Jeg har haft Johnny Bengtsson som tandlæge gennem en årrække til stort og småt. Han er en utrolig dygtig, menskelig og meget opmærksom tandlæge der absolut kan sit “håndværk”. Samtidig er han god til... Se mere

Jeg fik for et par år siden lavet en krone hos Annafia. Kronen flækkede desværre på midten, fordi materialet desværre ikke var så holdbart som forventet. Annafia lavede hurtigt en ny uden beregning. M... Se mere
Jeg oplever altid et super professionelt og dedikeret team – lige fra Dorte og de andre medarbejdere i receptionen til Per Bjørndal og Alexander, som jeg går hos. 1000 x tak for at hjælpe mig med at p... Se mere
De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Se mere
Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Altid super service og rigtig dygtig og faglig kompetent tandlæge i Charlotte Drejer. Kan varmt anbefales også til folk med tandlæge skræk.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Her er de bedste tandlæger !!!!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Har kommet hos Johnny i snart 10 år. Bedste tandlæge, har ikke fix-det-med-det-samme mani. Han er sensitiv og progressiv. Var hos en lokal tandlæge i Vanløse for et par år siden, og fortrød det straks og gik tilbage til at køre helt til Lyngby.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Havde knækket en kindtand. Tandlæge Drejer Fik hurtigt og professionelt repareret skaderne. Fremragende behandling.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Meget tilfreds med behandlingen og kompetencen af tandlægen og hendes assistent.

Hej
Var hos johnny igår , havde en 6 års tand der gjorde MEGA ondt . Var så bange ,fordi jeg tænkte den blev svær at bedøve. Men Johnny og klinkdamen var så søde , johnny fik den bedøvet fuldstændig inden han måtte rive den ud .
Idag har jeg ikke nogen smerter .
Så tak for den både i tacklet en Meget bange kvinde og flot arbejde.
God dag til jer
Mvh
Hanne

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Jeg har fulgt med Charlotte Drejer til Lyngby Svanen, fordi hun den tandlæge, jeg allerhelst vil behandles af. Klinikken er et rart og behageligt sted at komme. Venligt personale og god stemning.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Det er svært at anmelde en tandlæge...
Men endnu en gang en god oplevelse.....

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Altid godt og professionelt :-)
Rodbehandling med plastopbygning denne gang

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Charlotte er en fantastisk tandlæge. Hun er blevet tandlæge for hele min familie og vi sender gerne venner samme vej.
Receptionisten og klinik assistenten jeg talte med var også rigtig søde.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Fik lavet rodbehandling. Tandlæge Per Bjørndal er så rolig og tillidsvækkende og dygtig, så stor ros og varm anbefaling. God oplevelse. Ligeledes til de søde og altid imødekommende og hjælpsomme personer i receptionen. Tak til hele holdet.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Tandrensning. Kom til til tiden. Venligt og kompetent personale.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Per Bjørndal er en yderst kompetent og tillidsvækkende tandlæge, som jeg gerne anbefaler til alle jeg kender.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Kom ind til tiden og fik rigtig god behandling

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Er kommet på klinikken i rigtig mange år og stadig rigtig godt tilfreds .

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Jeg vil varmt anbefale Annafia og hele teamet på 4. sal .
Her er det virkelig en fornøjelse at gå til tandlægen. Alle er utroligt søde, opmærksomme, hjælpsomme og dygtige - og service og stemning er i top.
Sammenlignet med andre klinikker er priserne ovenikøbet meget rimelige.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Der ingen tvivl om at Annafia er den sødeste og dygtigste tandlæge i miles omkreds. Punktum.
Det er også rart at der er minimal ventetid i klinikken.