Jeg fik udført en reparation på en kindtand hvor emailen var revnet. Lasse Zurbrugg lagde en bedøvelse af tanden næsten uden smerter. Efterfølgende behandling blev forklaret hele tiden af Lasse.... Se mere

HUNDIGE STRANDVEJ Fik fjernet 2 visdoms tænder. Som en med ekstrem tandlæge skræk må jeg bare tage hatten af for klinikken som helhed. Der bliver simpelthen bare taget så godt hensyn, og selve tandlæ... Se mere
Rigtig behageligt sted og venligt personale. Min faste specialist, Mette, gør en kæmpe forskel og har fået mig til at få en bedre rytme i tandlægebesøg og -pleje. Kæmpe anbefaling.
Kom fra “tandlægen i Langgade” Valby Langgade nr. 135 som havde formået ikke at behandle mig, blot udskrive penecillin i årevis, til Tandlægen.dk - Hundige Strandvejen og sikke en forandring! Virkel... Se mere
Hundige Strandvej 182, 2670, Greve, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Mig og min datter har fået rettet tænder og er virkelig tilfreds med resultatet,
Desuden har jeg været til flere tandlæger på grund af paradentose behandling. Men ingen andre end tandlægendk har kunne hjælpe.
Jeg får hurtigt kvalme refleks, men samme min behandler, har vi fundet en løsning så jeg får en god oplevelse hos dem.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Trygt miljø og professionelt team- største tillid til at mine tænder er i gode hænder

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
De var, så søde og imødekommende.
I øjenhøjde og søde varme mennesker.
Jeg har tandlægeskræk, som de taklede helt utroligt godt.
Top moderne klinik.
Jeg vil aldrig bruge andre tandlæger end dem.
Kan varmt anbefales.👍

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Jeg er ikke fan af tandlæge besøg, men har 100% tillid de råd, vejledning og den behandling jeg får, kan kun anbefale.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Jeg følte mig tryg fra det allerførste indtryk, da jeg ankommer til klinikken. Virkelig sødt og imødekommende personale bag disken i receptionen. Jeg lider af tandlægeskræk, så det betyder rigtig meget for mig hvordan jeg bliver mødt af personalet.
Jeg tjekker ind i receptionen og finder ud af at jeg har set forkert da jeg bookede tiden, men da det var akut, spørger jeg om der er mulighed for en akuttid. Kvinden i receptionen er ikke sikker på om hun kan få noget til mig samme dag, men hun går ind til behandleren og hører hvad mulighederne er. Jeg har heldet med mig og kommer faktisk til med det samme, hvor jeg endnu en gang bliver mødt af rare, imødekommende behandlere, og jeg kan mærke at de oprigtigt går meget op i at give mig den bedst mulige oplevelse.
Helt fantastisk klinik som uden tvivl fortjener alle 5 stjerner, og flere hvis det var muligt! Jeg kommer helt sikkert til at bruge Charlotte fast fremover.
Tusind tak for en behagelig oplevelse!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Ekstremt dygtige og kompetente tandlæger, som altid møder én med et smil. Jeg vil anbefale dem til alle jeg kender.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Faglig dygtig ( som betyder rigtig meget). Venlig og imødekommende med faglige kommentarer omkring evt. spørgsmål.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Altid grundig og kompetent behandling.
Bliver taget godt imod og lyttet til. Det gode humør på klinikken betyder meget.
Jeg er yderst tilfreds.😃

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Altid flinke og har tid til at forklare hvad der skal laves.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Man føler sig tryk , venlig tone i klinikken og deres dygtighed i alt hvad de laver

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Super service, dygtig personale. Min tandtekniker Mette er top professionel, jeg lider af tandlægeskræk men hun får mig altid til at slappe af og grine med hendes glad smil og sjove humor 😁
5 stjerner herfra ✨✨✨✨✨

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Bliver modtaget af glade og positive ansatte. Og får en super behandling.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Sød og behagelig tandlæge , med stor forståelse for at man er bange.
God og tålmodighed og fortæller hele tiden hvad der skal foregår.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Hundige Strandvej
Altid super imødekommende og professionelle. Selvom jeg er flyttet til Lyngby, har jeg fastholdt klinikken fordi jeg ved jeg altid får den bedste service.