Banner for tandlægen.dk - Greve

tandlægen.dk - Greve Anmeldelser

Håndværkerbyen 57C, 2670 Greve, DK

Jeg er kommet hos Carsten Urbild Håndværkerbyen 57 c i mange år og han er en fantastisk dygtig og meget professionel person, og altid god for en kvik bemærkning. Jeg kan kun anbefale dem. Mvh. Kim... Se mere

Altid en god oplevelse. Har beholdt min tandlæge selv efter at været flyttet fra byen for 30 år siden.

Dygtige tandplejere og tandlæger. Jeg har i adskillige år været ‘kunde’ hos tandlægen.dk i Greve og er fuldt tilfreds.

Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Håndværkerbyen 57C, 2670, Greve, Danmark

• 43439898

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.256 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God service - søde og rare

6. november 2023

Kære Brian,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord.

Kompetent og venlig behandling

Kompetent og venlig behandling - fin opfølgning.
Rar atmosfære i klinikken i Greve.

3. november 2023

Kære Elsebeth,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en kompetent og venlig behandling samt en fin opfølgning.

Tand eftersyn/behandling

Jeg har gennem mange år været ‘kunde’ hos Tandlægen.dk og er glad og tilfreds med behandlinger og råd. Kan varmt anbefale dem.

23. oktober 2023

Kære Søren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Hav en god dag.

tandlægen.dk Greve

Meget tilfreds

21. oktober 2023

Kære Charlotte,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er meget tilfreds med vores klinik.

Var der akut

Var der akut - meget fin behandling

19. oktober 2023

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem stjerner.

Rigtig god weekend.

Bedste tandlægebehandling!

Jeg har lige skiftet tandlæge til tandlægen.dk i Greve og efter et par år+ uden tandeftersyn mv. - var jeg lidt spændt på den første oplevelse.
Spændingen blev omsat til en fin oplevelse lige fra modtagelsen til jeg forlod “butikken” med en lille pose med lidt tandpasta, læbepomade, hånddesinfektion Gel og prøver på gode tandrensere og rent hvidt smil…
Susanne var yderst informativ, var grundig og professionel i sin behandling - virkelig en klar anbefaling til dem der ønsker super behandling, uden stress på (som jeg oplevede hos min tidligere tandlæge) og billigere end det jeg plejer at betale.
“What’s not to like”🤗

16. oktober 2023

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af vores klinik. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, hvor du fik en grundig og professionel behandling, samt modtog god information undervejs.

tandlægen.dk Håndværkerbyen

Som altid den dejligste modtagelse +…

Som altid den dejligste modtagelse + behandling hos tandplejer.

16. oktober 2023

Kære Erna,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid får en dejlig modtagelse og behandling hos os.

Gode oplevelser

Det er altid professionelt arbejde jeg får hos min tandlæge, jeg er mega tilfreds, jeg ef meget tryg når jeg skal have lavet mine tænder

12. oktober 2023

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores klinik, samt føler dig tryg hos os.

Dejlig oplevelse

God venlig betjening, tilsat lidt sjov.

Kære Marianne,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med venlig betjening.

Det bedste tandeftersyn

Tandeftersyn i topklasse

Kære Annita,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at læse, at du fik det bedste tandeftersyn hos os.

tandlægen.dk Håndværkerbyen

Kom ind før aftalte tid.

God og hurtig behandling blev godt informeret undervejs .

Kære Benny,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik en god behandling, samt følte dig godt informeret undervejs.

tandlægen.dk Håndværkerbyen

Super kompetente og dygtige tandlæger

Super kompetente og dygtige tandlæger. Fin betjening. Alt kan anbefales 👍😊

Kære Susan-Merete,

Tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores tandlæger.

tandlægen.dk Håndværkerbyen

Det er en dejlig roligSusanne Tandlæge

Det er en dejlig rolig Tandlæge

2. oktober 2023

Kære Annette,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en rolig oplevelse hos vores dygtige tandlæge.

Professionel og imødekommende

Rolig, imødekommende og professionel behandling, hvor man bliver informeret godt om processen.

19. september 2023

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig velinformeret omkring processen i forbindelse med din behandling, samt blev modtaget af et imødekommende personale.

Super

Super oplevelse

22. september 2023

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

tandlægen.dk Håndværkerbyen

Meget tilfreds med både behandling og…

Meget tilfreds med både behandling og pris.

21. september 2023

Kære Charlotte,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er meget tilfreds med vores klinik.

Meget venlige mennesker generelt

Meget venlige mennesker generelt. Anders W. var dygtig, sympatisk og hensynsfuld.
Lå for første gang nogensinde hos en tandlæge på en briks med ordentlig støtte til nakken. Og så var der et fjernsyn i loftet. Man kan ikke altid se det pga tandlæge og udstyr😊. Men det at det er der, viser at de tænker på patienten.

15. september 2023

Kære Jimmie,

Mange tak for din anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du blev taget hånd om af et venligt personale og en hensynsfuld og sympatisk tandlæge.

tandlægen.dk Håndværkerbyen

God skrive ned godt humør.

Man føler sig i gode hænder, da der arbejdes professionelt, men med et smil på læben.

10. september 2023

Kære Tommy,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du føler dig i gode hænder hos os.