1. Psykoterapeut

Jeg tilbyder individuel behandling af depression, stress og angst med metakognitiv terapi. Andre psykiske udfordringer som OCD, PTSD og generel mistrivsel er ligeledes aktuelle i metakognitiv kontekst.

3,8

God

Anmeldelse af metakognitiv terapi hos Maria

Jeg har haft den store fornøjelse af at gå til metakognitiv terapi hos Maria, og jeg kan kun sige, at hele forløbet har været en meget positiv oplevelse.

Jeg valgte at starte hos Maria på grund af min helbredsangst som jeg har døjet med over en længere periode (som jeg før har været i forskellige former for behandlinger for). I løbet af behandlingen har Maria vist stor positivitet og hjælpsomhed, der har skabt en tryg ramme omkring hele forløbet.

Efter forløbet hos Maria har jeg fået adskillige metakognitive redskaber, som jeg nu føler mig rustet til at bruge, hvis jeg bliver ramt af angsten igen.
Maria er rigtig god til at formidle de metakognetive koncepter og metoder på en forståelig og overskuelig måde. Hendes tilgang er empatisk, og hun har en super evne til at lytte og forstå.

Samlet set kan jeg på det varmeste anbefale at gå i metakognetiv behandling hos Maria. Hun har været en stor støtte for mig, og som nævnt tidligere, føler jeg mig meget bedre rustet til at håndtere min angst fremadrettet.

10. november 2023

Stor anbefaling

Jeg gennemgik en meget svær periode i sommer, og fik i den forbindelse et forløb ved Maria. Selvom jeg var skeptisk anlagt til at starte med, har Marias hjælp været afgørende for, at jeg i dag er et meget bedre sted. Processen kan tage tid, men det udbytte man får er umagen værd. Nu har jeg et andet forhold til mine negative tanker og hvordan jeg håndterer dem, og de tilhørende følelser. Hvis jeg oplever, at mine venner og bekendte døjer med noget, tøver jeg ikke med at henvise dem til Maria - og metakognitiv terapi i det hele taget.
Stor anbefaling herfra.

19. august 2023