Tandlæge Reimer & Co Anmeldelser 12

3,7

1. Tandlæge

Tandlæge Reimer & Co er en tandlægeklinik centralt placeret lige på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro tæt på offentlig transport. Vi er beliggende 150 meter fra Metroen ved Nuuks Plads. Vi er således en tandlæge med en fordelagtig placering for dig, der bor i et af disse to områder, men også for dig, der kommer længere væk fra.

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg var der sidste år og glemmer ikke…

Jeg var der sidste år og glemmer ikke den dårlige oplevelse jeg havde. Jeg fik at vide at jeg havde to visdomstænder der skulle fjernes, hvilket jeg synes var mærkeligt da min tidligere tandlæge aldrig har nævnt noget om det. Min nye tandlæge har sagt at det er noget tandlæger gør for at tjene penge uden der er noget reelt behov for tænderne skal fjernes. Midt i min behandling fik jeg at vide at jeg kunne vælge at komme igen ugen efter for at færdiggøre min behandling eller vente en time i venterummet for de havde en anden patient der skulle til. Kom af med 1200kr og følte mig røvet. Det var en ganske almindelig første konsultation. Efterfølgende ville de lave en tidsbestilling for at få fjernet visdomstænderne men jeg nægtede for jeg vidste de ikke skulle ud. Jeg modtog passiv aggressive sms’er om tidsbestilling og de blev ved med at kontakte mig indtil jeg blokerede dem. Jeg har aldrig prøvet noget lignende og kan på ingen måde anbefale dem. Nul stjerner.

22. august 2024

Jeg har tandlægeskræk....

Jeg har tandlægeskræk, desværre...så da min daværende tandlæge skulle på pension, var det en stor bekymring at skulle finde en ny, i hvis hænder jeg kunne finde mig tryg. Det fandt jeg hos Mathilde. Altid rolig og seriøs - og virkelig dygtig. Jeg er stadig ikke vildt glad, den morgen jeg skal af sted, men jeg er helt tryg. Jeg har gået hos Mathilde siden slutningen af 2024.

30. juni 2025

Jeg skifter aldrig min tandlæge

Tandlæge Reimer & Co kan absolut anbefales. Rart, trygt og hyggeligt sted med venligt personale.
Min tandlæge er Kim, og ham har jeg haft i rigtig mange år. Han er uden tvivl en virkelig dygtig tandlæge og jeg bliver altid grundigt informeret om, hvad der skal ske/sker.
Foruden i dag har jeg fået foretaget flere forskellige slags tandbehandlinger i de mange år, og jeg har altid været meget, meget tilfreds. Kim er rolig og særdeles kompetent og jeg kommer aldrig til at skifte tandlæge :-)

1. maj 2025

Største anbefaling herfra

Stor ros til Mathilde og hende dygtige (og meget søde) personale. Jeg har aldrig følt mig tryg i en tandlægestol, men det gør jeg her. Man bliver mødt i øjenhøjde og der tages hensyn til ens ønsker og behov. Og så er resultaterne ekstremt flotte og priserne gode. Største anbefalinger herfra!

11. marts 2024

Den bedste tandlægeoplevelse jeg har haft

Skøn service og super flinke mennesker. Kan helt klart anbefales til folk, der skal finde en ny tandlæge. De er super forstående samt imødekommende. KAN HELT KLART ANBEFALES!!!!

31. juli 2023

Tusind tak Alen.

er totalt græde færdig

er totalt græde færdig, ber om at blot at få trukket tænder ud i overmund, finder ud af at han har skåret tandkødet væk til knoglen, er nu skamferet for livet af kim bjørnedal, han hverken lyttede til hvad mine ønsker var for behandling istedet handlede han på hvad han mente der skulle gøres jeg har nu et sår der aldrig vil hele og blottet knogle i hele overmund, siger jeg ikke vil have metal i munden og ber om at få fjernet alle tænder , hvilker var mit, ønske , han ser så på mig som om jeg er en sinke klapper mig på skulder og siger , til mig , at det ønsker jeg ikke han ved hvad der er bedst for mig , og planlægger en masse som jeg ikke ønsker , jeg har desværre penge til gode hos den men da jeg i starten var naiv og troede jeg havde fundet en som ville lytte og lægge 9000 kr i aconto som jeg føler nu at have betalt for at blive skamferet for livs tid

4. maj 2023

Kære Vivian

Hvor blev vi alle bare overraskede og ærligt også ret rystede over at læse din beskrivelse af dit besøg på klinikken.

Vi er rigtig ærgerlige over, at du har haft en så skidt oplevelse hos os. Vi sætter hver dag en stor ære i, og bestræber os på, at give alle vores patienter den bedst mulige oplevelse på klinikken i trygge og rolige omgivelser.

En opgave vi tager meget seriøst, og som samtlige ansatte på klinikken brander for. Derfor gør det ekstra ondt, når vi en sjælden gang står med en utilfreds patient, som i tilfældet med dig.
Da vi har haft ganske svært ved at nikke genkendende til din beskrivelse af forløbet, er vi rigtige glade for, at vi efterfølgende har haft mulighed for at mødes, lytte til hinanden, og have en rigtig god dialog omkring din behandling i en behagelig og god tone.

Mvh,

Stor positiv energi

Det er den bedste, behageligste og mest professionelle tandlægepraksis jeg i mine knap 70 år har haft.
Eftersyn og udbedring af et angreb af caries. Personale der er tilpas omsorgsfuldt, og en rimelig regning.
Kan kun anbefale den fysisk lille klinik på Nørrebro og vender selv tilbage.

31. oktober 2022

Besvarelse fra Tandlæge Reimer & Co

Tusind tak Charlotte, for den pæne anmeldelse.

Mathilde Reimer, tandlæge og klinikejer.

Jeg fik at vide jeg havde mange huller

Jeg fik at vide jeg havde mange huller, havde tandkødsbetændelse og meget hurtigt skulle op med 4800kr, før det blev værre. Jeg synes det hele var mærkeligt, da jeg aldrig før har haft hul, og altid fået meget ros for mine tænder. Jeg tog så til en second opinion hos min gamle tandlæge, der bekræfter at mine "huller" er pigmenteringer, og absolut intet man borrer i idag. Mine tænder fejler intet. Kan absolut ikke anbefale stedet. Fik desuden renset mine tænder af en dame, der kom til at slibe et større mellemrum mellem mine tænder.

23. december 2021

Super god tandlæge.

Mathilde er en rigtig dygtig og grundig tandlæge. Hun er aldrig travl og forhastet. Der er altid god tid til at få lavet en behandling. God stemning i klinikken. Kan på det varmeste anbefales.

7. november 2022

Tusind tak Thomas.

Mathilde Reimer, tandlæge og klinikejer.

Hermed en kæmpe anbefaling til Reimer &…

Hermed en kæmpe anbefaling til Reimer & Co!

Jeg ringede ind med tandpine kort før jul og jeg oplevede en utrolig hjælpsomhed og forståelse for min situation.

De ansatte hos Reimer & Co, strakte sig langt for at hjælpe mig, så jeg kunne fejre jul uden smerter - også længere end man kan forvente sig af sin tandlæge.

Der er en dejlig varm og tryg atmosfære på klinikken og man bliver altid mødt af et stort smil og godt humør. Personalet lytter til dig og tager sig god til til at forklare hvad der skal ske under behandlingen.

De varmeste anbefalinger herfra og et stort TAK til Mathilde, Kasper og de andre på klinikken for at redde min juleferie!

10. januar 2022

Tusind tak Katrine.