…

31. august 2021

Hej Frederik,

Tack för din fina recension!

Det glädjer oss verkligen att du gillar färgen 🤎

Fantastisk kundeservice

Jeg har omk. juni skrevet en anmeldelse herinde, da jeg fik noget andet end forventet. Der blev svaret på den med at jeg kunne sende en mail til dem, og jeg er enormt positivt overrasket over den gode service og hurtige svartid, der har været gennem korrespondancen. Jeg fik mere ud af det end forventet og hun har formået at forbedre mit syn på Tanrevel. Tanrevel skal være glade for at have hende på holdet. Mange tak for den fantastiske service!

4. august 2021

Hej Maria,

Tack för din fina recension!

Vi är så glada över att det löste sig med allting, och ber återigen om ursäkt för allt besvär som vi har orsakat dig 🤎

Beste self tan nogensinde

Bedste self tan nogensinde
Nem at påfører og dufter lækkert

4. april 2021

Hello Emma,

Thank you for your review!

We are so happy to hear that you like Tanrevel <3

Have a lovely day,

I love tanrevels products

I love tanrevels products, great service and Perfect products

23. marts 2021

Hello Freja,

Thank you for your lovely review!

This makes us so happy to read <3

Have a fantastic day,

Intet modtaget

D. 7. Februar bestiller jeg et starterkit. Får bekræftselsesmailen om at den blir leveret inden for 2-4 hverdage. Ved ikke hvorfor men noget siger mig jeg skal tjekke trustpilot.
Så d. 9. Februar skrev jeg til dem for at hører om jeg kunne nå at annullere købte, hvilket jeg ikke kunne.

Har skrevet meget frem og tilbage med en Johan. Der er gået mange dage imellem han svarer og er godt nok begyndt af træt af dem.
Ser intet til min pakke i 9 hverdage,(2 uger + weekend).
Ham Johan skriver en mail hvori han siger at han kan godt se pakken er forsvundet på deres sorteringslager, så han sender mig en ny.
D. 18. Februar sender de mig så et nyt starterkit, d. 4 marts får jeg så endnu en mail hvor de skriver at min pakke er gået tabt i posten igen og at de har sendt en pakke min vej allerede inden de skrev.
Oven i det skriver de at de vil give mig 15% på min køb så jeg får sendt 72,- tilbage på min konto.
Har nu flere gange skrevet til dem at jeg ikke længere ønsker deres produkt men mine penge.
Syntes det er så super DÅRLIG service og bare det at danske influensers reklamere for dem.

10. marts 2021

Hej Louise,

Tack för din feedback!

Detta låter inte alls bra och vi ber så mycket om ursäkt för allt besvär.
Jag har personligen skickat ett mail till dig från lilly@tanrevel.se så vi kan lokalisera ditt paket :)

Team Tanrevel

Dårlig service, er i tvivl om jeg får hvad jeg har betalt for

Har bestilt et kit på deres hjemmeside d. 16/2. Dagen efter får jeg mail om at ordren er færdigbehandlet og de har trukket pengene fra mit kort. Varen skulle blive leveret indenfor 2-4 hverdage. Jeg har stadig, 8 dage senere, ingen mail fået med Track and trace oplysninger så er i tvivl om pakken overhovedet er på vej.
De svarer ikke på mail og har også forsøgt at komme i kontakt med dem telefonisk, uden held.

24. februar 2021

Hej Cecilie,

Tack för din feedback!

Detta låter inte alls bra, vi ber verkligen om ursäkt för detta.
Jag hjälper dig gärna personligen med att lokalisera ditt paket. Hör av dig till mig på lilly@tanrevel.se så ska jag hjälpa dig med detta :)

Ha superfin dag,

Virkeligt god service!!!

Jeg havde købt en af deres produkter hos en anden forhandler, men jeg oplevede problemer med farven. Så jeg skrev til tanrevel og spurgte hvad jeg skulle gøre anderledes, de var så søde og sendte mig en ny farve helt gratis:)

24. februar 2021

Hej Mathilde,

Tack för ditt fina omdöme!

Vi är så glada över att höra att det löste sig bra <3

Varen kom for sent

Varen kom for sent.
Og da jeg åbner er der kun 2 flasker væske.. Jeg har bestilt gennem Irinathediva som reklamere for dette brand... og har kontaktet hende for at høre om hun er klar over dette fup...

16. februar 2021

Hej Jeanet,

Tack för din feedback!

Detta låter inte alls bra, vi ber så mycket om ursäkt för detta.
Hör av dig till mig på lilly@tanrevel.se så ska jag hjälpa dig med en kompensation för detta.

Team Tanrevel

Ikke fået hvad jeg har betalt for.

Bestilte Tanrevel kit den 7. Februar, og på trods af 1-3 leveringsdage modtager jeg den først den 15. Det er hvad det er... Jeg modtager så 2 x væske og ingen maskine. Det er der ikke meget kit over!
Åh jeg er så træt af at jeg ikke tjekkede trustpilot først, for kan se at der er alt for mange der ikke modtager, og ikke hører tilbage fra kundeservice.

15. februar 2021

Hej Carina,

Tack för din feedback!

Detta är inte alls bra, vi ber så mycket om ursäkt.
Hör av dig till mig på lilly@tanrevel.se så ska jag hjälpa dig personligen med detta :)

Føj en grim opførsel!

Jeg bestilte den 4. Januar og har stadig intet modtaget! Har prøvet at skrive på Facebook, Instagram og på mail OG INTET SVAR FÅET!

29. januar 2021

Hej Johanne,

Tack för din feedback!

Detta är inte alls bra, vi ber så mycket om ursäkt för detta. Har du fått hjälp med detta? Annars är du varmt välkommen att kontakta mig på lilly@tanrevel.se så kan hjälpa dig personligen med detta.