Venlige, imødekommende og professionelle. Den tandrensning jeg fik, var mere behageligt og afslappende end min sidste omgang thaimassage i Thailand. Ok, det var måske min egen skyld - jeg sagde... Se mere
Meget venlig og imødekommende modtagelse.Både Tandplejeren og Tandlægen virkede meget kompetente.Fik et pris overslag på kommende behandling.Modtog desuden information på skrift om alt det Tandlægen f... Se mere
Kigkurren 8G, 1., 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Krista er en meget professionel og venlig tandlæge. Jeg kan varmt anbefale hende.

Hel fantastisk oplevelse
Aldrig før sådan en behagelig oplevelse at få efterset sine tandet

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Det var en god oplevelse hos tandlægen.dk af flere årsager. Personalet er enormt venligt, imødekommende og serviceminded. I klinikken under selve behandlingen er kommunikationen om hvad der foregår, hvad der foreslås og hvorfor enormt god. Det får mig til at føle mig tryg og godt behandlet hver gang. Kan kun anbefales.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Hurtig og god service, og kompetent personale

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Rigtig god oplevelse. Det er min anden gang nu. Har slet ikke noget dårligt at sige. Rigtig god og grundig tandrens. Glad personale og en sød personale

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Smilende, personlig og professionel service. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Altid venlige og servicemindede, har ikke haft en dårlig oplevelse der.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Jeg synes det er nogle utrolig behagelig og kompetente medarbejder. Jeg er forholdsvis angst for tandlæge og efter jeg er begyndt her, så er det faktisk væk efter mange gode oplevelser. Tilliden har virkelig en høj værdi her.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Alt spiller bare: den hjertelige velkomst, ingen ventetid, den empati både tandlægen og tandplejeren viser, intet spørgsmål er for meget….🙏. Føler mig HVER gang i de bedste hænder. Tak for jer 🙌🤩

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Venlige, imødekommende og professionelle.
Den tandrensning jeg fik, var mere behageligt og afslappende end min sidste omgang thaimassage i Thailand. Ok, det var måske min egen skyld - jeg sagde go’ for at den måtte være “stærk”…
Anyway, Islandsbygge afdelingen kan klart anbefales. Tak for de flotte tænder Sophia 😁

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Jeg er meget glad for at komme i klinikken. Jeg får den bedste tandbehandling, jeg kunne ønske mig. Dertil er alle medarbejdere enormt søde!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Har gået hos Anne-Grethe en del år, som er den sødeste, rareste og i de bedste hænder.
Kan kun anbefale tandlægen.dk!

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Det var første gang jeg var hos tandlægen.dk, da jeg deler mit liv mellem kbh og fyn. Har haft den samme tandlæge og tandplejer på Fyn det meste af mit liv.
Der bliver taget godt i mod mig og klinikken fremstår rigtigt fint.
Men jeg gik derfra i ret dårligt humør. Jeg går regelmæssigt til eftersyn og kontrol, og har senest været til behandling i november 2025. Har aldrig haft nævneværdige problemer med tandsæt eller tandkød.
Men nu tog det fart. Det første der konstateres er caries omkring 4-5 +. Det fører til vejledning i at jeg bør have bideskinne og botox i muskler og ja nærmest i hele ansigtet. Jeg burde måske også tale med neurolog.
Jeg får taget bidewings, på hvilke caries ikke kan ses? Uden at jeg har oplevet tandkødsproblemer i relation til amlodipin behandling foreslås det, at jeg stopper den behandling.
Jeg følte at overblikket røg lidt ud af en tangent og at det jeg primært kom for, nemlig tandrens og pochemåling blev meget sekundært. Sidstnævnte blev nok faktisk ikke udført.
Er sikker på at alt er sket i bedste mening, men jeg ville ønske, at man havde stukket en finger lidt i jorden og taget en ting af gangen. Gik ihvertfald og desværre lidt ( meget) mystificeret fra klinikken.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
De er altid så søde og rigtig godt arbejde. Jeg har Christian Kanstrup og han er superdygtig

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Jeg får altid en god og meget professionel behandling. Rigtig venligt personale og dygtige tandlæger og tandteknikere. Jeg har lidt meget af tandlægeskræk, men her på stedet er jeg nu kommet fast et par gange om året og jeg er ikke længere nervøs for at få behandlinger. Alt det personale jeg har mødt gennem årene har været meget behagelige og hurtige. Hvis jeg skal have lavet en større behandling anmoder jeg altid om det er muligt at Christian kan udføre det. Han er meget meget dygtig.
Jeg kan helt ærligt virkelig anbefale denne klinik til alle, og hvis jeg kan vil jeg selv aldrig skifte tandlægeklinik.

Top klasse behandling.
Har været kunde der længe.
De er søde og i mødekommende.
Deres arbejde er tip top 👌😃

Besvarelse fra tandlægen.dk - Islands Brygge
Som altid når man skal have et tjek er det en god og ordentlig behandling man få som er både professionelle og personlig på alle planer så kan kun kraft anbefale denne tandlæge.
Men stort smil og hilsen fra Jan Hansen