Banner for tandlægen.dk - Helsingør

tandlægen.dk - Helsingør Anmeldelser

Birkedalsvej 35, 3000 Helsingør, DK

Mine✨går til Lisbeth Marianne Dahl. Utrolig hyggelig og venlig. Meget forklarende undervejs og imødekommende for ønsker. Fagligt utrolig dygtig på flere plan. Super tilfreds og vil vælge Lisbeth i... Se mere

3.8.26.Takker for dagens besøg på klinikken i Helsingør; herunder tandplejer Christine, tandklinik-assistent Susan, samt tandlæge Sven Riber. Jeg har igen følt mig godt behandlet og samtidig lyttet ef... Se mere

for en der har været tandlægeskræk siden 2.nd klasse, er det fantastisk at møde de tandlæger og assistenter der er på klinikken i sundhedshuset. Kæmpe respekt for deres måde at tackle tandlægeskræk på... Se mere

Super dygtige, smilende og har altid tid til en lille snak. Det er min oplevelse af det årlige eftersyn hos tandlægen i sundhedshuset i Helsingør. Man føler sig tryg og i gode hænder. Er det størr... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Birkedalsvej 35, 3000, Helsingør, Danmark

• 49132789

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.047 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kære Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en rigtig god betjening og service - det betyder meget for os.

Mega god service og hjælp som personale

Mega god service og hjælp som personale

22. juli 2025

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en mega god service, og at vores personale var hjælpsomme.

Kære Leif,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du var tilfreds med din behandling.

Sød og imødekommende

Sød og imødekommende

15. juli 2025

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores personale søde og imødekommende - det sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Helsingør

Jeg havde knækket en tand min egen…

Jeg havde knækket en tand min egen tandlæge havde ferie så jeg ringede til tandlægen.dk og fik en tid samme dag 😊tandlægen og klinikassistenten var venlige så man hurtigt glemte sin nervøsitet
Alt i alt en god oplevelse

14. juli 2025

Kære Lone,

Tak fordi du havde lyst til at dele din oplevelse - det betyder meget for os. Vi er glade for at høre at du fik en tid samme dag, og at oplevelsen var god.

tandlægen.dk Helsingør

Jeg har ikke været hos denne tandlæge…fantastisk service og behandling

Jeg har ikke været hos denne tandlæge før.
Det var en meget positiv oplevelse.
Jeg blev hjulpet med en meget hurtig tid, og alt og alle var bare gode.

14. juli 2025

Kære Lise-Lotte,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en meget positiv oplevelse hos os - det betyder meget.

tandlægen.dk Helsingør

Jeg er taknemmelig for god og grundig…

Jeg er taknemmelig for god og grundig behandling/eftersyn af Charlotte-Karina Hoffman Lund i mange år.

4. juli 2025

Kære Doris,

Mange tak for din anmeldelse. Det dejligt at høre, at du føler dig godt behandlet hos vores tandplejer.

Fantastisk god service

Fantastisk god service, fik alle nødvendige informationer omkring min behandling, og en fair pris.

4. juli 2025

Kære John,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os - det sætter vi stor pris på.

Kære Martin,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med dit besøg hos os.

tandlægen.dk Helsingør

Kim Lindgren er super opmærksom på at…

Kim Lindgren er super opmærksom på at det skal være rart at komme til tandlæge, han er en god tandlæge!

1. juli 2025

Kære Carsten,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores tandlæge. De pæne ord tager vi med videre.

tandlægen.dk Helsingør

Blev godt behandlet af personale

Blev godt behandlet af personale. og fik god service. Fik ordnet akut problem med det samme, kan varmt anbefale Tandlægen.dk

30. juni 2025

Kære Jimmy,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du følte dig godt behandlet og fik en god service. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Kære Toni,

Tak for din venlige anmeldelse. Vi er glade for, at du føler dig tryg og godt behandlet hos os – det er netop det, vi arbejder for.

tandlægen.dk Helsingør

Imødekommenhed- man blev hørt og…

Imødekommenhed- man blev hørt og forstået- undersøgelsen blev stille og roligt forklaret gennem hele forløbet. Behandleren havde læst min journal og kendte min historik, det skabte tryghed og tillid.

18. juni 2025

Kære Ulla,

Mange tak for din fine og grundige anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har følt dig set, hørt og tryg gennem hele forløbet – præcis sådan ønsker vi, det skal være.

18. juni 2025

Kære Anne-Lisa,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

tandlægen.dk Helsingør

God og tryg stemning samt super…

God og tryg stemning samt super professionel tandlæge

16. juni 2025

Kære Benny,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplever en tryg og professionel atmosfære.

tandlægen.dk Helsingør

Selv om røntgenmaskinen drillede og jeg…

Selv om røntgenmaskinen drillede og jeg måtte vente i ca 20 min gjorde de alt hvad de kunne for at afhjælpe det. Og klinikassistenten var meget sød. Hun kunne jo ikke gøre for det. Er fuldt ud tilfreds.

13. juni 2025

Kære Joan,

Tak for din forstående og venlige anmeldelse. Vi sætter pris på din tålmodighed og er glade for, at du følte dig godt taget imod, trods den tekniske udfordring.

12. juni 2025

Kære Jørgen og Pia,

Tak for jeres anmeldelse. Vi er glade for, at I oplevede god behandling hos os.

Trygge rammer

De var meget opmærksom på at man føler sig tryg og var meget meddelsom om hvordan deres system fungerede både omkring behandlingen men også på logistiske plan.

10. juni 2025

Kære Niels,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har følt dig tryg og velinformeret – både i forhold til forløbet og rammerne omkring besøget.

Venlig og professionel personale

Venlig og professionel personale. Gennemgik de forskellige ting stille og roligt. Ingen stress med at blive færdig og komme videre til den næste.

6. juni 2025

Kære Rasmus,

Mange tak for din tilbagemelding. Det glæder os, at du oplever en rolig og grundig gennemgang – det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas.