Banner for tandlægen.dk - Karise

tandlægen.dk - Karise Anmeldelser

Søndergade 23, 4653 Karise, DK

Jeg havde ikke været til tandlæge i ca 20 år, jeg har en autisme og adhd og har derfor nogle udfordringer med at få børstet tænder og sensoriske problematikker. Jeg oplevede at blive taget SUPER seri... Se mere

En meget positiv oplevelse Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse d... Se mere

God og grundig undersøgelse af Jacob med forklaring og anbefalinger under vejs. Efterflg. Modtaget detaljeret oplæg/forslag til videre behandling med prisoverslag på hvert indgreb samt anbefalet p... Se mere

De var så søde at tage mig ind ved akut behov, da min egen tandlæge havde sommerferie. God behandling i både reception og inde hos tandlægen. Kan klart anbefale dem til andre.

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Søndergade 23, 4653, Karise, Danmark

• 56788075

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.278 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Har været patient siden min 18 års…

Har været patient siden min 18 års fødselsdag

1. juli 2025

Kære Jeanette,

Mange tak for din anmeldelse og trofaste opbakning. Det betyder meget for os at have fulgt dig siden din 18-års fødselsdag.

Nænsomt og professionel behandling

Nænsomt og professionel behandling.
Haft den samme tandplejer i ca 10 år, har været tilknyttet den samme klinik i 44 år

25. juni 2025

Kære Karin,

Mange tak for din flotte og loyale anmeldelse. Det er helt særligt at have haft dig hos os i så mange år – og vi er glade og stolte over, at du stadig oplever behandlingen som nænsom og professionel. Kontinuitet og tryghed betyder meget i tandplejen, og vi sætter stor pris på din tillid gennem hele 44 år!

Vi glæder os til at tage godt imod dig mange år endnu.

God dag,

Tandlægen.dk Karise

Altid i top Hamet er bare god

Altid i top Hamet er bare god

24. juni 2025

Kære Leif,

Tak for din fine tilbagemelding. Det betyder meget, at du altid føler dig godt behandlet hos os.

tandlægen.dk Karise

Man mødes med høflighed og smilende…

Man mødes med høflighed og smilende personale. Da jeg kom der for nogle år tilbage, havde jeg tandlæge skræk. Det er for længst væk, takket være deres måde at håndtere mine tænder på. Og gennem snak. Kan klart anbefales. Med venlig hilsen Lisbeth

21. juni 2025

Kære Lisbeth,

Tusind tak for dine varme ord. Det glæder os meget at høre, at din tidligere tandlægeskræk er væk, og at du føler dig godt tilpas hos os. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Kære Birthe,

Mange tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at du føler dig lyttet til og taget alvorligt – vi er glade for, at du har haft den oplevelse.

God og omhyggelig behandling

God og omhyggelig behandling

Kære Kurt,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du oplever en god og omhyggelig behandling.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Ved akut brug for hjælp kan man altid for en tid samme dag.

Kære Louise,

Tak for din fine anmeldelse. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne få hurtig hjælp, når behovet opstår – og vi er glade for, at det lykkedes.

Super.

En altid smilende og kompetent behandler

Kære Jørgen,

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du har oplevet et smilende og kompetent personale.

Den gode tandlæge

Der er trykt og professionelt team og man stoler på dem

Kære Lis,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os.

tandlægen.dk Karise

En dejlig oplevelse hos Fatima og…

En dejlig oplevelse hos Fatima og hendes assistent de skal ha ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ for den måde de hjalp mig gennem min behandling trods min angst og PTSD 🌹🌹

16. juni 2025

Kære Lykke,

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det gør stort indtryk at høre, at du følte dig hjulpet og støttet – det er præcis den tryghed og omsorg, vi ønsker at give videre.

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever høj faglighed og grundighed hos os.

Flink og dygtig tandlæge

Flink og dygtig tandlæge

13. juni 2025

Kære Benny,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos vores tandlæge.

Hamed er bare vildt dygtig

Hamed er bare vildt dygtig

6. juni 2025

Kære Karina,

Tak for de pæne ord. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos vores tandlæge.

tandlægen.dk Karise

Altid en god oplevelse hos jer!

Altid en god oplevelse hos jer. Man bliver altid mødt af et smil og en tryghed i jeres team.

2. juni 2025

Kære Josefine,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at vide du føler dig tryg, og har haft en god oplevelse hos os. Vi vil se frem til at byde dig velkommen igen med et smil og tryghed.

God dag.

Kære Lise,

Mange tak for de pæne ord! Vi er glade for, at du oplever behandlingen som både venlig og kompetent. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Meget tilfreds

25. maj 2025

Kære Mia,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du er meget tilfreds med dit besøg.

Tip top behandling

23. maj 2025

Kære Nick,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse.

Altid smilende personale.

Altid smilende personale.

23. maj 2025

Kære John,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du bliver mødt med smil og venlighed – hver gang.

Virkelige rare imødekommende personale

Virkelige rare imødekommende personale

22. maj 2025

Kære Daniel,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede vores personale som imødekommende og rare – det vægter vi højt.