Banner for tandlægen.dk - Struer​

tandlægen.dk - Struer​ Anmeldelser

Bredgade 65B, 7600 Struer​, DK

Ny patient hos Marianne, men sikke en positiv oplevelse ! , havde helt glemt min tandlægeskræk. 5 stjerner herfra , super godt tilfreds.

Jeg har endnu engang haft en rigtig god oplevelse hos Tandlægen.dk - Struer. Jeg bliver altid mødt med ro, professionalisme og et smil, og behandlingen foregår så trygt, at jeg ikke har brug for bed... Se mere

Jeg har været patient hos Tandlægehuset i mange år. Her oplever jeg en fantastisk behandling, når man som undertegnede har tandlægeskræk. Der bliver lyttet til patienten, og man får en god rådgivning... Se mere

Har fået tandlæge hos tandlægen.dk i Struer efter, at min forhenværende tandlæge er gået på pension, syntes jeg har fået en god behandling hos tandlægen.dk, men måske lidt dyrere end min forhenværende... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Bredgade 65B, 7600, Struer​, Danmark

• 97851651

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.375 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Venligt og dygtigt personale

Venligt og dygtigt personale
Fuldt ud tilfreds👍

13. juni 2023

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord til vores personale. Vi er glade for, at du er fuldt ud tilfreds med dit besøg.

byens bedste tandlæge service

Marianne yder byens bedste tandlæge service. Har tidlig gået derfra med en god følelse. Jeg er blevet hørt og behandlet meget tilfredsstillende. Gode gode anbefalinger herfra

4. juni 2023

Kære Anne,

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af vores klinik. Det gør os glade og stolte at høre, at du synes vores dygtige tandlæge yder byen bedste service.

tandlægen.dk Struer

Altid god service på klinikken

Altid god service på klinikken! Marianne er bare den bedste tandlæge, hun er så god til at hjælpe en med tandlægeskræk igennem behandlingen - hver gang!

21. maj 2023

Kære Britt,

Sikke en dejlig anmeldelse. Tak for de rosende ord om Marianne.

tandlægen.dk Struer

Altid sød og dygtig og viser stor…

Altid sød og dygtig og viser stor hensyn.

16. maj 2023

Kære Alice,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid bliver taget hånd om af søde og dygtige medarbejdere, som viser stort hensyn.

tandlægen.dk Struer

Venlig afslappet og professionelt på en…

Venlig afslappet og professionelt på en gang

2. maj 2023

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at dit besøg i klinikken var venligt, afslappet og professionelt.

tandlægen.dk Struer

Altid kompetent behandling og venligt…

Altid kompetent behandling og venligt personale👍🏻

23. januar 2023

Kære Marianne,

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os glade at høre, at bliver modtaget af et venligt personale i klinikken, som altid udfører en kompetent behandling.

Kvalitet og tryghed

18. januar 2023

Kære Octavia,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte, at du synes ordene kvalitet og tryghed passer på vores klinik.

tandlægen.dk Struer

Jeg er meget glad for at komme til…

Jeg er meget glad for at komme til tandlæge der.

9. januar 2023

Besvarelse fra tandlægen.dk - Struer​

Hej Rikke. Tusinde tak for de 5 flotte stjerner til vores klinik her i Struer. Det er dejligt for os at vide, at du er meget glad for at kommer her i klinikken. I tandlægen.dk er drivkræften bag gode tandlægeoplevelser, at vores behandlere ser og forstår vores patienter og sætter patienten i centrum i hele tandlægeforløbet. Ekstra dejligt er det for os, når vores patienter vil dele deres oplevelser. Det er drivkræften bag at ville gøre det endnu bedre hele tiden, så tak for at dele din oplevelse, Rikke.

Tryghed og ekspertise

Jeg har været kunde i rigtig mange år. Møder altid et venligt personale. Tandlægen Marianne er meget professionel og forstår at gøre mig “tryg” i enhver behandling.
Kan kun anbefale klinikken i Struer.

8. januar 2023

Kære Helle,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er altid dejligt når vores patienter gennem flere år har lyst til at dele deres oplevelse med os på Trustpilot. Vi er glade for, at du altid bliver modtaget af et venligt personale, og at Mariannes professionelle tilgang gør dig tryg, når du kommer til behandling i vores klinik. Mange tak for din anbefaling - den sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Struer

Marianne er dygtig og rolig

Marianne er dygtig og rolig - altid en fantastisk god behandling (på trods af stor tandlægeskræk)

5. januar 2023

Kære Lisa,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid får en fantastisk god behandling af Marianne. Vi vil lade dine rosende ord gå videre til Marianne.

tandlægen.dk Struer

Det er rart og trygt at komme hos…

Det er rart og trygt at komme hos Marianne.

28. december 2022

Besvarelse fra tandlægen.dk - Struer​

Hej Rikke. Tak for dine 5 flotte stjerner til vores klinik. Det er dejligt for os at vide, at det er rart og trygt at komme hos Marianne. Vi vil lade dine ros gå videre til hende.

Tilfrrdshed

Venlig og god betjening

13. december 2022

Besvarelse fra tandlægen.dk - Struer​

Hej Erik. Tak for dine 5 flotte stjerner til os i Struer for venlig og god betjening. Vi er kun glade for, at vi gør dig tilfreds, når du besøger vores klinik.

De lever ikke op til forventningerne

De lever ikke op til forventningerne

Har fundet en ny tandlæge

6. december 2022

Besvarelse fra tandlægen.dk - Struer​

Kære Claus. Vi er kede af, at vi ikke kunne levere det du søger. Vi er kun galde på dine vegne, at du har fundet en ny tandlæge som passer bedre til dig og dine behov. Vi ønsker dig en god jul, når du kommer så langt.

Hurtig handling

Præcis diagnose og handling

25. november 2022

Kære Poul,

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du oplevede at der blev handlet hurtigt og der blev stillet en præcis diagnose. Vi går op i, at vores patienter har sunde tænder, som holder gennem hele livet, og det er derfor godt, at du kom forbi klinikken, så vi kunne hjælpe dig med at passe på dine tænder.

Kære Carole,

Tak for din fine anmeldelse. Vores ønske er, at vores patienter altid er 100 procent tilfredse, når de forlader klinikken. Vi er derfor glade for at høre, at du fik en god og hurtig service, da du kom til din behandling, og at din oplevelse fortjener hele fem stjerner.

Vi ser frem til igen, at kunne byde dig velkommen i vores klinik.

tandlægen.dk Struer

Fik en rigtige god modtagelse

Fik en rigtige god modtagelse. Og sagde jeg havde skræk for tandlæge.
Her efter blev jeg spurgt undervejs om jeg var okay osv
Så det var en god oplevelse for mig

8. november 2022

Kære Pernille.
Tak for dine 5 flotte stjerner og for at dele din oplevelse. Det at have tandlægeskræk døjer mange desværre med og helt uden grund. Det er muligt i dag at afhjælpe selv svær nervøsitet og angst for at komme til behandling. I tandlægen.dk uddanner vi vores medarbejdere løbende og vi er parate til at modtage og sørge for rolige og informative behandlingsforløb, hvor vi tænker patient før behandling. Fordi et af vores overordnede mål er, at alle skal have mulighed for at passe godt på deres tænder, så de kan beholdes hele livet igennem. Dejligt det var en god oplevelse Pernille - vi glæder os allerede til du kommer igen.
Mange hilsner tandlægen.dk Struer

Vis anmeldelser på alle sprog. (175 anmeldelser)