Banner for tandlægen.dk - Ringkøbing

tandlægen.dk - Ringkøbing Anmeldelser

Nørreport 16, 6950 Ringkøbing, DK

Søde og rare mennesker, som gav sig tid og forklarede hvad der skulle ske og hvorfor☺️ og billige priser👍🏻 kan helt sikkert anbefales

Er kommet meget jævnligt i huset siden 1998, har virkelig været “stamgæst” gennem årene. “Din stol i venteværelset er ledig” Først hos Susanne og senere hos Henrik, og har heldigvis aldrig lidt af... Se mere

Søde og venlige som altid. Altid god til forklare hvad der skal ske, så jeg føler mig i trykke hænder. 👌 Så køre jeg gerne turen på de 20min, frem for at bruge den tandlæge i vores egen by.

Altid velkommen hos tandlægen .dk Ringkøbing. Kvalitet og service på øverste hylde. Det er klart, at man som patient er i “tandlægens vold”, hvorfor det er fantastisk at kunne have blind tillid t... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Nørreport 16, 6950, Ringkøbing, Danmark

• 97320017

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.061 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nul huller!!

Nul huller!!!
Får en rigtig god og fin behandling med plads til humor og omsorg

Kære Marianne,

Det er dejligt at høre, at du følte dig godt tilpas og modtog en god behandling. Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse. Tillykke med dine nul huller.

tandlægen.dk Ringkøbing

Go behandling og dejlig stemning

Go behandling og dejlig stemning . Og det rart der altid er en go ping pong med sin tand læge. Ellers ik stedet man syntes er sjovt og komme men i Ringkøbing er det godt. Top herfra 😉

Kære Jess,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler du får en god behandling i vores klinik, og føler dig godt taget imod. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Fantastisk tandlæge

Fantastisk tandlæge! Altid god behandling, og altid fair pris!
- Her er orden i sagerne.

Kære Henrik,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din behandling og vores priser. Vi bestræber os altid på at tilbyde den bedste mulige service til vores patienter.

God tryg oplevelse

Så god en oplevelse tandlæge nu kan blive 😊

Kære Matilde,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive anmeldelse.

Tandlægen Ringkøbing 🤩

Virkelig professionel behandling.
Ærlig og exceptionel god service

24. februar 2025

Kære Jens,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

tandlægen.dk Ringkøbing

Søde og dygtige medarbejdere som yder…

Søde og dygtige medarbejdere som yder en ekstra god service. Jeg er fuldt ud tilfreds og taknemmelig for den gode behandling idag

19. februar 2025

Kære Annasophia,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med din behandling og oplevede en god service. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Altid en go oplevelse

Altid tid til nerver og behov for forklaringer!

12. februar 2025

Kære Elsebeth,

Mange tak for din anmeldelse og rosende ord.

Tandlæge

Det var en god oplevelse

12. februar 2025

Kære Karen,

Mange tak for din fine anmeldelse.

Søde medarbejdere

Søde medarbejdere

7. februar 2025

Kære Hans Jørgen,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vores venlige personale fortjener at få fem flotte stjerner.

tandlægen.dk RIngkøbing

En god klinik at komme på

En god klinik at komme på, med dejligt og dygtigt personale.

5. februar 2025

Kære Vita,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er glad for at komme på vores klinik og hos vores dygtige personale.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Ringkøbing

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du synes vores tandlæger er fair og dygtige - de pæne ord lader vi gå videre.

tandlægen.dk Ringkøbing

De er god til at fortælle om det…

De er god til at fortælle om det arbejde du selv har gjort er godt nok

30. januar 2025

Kære Frank,

Tak for din anmeldelse og positive tilbagemelding.

Gør deres arbejde godt

Gør deres arbejde godt

30. januar 2025

Kære Jan,

Mange tak for din anmeldelse og positive tilbagemelding.

God behandling og service

God behandling

27. januar 2025

Kære Finn,

Mange tak for din fine anmeldelse.

God kommunikation

God kommunikation. Jeg følte mig godt tilpas.

24. januar 2025

Kære Birthe,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig godt tilpas under dit besøg.

God oplevelse som altid

God oplevelse som altid, har brugt huset i mange år

17. januar 2025

Kære Leif,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du som altid havde en god oplevelse i vores klinik.

Altid god service og behandling

Altid god service og behandling

16. januar 2025

hej,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæde ros at høre, at du altid modtager en god service og behandling, som fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.