Banner for tandlægen.dk - Horsens

tandlægen.dk - Horsens Anmeldelser

Sundhedshuset, Grønlandsvej 1, 1., 8700 Horsens, DK

Jeg har problemer med en retainer. Så det er rart at komme til en tandlæge som faktisk gider hjælpe dig med at få rettet dine tænder istedet for bare at blive ved med at lime hvor den knækker hele tid... Se mere

Tak til Jer alle for en særdeles høflig og respektfuld modtagelse, hver gang man træder ind hos Jer i Horsens. Tak for den tillid I viser. Man føler sig i den grad velkommen med et smil:) En særli... Se mere

Sammen søde og dygtige tandlæge igennem 17 år. Hele atmosfæren fra du træder ind af døren, til du er færdigbehandlet foregår både i et behageligt og rart tempo. Her er der god tid til dig sammen med... Se mere

Anders Boel er helt igennem perfektionist til finderspidserne og tager mig som kunde i fokus fra jeg træder ind k klinikken. Han uhyre velovervejede diagnoser og undersøgelser er baseret på rå e... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Sundhedshuset, Grønlandsvej 1, 1., 8700, Horsens, Danmark

• 75621295

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.377 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rolig og forstående

Det er dejligt at være til tandlæge, når man lider af tandlægeskræk, og så mødes man af forstående tandlæger og assistenter

19. juni 2024

Kære Winnie,

Mange tak for din anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at læse din anmeldelse.

tandlægen.dk Horsens

Stor positiv omsorg i behandlingen

Stor positiv omsorg i behandlingen.
Behagelig løbende information under undersøgelsen.

11. juni 2024

Kære Annelise,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede omsorg i forbindelse med din behandling samt modtog informationer undervejs i undersøgelsen.

Hjælpsom

Har oplevet hvormeget de kan deres viden

10. juni 2024

Kære Konrad,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Dygtige tandlæger og personale

Dygtige tandlæger og personale , hvor man kan føle sig trygt

14. maj 2024

Kære Per,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade at høre, at vores dygtige personale gør, at du føler dig tryg, når du besøger vores klinik.

tandlægen.dk Horsens

Tak til Jer alle for en særdeles høflig og yderst kompetent modtagelse og behandling.behandling…

En særlig tak til Anders Boel, som er en yderst kompetent, seriøs og engageret tandlæge med en særlig imødekommenhed. Særdeles dygtig på sit område - om det være sig operation vedr. implantater, huller og pleje.
Mit skift af tandlæge til Jer, skal have min dybeste respekt og taknemmelighed.
Karen-Marie

6. maj 2024

Kære Karen-Marie,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord, og er glade for, at du har taget dig tid til at dele dem med os.

Kære Freja,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at høre, at du synes vi yder byens bedste service.

tandlægen.dk Horsens

Super service og behandling.

Super service og behandling.

Dejlig beroligende miljø.
Kan varmt anbefales herfra

18. april 2024

Kære Camilla,

Tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling.

Kundevenlig og prof.

Dygtig, en god oplevelse, efter omstændighederne 😐

12. april 2024

Kære Per,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i klinikken.

Musik i venteværelset :)

Musik i venteværelset :)
Hyggeligt samvær med Mette og hendes assistent :)

9. april 2024

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Professionel behandling

Professionel behandling
Ok pris
Servicemindede medarbejdere

8. april 2024

Kære Niels,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Horsens

Altid professionelt og en behagelig…

Altid professionelt og en behagelig oplevelse trods en smule tandlæge skræk. De bedste anbefalinger her fra

5. april 2024

Kære Jens,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du ønsker at anbefale vores klinik til andre.

tandlægen.dk Horsens

Behagelig oplevelse hele vejen igennem

Behagelig oplevelse hele vejen igennem. Kompetent behandling og vejledning 👌

26. marts 2024

Kære Lotte,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en behagelig oplevelse i klinikken, samt modtog en kompetent vejledning.

tandlægen.dk Horsens

Har brugt denne tandlæge i mange mange…

Har brugt denne tandlæge i mange mange år, de er top professionelle og er ALTID tilfreds.
Kun Ros herfra ☺️

22. marts 2024

Kære Tina,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid er tilfreds, når du har besøgt vores klinik.

tandlægen.dk Horsens

👍👍👍👍Emma Lerche Skov,Tandplejer var en…

Emma Lerche Skov,Tandplejer var en meget dygtig, empatisk person👍
Glæder mig til at møde tandlægen!
Mvh lis egeland

1. marts 2024

Kære Lis,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandplejer.

Søde og kompetente tandlæger

Jeg har haft tandlæge her, i 6 år.
Jeg er altid blevet mødt af søde, behagelige og lydhøre tandlæger og tandplejere. De tager sig altid god tid, og giver lov til at få pauser under behandlingen, hvis man har brug for det. De er gode til at give råd og vejledning, ift. at skabe de bedste betingelser for en sund mundhygiejne, med hvilke tandstikker, tandtråde osv., der anbefales til lige netop mit tandsæt.

28. februar 2024

Kære Bettina,

Mange tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.
Det er skønt at høre, at du altid bliver mødt af et behageligt og lydhør personale, som tager hensyn til dig og dine behov under behandlingen. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Tryg og professional tandbehandling

Altid er en rar oplevelse. Søde og dygtige personaler. Høj kvalitet og tryghed.

4. februar 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid har en rar og tryg oplevelse i vores klinik.

Dyr tandlæge

Det er en dyr tandlæge at komme ved, så har en forventning om at deres ekspertise er god.. har kun været der én gang, skal det lige siges.

19. januar 2024

Kære Ditte,