Banner for tandlægen.dk - Islands Brygge

tandlægen.dk - Islands Brygge Anmeldelser

Kigkurren 8G, 1., 2300 København S, DK

Venlige, imødekommende og professionelle. Den tandrensning jeg fik, var mere behageligt og afslappende end min sidste omgang thaimassage i Thailand. Ok, det var måske min egen skyld - jeg sagde... Se mere

Meget venlig og imødekommende modtagelse.Både Tandplejeren og Tandlægen virkede meget kompetente.Fik et pris overslag på kommende behandling.Modtog desuden information på skrift om alt det Tandlægen f... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Kigkurren 8G, 1., 2300, København S, Danmark

• 32577544

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.391 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig dejlig oplevelse

Krista er en meget professionel og venlig tandlæge. Jeg kan varmt anbefale hende.

Kære Monica,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du finder vores tandplejer meget professionel og venlig.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling af hende.

Hel fantastisk oplevelse

Hel fantastisk oplevelse
Aldrig før sådan en behagelig oplevelse at få efterset sine tandet

Kære Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du havde en fantastisk og behagelig oplevelse - det betyder meget.

tandlægen.dk Islands Brygge

Det var en god oplevelse hos…

Det var en god oplevelse hos tandlægen.dk af flere årsager. Personalet er enormt venligt, imødekommende og serviceminded. I klinikken under selve behandlingen er kommunikationen om hvad der foregår, hvad der foreslås og hvorfor enormt god. Det får mig til at føle mig tryg og godt behandlet hver gang. Kan kun anbefales.

Kære Anne-Mette,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du havde en god oplevelse.

Din store ros til vores personale, klinik og behandling varmer.

Det betyder meget for os, at du altid føler dig tryg og godt behandlet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Hurtig og god service

Hurtig og god service, og kompetent personale

12. juni 2026

Kære Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en hurtig og god service hos os.

Det betyder meget for os, at du mærkede vores personale som kompetente.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Det er min anden gang nu. Har slet ikke noget dårligt at sige. Rigtig god og grundig tandrens. Glad personale og en sød personale

11. juni 2026

Kære Zahra,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en rigtig god oplevelse med en rigtig god og grundig behandling.

Dine rosende ord om vores personale varmer.

Smilende

Smilende, personlig og professionel service. Kan varmt anbefales.

12. juni 2026

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros til vores service, samt er vi glade for, at du vil give en varm anbefaling.

Altid venlige og servicemindede

Altid venlige og servicemindede, har ikke haft en dårlig oplevelse der.

11. juni 2026

Kære Thomas,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid finder os venlige og serviceminded.

Det betyder meget for os at høre, at du ikke har haft en dårlig oplevelse hos os.

tandlægen.dk Islands Brygge

Jeg synes det er nogle utrolig…

Jeg synes det er nogle utrolig behagelig og kompetente medarbejder. Jeg er forholdsvis angst for tandlæge og efter jeg er begyndt her, så er det faktisk væk efter mange gode oplevelser. Tilliden har virkelig en høj værdi her.

10. juni 2026

Kære Nikolaj,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fandt os utrolig behagelige og kompetente.

Det betyder meget for os at høre, at din tandlægeskræk er væk.

Den bedste tandl

8. juni 2026

Kære Yun,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du finder os den bedste tandlæge.

Grundig

Grundig, lyttende og fin tandpleje.

27. maj 2026

Kære Ester,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om ovres tandplejer betyder meget for os.

Alt spiller bare

Alt spiller bare: den hjertelige velkomst, ingen ventetid, den empati både tandlægen og tandplejeren viser, intet spørgsmål er for meget….🙏. Føler mig HVER gang i de bedste hænder. Tak for jer 🙌🤩

19. maj 2026

Kære Tanja,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du blev mødt med en hjertelig velkomst, samt ikke oplevede ventetid.

Vi sætter stor pris på at høre, at du blev mødt med empati fra både tandlægen og tandplejeren.

Det betyder meget for os, at du hver gang føler sig i de bedste hænder.

Bedre end en massage

Venlige, imødekommende og professionelle.

Den tandrensning jeg fik, var mere behageligt og afslappende end min sidste omgang thaimassage i Thailand. Ok, det var måske min egen skyld - jeg sagde go’ for at den måtte være “stærk”…

Anyway, Islandsbygge afdelingen kan klart anbefales. Tak for de flotte tænder Sophia 😁

12. maj 2026

Kære Jim,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores personale og behandling betyder meget.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og dit tak til vores tandplejer.

tandlægen.dk Islands Brygge

Jeg er virkelig glad for at komme i…

Jeg er meget glad for at komme i klinikken. Jeg får den bedste tandbehandling, jeg kunne ønske mig. Dertil er alle medarbejdere enormt søde!

4. maj 2026

Kære Kirstine,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er meget glad for at komme her i klinikken.

Vi sætter stor pris på at høre, at du har haft den bedste behandling du kunne ønske dig, samt dine rosende ord om vores personale.

tandlægen.dk Islands Brygge

Behageligt og i trygge hænder.

Har gået hos Anne-Grethe en del år, som er den sødeste, rareste og i de bedste hænder.
Kan kun anbefale tandlægen.dk!

4. maj 2026

Kære Desirée,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet hos vores tandlæge i en del år, samt finder hende den sødeste, rareste og i de bedste hænder - det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

tandlægen.dk Islands Brygge

Det var første gang jeg var hos…

Det var første gang jeg var hos tandlægen.dk, da jeg deler mit liv mellem kbh og fyn. Har haft den samme tandlæge og tandplejer på Fyn det meste af mit liv.
Der bliver taget godt i mod mig og klinikken fremstår rigtigt fint.
Men jeg gik derfra i ret dårligt humør. Jeg går regelmæssigt til eftersyn og kontrol, og har senest været til behandling i november 2025. Har aldrig haft nævneværdige problemer med tandsæt eller tandkød.
Men nu tog det fart. Det første der konstateres er caries omkring 4-5 +. Det fører til vejledning i at jeg bør have bideskinne og botox i muskler og ja nærmest i hele ansigtet. Jeg burde måske også tale med neurolog.
Jeg får taget bidewings, på hvilke caries ikke kan ses? Uden at jeg har oplevet tandkødsproblemer i relation til amlodipin behandling foreslås det, at jeg stopper den behandling.
Jeg følte at overblikket røg lidt ud af en tangent og at det jeg primært kom for, nemlig tandrens og pochemåling blev meget sekundært. Sidstnævnte blev nok faktisk ikke udført.
Er sikker på at alt er sket i bedste mening, men jeg ville ønske, at man havde stukket en finger lidt i jorden og taget en ting af gangen. Gik ihvertfald og desværre lidt ( meget) mystificeret fra klinikken.

28. april 2026

Kære Rikke,

Mange tak for en god samtale over telefonen.

Vi er glade for, at vi kunne ses til en opfølgning.

God dag.

tandlægen.dk Islands Brygge

De er altid så søde og rigtig godt…

De er altid så søde og rigtig godt arbejde. Jeg har Christian Kanstrup og han er superdygtig

29. april 2026

Kære Karin,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid finder os søde, samt vores arbejde rigtig godt.

Vi sætter stor pris på din ros til vores tandlæge.

Får altid en god behandling

Får altid en god behandling

23. april 2026

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid får en god behandling - det betyder meget for os.

tandlægen.dk Islands Brygge

Den bedste tandlægeklinik !!

Jeg får altid en god og meget professionel behandling. Rigtig venligt personale og dygtige tandlæger og tandteknikere. Jeg har lidt meget af tandlægeskræk, men her på stedet er jeg nu kommet fast et par gange om året og jeg er ikke længere nervøs for at få behandlinger. Alt det personale jeg har mødt gennem årene har været meget behagelige og hurtige. Hvis jeg skal have lavet en større behandling anmoder jeg altid om det er muligt at Christian kan udføre det. Han er meget meget dygtig.

Jeg kan helt ærligt virkelig anbefale denne klinik til alle, og hvis jeg kan vil jeg selv aldrig skifte tandlægeklinik.

22. april 2026

Kære Marie,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine mange flotte ord om både behandling og personale.

Det glæder os, at du ikke længere lider af tandlægeskræk, samt at vores tandlæge meget meget dygtig.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi er glade for, at du ikke vil skifte os ud.

Top klasse behandling.

Top klasse behandling.

Har været kunde der længe.
De er søde og i mødekommende.

Deres arbejde er tip top 👌😃

21. april 2026

Kære René,

Tusind tak for din anmeldelse og loyalitet.

Det glæder os, at du er kommet her længe, samt fik en top klasse behandling.

Vi sætter pris på dine rosende ord om os og vores arbejde.

tandlægen.dk Islands Brygge

Som altid når man skal have et tjek er…

Som altid når man skal have et tjek er det en god og ordentlig behandling man få som er både professionelle og personlig på alle planer så kan kun kraft anbefale denne tandlæge.
Men stort smil og hilsen fra Jan Hansen

17. april 2026

Kære Jan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en god og ordentlig behandling.

Vi sætter pris på dine rosende ord og din anbefaling af vores tandlæge.