Tannienederland Anmeldelser 38

2,3

Ik heb een broek besteld bij voor ongeveer €49. De broek die ik ontving lijkt totaal niet op de foto op de website. Het model wordt geadverteerd als een oversized/baggy jeans met wijde pijpen, m... Se mere

Ik heb een super mooie jas besteld bij Tannie Nederland! Kwaliteit is goed en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending

2,3

Under middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Oplichterij!!!!

Maandenlang wil ik al retourneren. Helaas moest het naar China en daar lijkt het nooit aan te komen. Dikke oplichterij!!!! Kleding leek bij lange na niet op de foto. Flut kwaliteit en qua lengte voor 10 jarige kinderen. Wat een triest gebeuren deze webshop. Ze lichten je op!!!!

1. december 2025

ZEER ONBETROUWBAAR

Oplichterij! Bestel hier alsjeblieft niet! Als je retourneert voor bijna €30,- (!!) naar China, komt het pakket nooit daar aan. Als je vervolgens Post NL belt over de status, zeggen ze dat ze al meerdere klachten hebben gehad over dit bedrijf. Ze doen meerdere pogingen om je je geld niet terug te laten vragen en als je voet bij stuk houdt, sturen ze pas retourinstructies. Dit blijkt echter ook scam. De kleding komt overigens direct van Ali Express en de foto's en beschrijvingen kloppen totaal niet. Overigens kun je in de KvK er makkelijk achter komen van wie dit bedrijf is, dus doe daar je voordeel mee ;)

2. februar 2026

Oversized baggy jeans balloon fit met glitters

Ik heb een broek besteld bij voor ongeveer €49.
De broek die ik ontving lijkt totaal niet op de foto op de website. Het model wordt geadverteerd als een oversized/baggy jeans met wijde pijpen, maar de broek die ik kreeg is strak en heeft rechte pijpen.
Na meerdere e-mails en het sturen van foto’s blijft de webshop volhouden dat het product correct is geleverd en bieden ze slechts 20% terugbetaling aan.
Op hun website staat ook dat bij een verkeerd artikel of verkeerde maat gratis een vervangend artikel wordt verstuurd, maar dit wordt niet aangeboden.
Retourneren moet naar China op eigen kosten, wat bijna net zo duur is als het product zelf.
Mijn ervaring is dat de productfoto’s misleidend zijn en dat een volledige oplossing wordt geweigerd.

6. februar 2026

KOOP HIER NIKS!

KOOP HIER NIKS!
kwaliteit is ontzettend slecht niks vergeleken met de fotos! Ik ben al sinds November bezig met retourneren nog steeds mijn geld niet terug gekregen! Contact met klantenservice om te kunnen retourneren erg moeizaam. Moest het terug sturen naar een of ander chinees adres dat heb ik in begin Januari gedaan het is nu maart en nog steeds geen bericht over dat ze het hebben ontvangen er klopt hier niks van.

15. november 2025

ZEER SLECHTE ERVARING! ONBETROUWBAAR!

ZEER SLECHTE ERVARING!! Staat bij de voorwaarden dat je kunt retourneren, daarvoor moet je even contact opnemen. Doe je dat, dan wordt er heel moeilijk gedaan. Ze doen het voorstel dat je het product houd en er een product bijkoopt voor nog eens 10 euro onder het mom van CO2 uitstoot. Als je dat niet wilt, reageren ze niet. Als je volhoudt, krijg je ineens 10% teruggestort als je het product wilt behouden want terugsturen blijkt alleen naar China te kunnen op jouw kosten (50 a 70 euro). Toen ik dit niet pikte kreeg ik 15% retour. Dit uiteindelijk maar aangenomen omdat ik niet verder kwam. CONCLUSIE: koop hier niet want je kunt gewoon niet retourneren en je geld terugkrijgen..

2. marts 2026

Vreselijke onbetrouwbare site

Vreselijke site , ze doen zich voor dat ze zo betrouwbaar zijn maar dat zijn ze totaal niet. Duurde heel lang voor dat broek binnen was en toen hij niet bleek te passen en ik netjes vroeg om een retour adres je raad het al dat was een adres in China en ze blijven je alterntieven geven om het product niet terug te sturen die nergens op slaan.
Kortom ik zit met een broek die ik niet pas en me geld niet zoals beloofd terug krijg.
Mijn advies NIKS maar dan ook NIKS kopen op deze site ze doen zich zo vriendelijk voor maar het zijn oplichters!!!

19. februar 2026

Geen bijzondere dingen

Geen bijzondere dingen, maar juist dat maakt het fijn. Besteld, bevestiging ontvangen, levering binnen en product zoals omschreven. Zo hoort het eigenlijk altijd te gaan.

6. februar 2026

De bestelling plaatsen was zo gedaan en…

De bestelling plaatsen was zo gedaan en de website ziet er verzorgd uit. De levering duurde iets langer dan ik had verwacht, maar ik werd daar wel over geïnformeerd. Product zelf is gewoon goed en voldoet aan de verwachtingen, dus uiteindelijk tevreden.

5. februar 2026

Ik kwam de webshop tegen via Instagram…

Ik kwam de webshop tegen via Instagram en heb eerst even rondgekeken. Alles is overzichtelijk en duidelijk uitgelegd. Bestellen ging makkelijk en ik kreeg netjes updates over mijn bestelling. Product kwam goed verpakt aan en ziet er netjes uit. Al met al een fijne ervaring.

2. februar 2026

Dure aliexpress

Dure aliexpress. Voor de feestdagen een jumpsuit besteld die mooi geadverteerd stond. Bij levering wist ik al dat het foute boel was. Product leek niet op het geadverteerde, slechte kwaliteit, vreselijke pasvorm. Retouraanvraag ging stug, maar uiteindelijk kreeg ik een retouradres. In China! I rest my case…

22. december 2025

OPLICHTERS!

2 Hoodies besteld, maar blijkt uit China te komen; troep!
Retourbeleid doen ze niet aan.
Lesje geleerd; altijd reviews bekijken!
Oplichters! NIETS BESTELLEN

21. januar 2026

BESTEL HIER NIET

BESTEL HIER NIET! De producten zijn van een vreselijke kwaliteit. Lijkt ook totaal niet op de foto's van de website. Daarnaast staat overal vermeld dat je kan retourneren op eigen kosten. Zelf wil ik mijn bestelling retour sturen maar dit kan alleen als je het terug stuurt naar China en dat kost € 30,00 euro.

14. januar 2026