Banner for tandlægen.dk - Lyngby Svanen

tandlægen.dk - Lyngby Svanen Anmeldelser

Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800 Kongens Lyngby, DK

Jeg har haft Johnny Bengtsson som tandlæge gennem en årrække til stort og småt. Han er en utrolig dygtig, menskelig og meget opmærksom tandlæge der absolut kan sit “håndværk”. Samtidig er han god til... Se mere

Jeg fik for et par år siden lavet en krone hos Annafia. Kronen flækkede desværre på midten, fordi materialet desværre ikke var så holdbart som forventet. Annafia lavede hurtigt en ny uden beregning. M... Se mere

Jeg oplever altid et super professionelt og dedikeret team – lige fra Dorte og de andre medarbejdere i receptionen til Per Bjørndal og Alexander, som jeg går hos. 1000 x tak for at hjælpe mig med at p... Se mere

De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800, Kongens Lyngby, Danmark

• 45889688

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.090 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Havde brug for akut hjælp og fik en tid…

Havde brug for akut hjælp og fik en tid under 24 timer efter. Meget tilfreds med resultatet.

21. marts 2025

Kære Marianne,

Det glæder os at vi kunne assistere med den rette hjælp, som du havde brug for, og at du er tilfreds med resultatet. Mange tak for din tillid og anmeldelse.

Rigtig god oplevelse

20. marts 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god og femstjernet oplevelse i vores klinik.

Venlige og imødekommende

Venlige og imødekommende. God vejledning til min egen indsats. Vigtigst, meget kompetente, reelle og tillidsfulde.

Kære Jette,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse på vores klinik. Mange tak for den flotte anmeldelse.

Føler mig tryg

Føler mig tryg

Hej,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg i vores klinik.

tandlægen.dk Lyngby Svanen

Altid godt med tandrensning hos…

Altid godt med tandrensning hos Alexander, dygtig.

Kære Lone,

Tak for din fine anmeldelse og flotte 5 stjerner. Det glæder os, at du er tilfreds med din behandling hos os.

Altid oplagt personale

Altid oplagt personale

Kære Lisbeth,

Tak for din anmeldelse og de 5 fine stjerner. Det glæder os, at du havde en god og positiv oplevelse.

tandlægen.dk Lyngby Svanen

Charlotte er sød dygtig og nærværende

Charlotte er sød, dygtig og nærværende

5. marts 2025

Kære Helen,

Tak for din fine anmeldelse. Vi giver de rosende ord videre til Charlotte.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du følte dig godt behandlet hos os.

Sød og behagelig…

Sød og behagelig tandeftersyn/tandrensning. Og nul huller👍🦷😷

28. februar 2025

Kære Marianne,

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en behagelig oplevelse ved dit tandeftersyn og tandrensning.

Tandlægen gav klar plan.

Tandlægen forklarede og viste tydeligt hvad der skal gøres og hvad det vil koste.

26. februar 2025

Kære Marianna,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at du har haft en god og informativ oplevelse hos os.

Flinke og dygtige

Flinke og dygtige

21. februar 2025

Kære Svend Erik,

Tak for din fine anmeldelse og 5 flotte stjerner.

tandlægen.dk Lyngby Svanen

Dygtig tandlæge - Dygtigt arbejde!

I min ferie knækkede jeg en tand. Jeg fik tid hos en lokal tandlæge, som lavede en hurtig nødbehandling og sagde, at tanden var færdig, og at jeg skulle kontakte min egen tandlæge, og få den trukket ud, hvilket hun (heldigvis!) ikke selv lige havde tid til.
Jeg var heldig at få en akut tid hos min egen tandlæge (J.B) på Svanen. Han vurderede grundigt tanden, og mente, at selv om en del af tanden manglede og nerven var blottet, så ville han helst forsøge redde tanden ved at desinficere den åbne tand og bygge den op igen!
Det er en måned siden nu, og jeg har ikke mærket noget til tanden siden! Jeg er selvfølgelig taknemmelig over, at min dyrebare tand blev reddet og ikke mindst taknemmelig over at have en rigtig dygtig tandlæge!

22. januar 2025

Kære Jens,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og rosende ord med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Lyngby Svanen

Rar atmosfære og venligt personale

Måtte skifte tandlæge igen da den jeg havde valgt flyttede længere væk. Det var helt klart til mit held, for Annafia var noget mere grundig end den tidligere tandlæge. Og så sparede jeg 5.000 kr. fordi min tidligere tandlæge påstod jeg havde nogle huller, som jeg egentlig ikke havde efter grundig undersøgelse hos jeres klinik. Dejlig atmosfære og imødekommende personale. Jeg kommer igen!

19. februar 2025

Kære Sofie,

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos os. Det er dejligt at høre, at du føler dig godt tilpas i vores klinik og at du er tilfreds med den behandling, du har modtaget. Vi sætter pris på din positive feedback og håber, at du fortsat vil vælge os som din tandlæge.

tandlægen.dk Lyngby Svanen

Marie er en fantastisk tandplejer

Marie er en fantastisk tandplejer med stor tålmodighed for en som har stor gaggingrefleks. Tak for det.

18. februar 2025

Kære Niels,

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Det er dejligt at vide, at du følte dig godt tilpas og tryg under behandlingen. Vi giver beskeden videre til Marie.

tandlægen.dk Østerbro

Tak for god og kompetent behandling.

Tak for god og kompetent behandling.

13. februar 2025

Kære Christian,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.

Kompetent og dygtigt personale

Dygtig og kompetent tandlæge og tandplejer. Nemt at komme i kontakt med klinikken, hvis man har brug for hurtig behandling.

13. februar 2025

Kære Marianne,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding, og at du har taget dig tid til at dele den med os på Trustpilot.

Kun varme anbefalinger herfra

Kun varme anbefalinger herfra. Er tryg og glad for at være patient i deres klinik.

24. januar 2025

Kære Karina,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine pæne ord og varme anbefaling til vores klinik.

tandlægen.dk Lyngby Svanen

Venlig og kompetent behandling…

Der bliver lyttet…og er meget meget glad for min tandlæge Charlotte D. Altid god og fin behandling. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. januar 2025

Kære Charlotte,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for vores dygtige tandlæge. Vi vil naturligvis dele dine rosende ord med hende.

God og grundig behandling

God og grundig behandling. Det var min første behandling. God samtale og afstemning om videre forløb.

15. januar 2025

Kære Marian,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første besøg var en positiv oplevelse og ikke mindst at, du fik en god dialog med din behandler omkring der videre forløb.