Blev taget godt imod, både første og anden gang, af meget venligt personale og kompetent tandlæge, som hurtig og smerteløst reparerede en tand og derefter fjernede en visdomstand, denne gang med bedøv... Se mere

Altid hjælpsomme Husker ens navn og netværk, trods mange kunder dagen igennem Er klar til at hjælpe med kort varsel, hvis det virkeligt brænder på Pigerne i skranken er så utroligt behagelige at mø... Se mere
Dejligt med lokal tandlæge i byen, hvor man også kan få en rimelig hurtigt tidsbestilling. Dog under det mig, at man skal betale et konsultationsgebyr på 161 kr udover lovpligtig forsikring. Når man... Se mere
Fantastisk god tandlæge, der forklarer hvad der skal ske. Og søde og imødekommende personale i receptionen
Markedspladsen 25, 6800, Varde, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra tandlægen.dk - Varde
Kom ind før tid hos tandplejer og hun havde også tid til en tandfyldning.

Fantastisk sundhedspersonale.
Tryg og kompetent behandling.

Altid hjælpsomme
Husker ens navn og netværk, trods mange kunder dagen igennem
Er klar til at hjælpe med kort varsel, hvis det virkeligt brænder på
Pigerne i skranken er så utroligt behagelige at møde ind til, gør bestemt også at man overvinder at skulle afsted, for der er jo nok andre steder man normalt hellere vil komme

Besvarelse fra tandlægen.dk - Varde
Haft tandlæge her siden 2000. Og det er det bedste sted, med søde og dygtige personaler! Man blir altid allerede i døren taget godt imod!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Varde
Min tandlæge Shene er super dygtig og jeg er meget tryg ved hendes beslutninger og behandling

Besvarelse fra tandlægen.dk - Varde
Synes personalet er serviceminded og smilende. Hvis jeg har fået lavet noget får jeg altid at vide jeg skal komme igen hvis der er noget der føles forkert.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Varde
Synes de gør det godt og er rimelig med prisen, selv om det altid er dyrt at gå til tandlægen

Besvarelse fra tandlægen.dk - Varde
Fantastisk god service og behandling- kan kun anbefale tandlægen i Varde 👍

Altid god service hos Tandlægen.dk
Hilsen