Banner for tandlægen.dk - Ringe

tandlægen.dk - Ringe Anmeldelser

Jernbanegade 14, 5750 Ringe, DK

Sød informativ tandplejer, rolig med god tid til at forklare og til undersøgelsen. Følte mig tryg. Og jeg er ikke særlig glad for tandlæge besøg. Bliver altid lidt nervøs. Tak for at skabe en rolig og... Se mere

Dygtige tandlæger! Jeg har lidt af "tandlægeskræk" i mange år. Men hos jer blive tingene forklaret, der er tid til spørgsmål og en beroligende bemærkning. Jeg er ikke længere bange når jeg sætter... Se mere

Man bliver taget professionelt imod i klinikken, lige fra ankomst til plejer og tandlæge. Dejligt at få oprigtig interesse for ens tænder, og ikke mindst bliver efterladt med en følelse af at det der... Se mere

Jeg skulle bruge en tandlæge med kort varsel, da min tidligere tandlæge ikke havde tid. En hurtig søgning på nærmeste, og jeg fandt tandlægen.dk meget tæt på hjem. Jeg blev “desværre” nødt til at... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Jernbanegade 14, 5750, Ringe, Danmark

• 62621314

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.196 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg kommer hos tandplejeren Anja og er…

Jeg kommer hos tandplejeren Anja og er yderst tilfreds. Hun er er super god til at forklare og er meget grundig. Jeg får kun lavet det der er nødvendigt.

15. februar 2025

Kære Winnie,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos Anja. Det er dejligt at vide, at hun er god til at forklare og grundig i sin behandling. Vi sætter pris på din positive anmeldelse.

Rar og nænsom behandling

Rar og nænsom behandling. God information hele behandlingen igennem.

6. februar 2025

Kære Svend-Erik,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig grundigt informeret under hele behandling, så det blev en positiv oplevelse.

tandlægen.dk Ringe

En helt anden måde at møde en…

En helt anden måde at møde en tandklinik på. Hvorfor skiftede jeg dog ikke før?

20. januar 2025

Kære Kurt,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med skiftet til vores klinik.

tandlægen.dk Ringe

Jeg kan varmt anbefale tandlægen i…

Jeg kan varmt anbefale tandlægen i Ringe. De er urolige dygtige og yder en god service.

9. januar 2025

Kære Britta,

Mange tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling af vores klinik.

tandlægen.dk Ringe

God tandkontrol og en pertentlig…

God tandkontrol og en pertentlig tandrensning. Jeg er tilfreds.

Kære Gert,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med dit besøg i vores klinik.

Kompetent

Kompetente, god atmosfære, og god service.

Kære Anne,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores klinik.

Venligt personale

Venligt personale

Kære Karin,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner til vores personale.

tandlægen.dk Ringe

Søde og virkelig god service

Søde og virkelig god service . Kan kun anbefale med 5 stjerner .

6. januar 2025

Kære Allen,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og varme anbefaling af vores klinik.

tandlægen.dk RInge

Flinke folk

Flinke folk, god behandling og kendte folk fra gang til gang

17. december 2024

Kære Hanne,

Ærlig dialog

3. december 2024

Kære Bjarne,

Mange tak for din anmeldelse.

Altid god behandling

Altid god behandling. Jeg kan varmt anbefales stedet

28. november 2024

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og varme anbefaling.

tandlægen.dk Ringe

Altid god og professionel behandling

Altid god og professionel behandling. Jeg er meget tilfreds med resultatet af mit behandlingsforløb.

25. november 2024

Kære Synne,

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du altid får en god og professionel behandling, som du er meget tilfreds med.

God og grundig behandling

God og grundig behandling

22. november 2024

Kære Anette,

tandlægen.dk Ringe

Der blev lyttet til en som patient og…

Der blev lyttet til en som patient og taget godt hånd om en. Rigtig god oplevelse fra en der ikke ynder at komme til tandlægen.

21. november 2024

Kære Janne,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig lyttet til og havde en positiv oplevelse i vores klinik.

Anbefaler

Sødt og venligt personale. Fair priser og professionel behandling.
Eneste minus, er hvor svært det er at få en tid til alm. tjek, på trods af, at jeg jævnligt har en hverdagsfri.

19. november 2024

Kære Lene,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og anbefaling af vores klinik. Det er selvfølgelig ærgerligt, at det var svært at finde en tid, hvilke vi kun kan beklage.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken igen.

tandlægen.dk Ringe

Dygtigt og behagligt udført behandling.

Dygtigt og behagligt udført behandling.
Stor omtanke og positiv tilgang.
Nemt at være patient.
Tak !!

19. november 2024

Kære Peter John,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.