Growshop Katowice TanieUprawianie.pl Anmeldelser

4,7

Sklep na wysokim poziomie. Wsparcie techniczne, uczciwość, dobre ceny, doradztwo oparte na wiedzy i doswiadczeniu to standard dla nich. Pelen profesjonalizm. Polecam z czystym sumieniem. Pozdro

Godni polecenia!! Reklamacja przyjęta bez żadnych problemów szybko i sprawnie, następne zamówienie zrealizowane wzorowo .Kontakt przez chat jak i telefoniczny spoko.

1. Havecenter
  2. Fælleshave

Growshop Katowice - TanieUprawianie.pl to sklep istniejący w branży już od 2010r. Naszą specjalnością są niskie ceny, fachowa obsługa, profesjonalny dobór sprzętu, ogromne doświadczenie, dyskrecja. Posiadamy dystrybucje wielu marek, niektóre na wyłączność. Łatwy i szybki dojazd na Roździeń w Katowicach i duże stany magazynowe sprawiają, że zawsze warto nas odwiedzić!

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Alles Top!

Alles Top, der Preis ist unvergleichlich günstig, superschnell geliefert, MHD bis 2028- also neu-, toll und sicher verpackt. Bewertung Schulnote (deutsch) eine glatte 1. Also Bestnote.

9. juni 2026

Bardzo sprawnie zrealizowane…

Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie, uwzględniono nawet prośbę wystosowaną po jego złożeniu, za co jestem bardzo zobowiązana. Zakupione produkty bardzo dobrej jakości - roślinki będą bezpieczne :-). Dziękuję i polecam.

7. maj 2026

Ich habe leider kein Produkt erhalten…

Ich habe leider kein Produkt erhalten und Support reagiert nicht

13. april 2026
Growshop Katowice TanieUprawianie.pl-logo

Besvarelse fra Growshop Katowice TanieUprawianie.pl

Guten Tag,

Ihre Bestellung wurde mit persönlicher Abholung in Katowice aufgegeben und wartet seitdem zur Abholung bereit.

Wir haben von Ihnen keine Nachricht oder Anfrage erhalten – falls wir etwas übersehen haben, entschuldigen wir uns natürlich.

Bitte melden Sie sich kurz bei uns, damit wir alles klären können.

Eine 1-Sterne-Bewertung finden wir in dieser Situation jedoch etwas unfair, da die gewählte Lieferoption die Selbstabholung war.

Mit freundlichen Grüßen

Alles OK

One star deducted because an item was not delivered and I had to ask several times before a solution was suggested.

9. april 2026