Jeg havde ikke været til tandlæge i ca 20 år, jeg har en autisme og adhd og har derfor nogle udfordringer med at få børstet tænder og sensoriske problematikker. Jeg oplevede at blive taget SUPER seri... Se mere

En meget positiv oplevelse Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse d... Se mere
God og grundig undersøgelse af Jacob med forklaring og anbefalinger under vejs. Efterflg. Modtaget detaljeret oplæg/forslag til videre behandling med prisoverslag på hvert indgreb samt anbefalet p... Se mere
De var så søde at tage mig ind ved akut behov, da min egen tandlæge havde sommerferie. God behandling i både reception og inde hos tandlægen. Kan klart anbefale dem til andre.
Søndergade 23, 4653, Karise, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Rigtig god tandlæge 🦷 tar god imod en og man er teg ved omgivelserne

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Fin og hurtig behandling af en tabt plombe

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Hamed er en meget kompetent og dygtig tandplejer. Han er altid venlig og smilende. Han yder altid den bedste service og lytter altid efter ens behov. Hamed kan klart anbefales.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Har tandlægeskræk… men personalet er så proff, søde, dygtige samt kunne berolige mig så jeg kunne være i det…

En meget positiv oplevelse
Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse der var opstået, Behandlingen var hurtig, smertefri og med megen omsorg fra Inge og hendes glimrende assistent.
Blev den følgende dag kontaktet af klinikken der ville sikre sig at alt var OK - hvilket det absolut var.
Den varmeste anbefaling herfra.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Altid venlig og rar atmosfære. Tryg på trods af tandlægeskræk.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Der er altid en venlig, imødekommende og rar atmosfære, når jeg kommer eller ringer👍
Hamed er et empatisk, meget kompetent, nærværende og autentisk menneske.
Den tryghed og hans nærvær det giver mig, er simpelthen fantastisk.
Har aldrig mødt andet end professionelle ansatte.
Klar stor anbefaling 👍

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Kan kun anbefales! Havde flækket en tand bagerst, blev taget ud og syet. Fantastisk sted

Høj faglighed.
Venlighed, ro, imødekommenhed, hjemlig atmosfære

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Tandlægen Hamed er yderst dygtig han er yderst kompetent og ved hvad han laver. Jeg kan varmt anbefale ham.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
En meget fornøjelige oplevelse, at få lavet et hul, hvor kombinationen af kompetencer og god energi gjorde forskellen.
Tak for det👍✌️

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Som altid en sublim behandling ved Marlene Rasmussen, kan kun bidrage med de bedste anbefalinger igen-igen.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Tandlægen i Karise er fagligt dygtig, der er god stemning og fin service i klinikken.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Jeg er super tilfreds. Dygtige og meget venlige, man bliver altid modtaget med et smil.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Jeg har altid følt mig velkommen af en meget dygtig tandlæge og jeg havde den voldsomme tandlæge skræk, så havde min veninde med hver gang da jeg skulle have lavet en del. Det tog han meget seriøst, og det endte også med at jeg fik kureret min tandlæge skræk da han var/er det sødeste" væsen "der findes og vi fik lavet alt der skulle laves fra maj til oktober 2025 , så nu har jeg fået mit tandpasta smil tilbage 😁

Besvarelse fra tandlægen.dk - Karise
Som altid får man god og professionel service ved at besøge tandlægerne i Karise.
Ventetid på under 2 minutter, det fås vist ikke meget bedre.