Anmeldelse af metakognitiv terapi hos Maria
Jeg har haft den store fornøjelse af at gå til metakognitiv terapi hos Maria, og jeg kan kun sige, at hele forløbet har været en meget positiv oplevelse.
Jeg valgte at starte hos Maria på grund af min helbredsangst som jeg har døjet med over en længere periode (som jeg før har været i forskellige former for behandlinger for). I løbet af behandlingen har Maria vist stor positivitet og hjælpsomhed, der har skabt en tryg ramme omkring hele forløbet.
Efter forløbet hos Maria har jeg fået adskillige metakognitive redskaber, som jeg nu føler mig rustet til at bruge, hvis jeg bliver ramt af angsten igen.
Maria er rigtig god til at formidle de metakognetive koncepter og metoder på en forståelig og overskuelig måde. Hendes tilgang er empatisk, og hun har en super evne til at lytte og forstå.
Samlet set kan jeg på det varmeste anbefale at gå i metakognetiv behandling hos Maria. Hun har været en stor støtte for mig, og som nævnt tidligere, føler jeg mig meget bedre rustet til at håndtere min angst fremadrettet.