Banner for tandlægen.dk - Ringe

tandlægen.dk - Ringe Anmeldelser

Jernbanegade 14, 5750 Ringe, DK

Dygtige tandlæger! Jeg har lidt af "tandlægeskræk" i mange år. Men hos jer blive tingene forklaret, der er tid til spørgsmål og en beroligende bemærkning. Jeg er ikke længere bange når jeg sætter... Se mere

Man bliver taget professionelt imod i klinikken, lige fra ankomst til plejer og tandlæge. Dejligt at få oprigtig interesse for ens tænder, og ikke mindst bliver efterladt med en følelse af at det der... Se mere

Jeg skulle bruge en tandlæge med kort varsel, da min tidligere tandlæge ikke havde tid. En hurtig søgning på nærmeste, og jeg fandt tandlægen.dk meget tæt på hjem. Jeg blev “desværre” nødt til at... Se mere

Har en meget, meget dygtig og kompetent tandplejer. Hun er hård og barsk - siger tingene ligeud, men hun er samtidig meget kontant og præcis i sine råd og vejledninger. Jeg er (næsten) begyndt at glæd... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Jernbanegade 14, 5750, Ringe, Danmark

• 62621314

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.150 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Behagelig og god behandling

Behagelig og god behandling. Helt i top.

20. januar 2026

Kære Mona og Torben,

Mange tak for jeres anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at jeres behandling var både behagelig og god.

Vi sætter pris på at høre, at det var helt i top.

tandlægen.dk Ringe

Altid sødt og smilende personale

Altid sødt og smilende personale. Man føler sig altid velkommen og de er hurtige til at løse evt problem med tænderne. Kan varmt anbefales.

20. januar 2026

Kære Brian,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid finder os søde og smilende, samt altid føler dig velkommen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Hurtig lavet

Fik hurtigt en tid problemet var hurtigt løst

19. januar 2026

Hej,

Det glæder os, at du fik dit problem hurtigt løst.

Kan anbefales

Fik en akut tid hos tandlægen (Pernille), hvor der blev fulgt grundigt op på mine symptomer. Rar og venlig behandling hele vejen rundt ved al personale.

5. januar 2026

Kære Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kunne få en akuttid hos vores tandlæge, samt fandt behandlingen rar og venlig - det betyder meget.

Grundig

Grundighed, behagelig undersøgelse.
Behagelig tandrensning

20. december 2025

Kære Ren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at din undersøgelse var så tilfredsstillende, da vi fortjente 5 flotte stjerner - det betyder meget.

Det rette angreb

Fik lige rettet lidt, så julen ikke volder problemer

18. december 2025

Kære Peder,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på, at din behandling inden jul var tilfredsstillende nok til flotte 5 stjerner.

Meget dygtige ansatte

Sørme om ikke jeg Lisbet, har tandlæge Lisbeth, og hun er tæt på at gøre besøget til noget at se frem til. Alle ansatte her er venlige, imødekommende, fagligt dygtige og meget troværdige. Her tør du godt vove dig her og italesætte dine bekymringer.

16. december 2025

Kære Lisbeth,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om hele vores personale betyder meget - det er netop, sådan vi ønsker at møde vores patienter.

Vi er glade for, at du har tiltro til os, og kan dele dine bekymringer med os - det er lige sådan det skal være.

tandlægen.dk Ringe

God tandlæge og flink personale

16. december 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlæge god, samt personale flinke.

Det betyder meget, da det netop er dette vi ønsker, at møde vores patienter med.

Klar anbefaling

Jeg har brugt denne tandlæge i flere år og har altid kun følt mig rigtig godt behandlet. Klar anbefaling her fra

11. december 2025

Kære Asdf,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du har brugt den samme tandlæge i flere år, og altid har følt dig godt behandlet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Altid smil

Altid smil, god service og stor grundighed. Gode råd gives også, man føler sig rigtig godt behandlet.

11. december 2025

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver mødt med smil, god service og stor grundighed.

Vi er glade for, at du får gode råd og føler dig rigtig godt behandlet - det betyder meget.

Venlig personaler

Venlig personaler, jeg havde ikke bestilt tid men ringe til dem og fik en akut plads med det samme, de tog mig med et stort smil, tak til dem alle sammen

9. december 2025

Kære Hasan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af et venligt personale, samt kunne få en akut tid med det samme.

Vi sætter stor pris på, at du blev taget imod med et stort smil.

tandlægen.dk Ringe

Jeg havde en rigtig god oplevelse ved…

Jeg havde en rigtig god oplevelse ved mit første møde med min nye tandplejer som ydede en meget informativ og hensynsfuld behandling, tak.

vh. bruno l.

8. december 2025

Kære Bruno,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse ved dit første møde med vores tandplejer.

Det er dejligt at høre, at der blev udført en meget informativ og hensynsfuld behandling.

tandlægen.dk Ringe

Super god professional og ikke mindst…

Super god professional og ikke mindst venlig behandling

1. december 2025

Kære Uffe,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en super god, professionel og venlig behandling.

Kompetent behandling

Meget kompetent tandplejer som løbende forklarede hvad der skulle ske og gav gode og gennemførlige (!) råd om mundsundhed

28. november 2025

Kære Merete,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du finder vores tandplejer meget kompetent og god til at forklare, samt give gode råd.

tandlægen.dk Ringe

Dejligt der blev taget hensyn til…

Dejligt der blev taget hensyn til følsomme gamle tænder hos Anja

17. november 2025

Kære Anni,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at der blev taget hensyn til dine tænder af vores tandplejer.

tandlægen.dk Ringe

Det er et sted hvor man altid kan regne…

Det er et sted hvor man altid kan regne med at få hjælp, når det gør ondt.
Søde og gode.

14. november 2025

Kære Vivi,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at vi er et sted, hvor du altid kan få hjælp.

Det betyder meget, at du finder os søde og gode.

tandlægen.dk Ringe

Super venlig og kompetent tandplejer…

Super venlig og kompetent tandplejer (Pernille) men en meget høj pris for en tandrensning.

Kære Per,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fandt vores tandplejer super venlig og kompetent - det betyder meget.

Tandrensning inklusive fokuseret…

Tandrensning inklusive fokuseret undersøgelse. Jeg kom hurtigt til og oplevede en imødekommende, grundig og kompetent behandling.

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kom hurtigt til, og oplevede både en imødekommende, grundig og kompetent behandling - det betyder meget.

Professionel og venlig behandling

Professionel og venlig behandling. Man får hel lyst til at gå til tandlæge.

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en professionel og venlig behandling.

Det er dejligt at høre, at du får hel lyst til at gå til tandlæge.