Hallo, ik had een klacht dat m’n pompje niet werkte, na m’n mailtje keurig opgelost een nieuwe gekregen. Was volgende dag al binnen, heel fijn.
Virksomheden har svaret
Ik zag de advertentie steeds voorbij komen en twijfelde even om te bestellen, maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Ik wilde graag een natuurlijk kleurtje, zonder dat oempa loempa-effect — en d... Se mere
Virksomheden har svaret
Snelle levering, goede en snelle kleuring na het gebruik van het product. De bijgeleverde handschoen is geweldig. Hierdoor blijven de handen schoon maar hij is ook fijn en zacht in gebruik.
Virksomheden har svaret
Bij www.tanningglamour.nl kun je eenvoudig en snel de beste zelfbruiners en accessoires online bestellen, 24/7, vanuit het comfort van je eigen huis. Wij bieden een breed scala aan premium zelfbruinerproducten, waaronder Tanning Lotion, Tanning Drops, en handige applicatie-accessoires voor een vlekkeloze en professionele applicatie. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, veganistisch en diervriendelijk geproduceerd. Ze bevatten geen toegevoegde parfums, zodat je kunt genieten van een subtiele, aangename geur zonder sterke chemische geurstoffen. Bovendien zijn al onze zelfbruiners verrijkt met Vitamine E, wat zorgt voor extra hydratatie en verzorging van je huid. Of je nu kiest voor onze zachte Tanning Lotion, de intensieve Tanning Drops voor een diepere kleur, of de handige applicatie-accessoires, bij Tanning Glamour heb je alles in huis voor een stralende, egale teint op een verantwoorde manier. Let op: We werken volledig online, wat betekent dat je de bestelde artikelen helaas niet bij ons kunt ophalen. Doordat we geen fysieke winkel hebben, besparen we op kosten zoals huur en personeel, waardoor we onze producten tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden zonder in te boeten op kwaliteit.
Alkmaar, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb het ondertussen 2 keer gedaan en ik heb nog altijd vlekjen. Bij mij lukt het gewoon niet.

Besvarelse fra Tanning Glamour
Het doet wat het belooft. Eén keer per week aanbrengen en je bent klaar. Mooie kleur en streeploos. Super product.

Besvarelse fra Tanning Glamour
Snel geleverd en makkelijk in gebruik. Het enige nadeel is toch wel de geur van de lotion. Zeker als je er mee slaapt.

Besvarelse fra Tanning Glamour
Dit is de eerste zelfbruiner die geen strepen en of vlekken geeft. Hij blijft zeker 5 dagen zichtbaar, vervaagd langzaam ipv vlekken op het lichaam te gebruiken. Ruikt goed, mooie kleur. Enige feedback…. Je krijgt niet alles uit het flesje en voor die prijs is dat jammer. Een zachte tube zou beter zijn.

Besvarelse fra Tanning Glamour
In eerste review was ik ontevreden omdat het pakje kwijt was en ze er mee bezig waren. Na goed overleg heb ik gisteren het pakje wel ontvangen.
En dus blij mee.
Inmiddels pakket in goede orde ontvangen. Prima service

Besvarelse fra Tanning Glamour
Vlotte service en heel goed product, resultaat geweldig ..dit is reeds mijn 2de bestelling.. ben er zeer tevreden mee.

Besvarelse fra Tanning Glamour
Awel bedankt voor alles ben tevreden maar stuur mij nu niet om de tweedagen een mail . sorry maar ik ga jullie blokkeren dan grt

Besvarelse fra Tanning Glamour
Zalig produkt, geen strepen of oranje kleur. Echte aanrader voor een zomers tintje in de winter 😀

Besvarelse fra Tanning Glamour
Makkelijk aan te brengen. Voorbereidingstips zijn makkelijk te volgen. Mooie egale kleur. Super blij met het product.

Besvarelse fra Tanning Glamour
Ik had een flesje tanning glamour besteld. Bij levering was het flesje gebroken (door bpost?). Heb dit aan jullie gemeld via mail.
2 dagen later kreeg ik gratis een nieuw flesje toegestuurd, waarvoor hartelijk dank.

Besvarelse fra Tanning Glamour
Ik had voor de 2de keer de tanning glow besteld omdat deze je een mooie bruine kleur geeft. Wegens black Friday zou ik gratis een rugapplicator krijgen. Helaas zat deze niet in mijn pakket, maar na een mailtje had ik deze met 2 dagen in huis. Geweldige service en geweldig product!

Besvarelse fra Tanning Glamour
Læs mere om andre typer anmeldelser.