Banner for tandlægen.dk - Frederiksberg

tandlægen.dk - Frederiksberg Anmeldelser

Falkoner Alle 7, 2000 Frederiksberg, DK

Jeg har d. 7/8 besøgt klinikken for at få tandrensning hos Lene. Det var en god oplevelse, da Lene er en meget kompetent tandplejer , der på rolig og omhyggelig måde ,får udført sit arbejde så man... Se mere

Jeg har kun haft gode oplevelser. Personalet er altid venlige og imødekommende. Under behandlingerne får man løbende information, om hvad der sker, det føles trygt. Meget kompetente tandlæger og tandp... Se mere

Kompetent og erfaren tandlæge. En lidt sørgelig modtagelse, når man ankommer. Et skilt om at registrere digitalt. Personalet gemmer sig bag deres skærme. Intet godmorgen, intet smil. Som alle andre st... Se mere

Her er både tandlæger, tandplejere samt receptionspersonale altid venlige og kompetente. De svarer på spørgsmål man stiller. Og tager ens bekymringer seriøst. Dog kunne de tale lidt tydeligere fo... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Falkoner Alle 7, 2000, Frederiksberg, Danmark

• 38340133

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.317 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kære Jan,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du altid bliver modtaget af søde og venlige medarbejdere.

Total optur

Lige fra man kommer ind ad døren føler man sig vel modtaget. Rolige og smukke omgivelser.
Tandlægeskift for nogle år siden, dejlige tandlæge gik på pension, jeg var hans patient i 38 år og tænkte: Åh nej. Så fik jeg anbefalet Julie Gyldensted Klein, hvilken gave: super dygtig, overblik, god til at forklare og involvere mig i gennemsyn af røntgenbilleder og fremtidig behandling af større ting, mindre ting, men også vigtige, tandhygiejne, mundhygiejne, tandtråd osv.
Julie er desuden så super sympatisk, smilende og optimistisk og skulle man lide af tandlægeskræk, så forsvinder den som dug for solen i det øjeblik, man sætter sig i stolen i den smukt indrettede klinik.
Jeg vil også gerne fremhæve klinikassistenten, smilende og venlig og et super teamarbejde, som man med det samme lægger mærke til, mine allerbedste anbefalinger herfra og på gensyn den 28.03.23 kl 8.30 fra Mariannne Freitag

8. februar 2023

Kære Marianne,

Mange tak for din flotte og ærlige anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores medarbejdere, samt at du har taget dig tid til, at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Super god behandling af Tandplejer Mia

Super god behandling af Tandplejer Mia, kan varmt anbefales

8. marts 2023

Kære Anita,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores tandplejer og din varme anbefaling.

God behandling og kommunikation

God behandling og kommunikation - virker professionelt og jeg føler mig i trygge hænder.
Dog syntes jeg man bruger lidt for meget energi på mersalg under konsultationerne
Her ville jeg mene at udbygge relationen ville være bedre i første omgang.

20. februar 2023

Kære Henriette,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du modtog en god behandling og kommunikation, samt følte dig i trygge hænder. Vi sætter pris på din feedback, og vil tage den med videre.

tandlægen.dk Falkonercentret

Venteværelset var rart der var…

Venteværelset var rart der var fjernsyn, the og kaffe. Mia som ordnede mine tænder var super sød, rar, god humor og meget professionel, hun havde hele tiden øje for hvordan jeg havde det, jeg følte mig passet på.

15. februar 2023

Kære Tanya,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade at høre, at vores søde og professionelle tandplejer hele tiden havde øje for, hvordan du havde det, så du følte dig passet på.

Den sødeste personale

Den sødeste personale. Maria Ulrich og Pariya Aria. Hurtig behandling men grundig og professionel. Kan godt befale.

16. februar 2023

Hej,

Tak for din fine anmeldelse og de flotte ord til vores personale. Det er skønt at høre, at du fik en grundig og professionel behandling. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

professionelt og tryg behandling

Alt professionelt og trygt at blive behandlet hos Mia.Jeg kan kun anbefale at komme der og blive behandlet.

10. februar 2023

Kære Camilla,

Tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade og stolte at høre, at du fik en tryg og professionel behandling. Vi sætter stor pris på din anbefaling og rosende ord til vores tandplejer.

tandlægen.dk Falkonercentret

jeg er supertilfreds- føler mig godt…

jeg er supertilfreds- føler mig godt behandlet, set og hørt.

15. februar 2023

Kære Eva-Marie,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du følte dig godt behandlet, da du besøgte vores klinik, samt følte dig set og hørt.

Dygtig personale

Jeg har altid den bedste oplevelse ved tandplejer Mia Gastrup Petersen. Hun er så utrolig dygtig til at kontrollere og rense uden at det gør ondt!

1. februar 2023

Kære Karen,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord til vores dygtige personale. Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Godt

Godt, men dyrt

23. januar 2023

Kære Niels,

Tak for din anmeldelse. Det gør os glade at høre, at dit besøg i klinikken var godt.

tandlægen.dk Falkonercentret

Udsøgt behandling fra start til slut

Udsøgt behandling fra start til slut.
Mit guld “onlay” skulle udskiftes efter mere end 30 år.
Alt klappede efter planen.
Personalet var profesionelle i alle hensende. Arbejdet blev udført roligt med godt håndelag, en virkelig god fornemmelse.

30. januar 2023

Kære Mariann,

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er skønt at høre, at du fik en udsøgt behandling fra start til slut af vores professionelle personale.

Meget behagelig oplevelse.

Man bliver taget vel imod, når man kommer ind ad døren og bliver grundigt informeret, om hvad der kommer til at ske i løbet af undersøgelsen og efterfølgende behandling.

Kompetent og professionelt personale som stiller store krav til sig selv - det mærkes på den behandling man modtager.

30. januar 2023

Kære Michael,

Tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord til vores personale. Det gør os glade at høre, at du følte dig grundigt informeret om, hvad der ville ske under undersøgelsen og den efterfølgende behandling.

Rigtig god

Rigtig god, omsorgsfuld og professionel behandling.

24. januar 2023

Kære Bruno,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god, omsorgsfuld og professionel behandling.

Kære Sofia,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt, at du synes, vores dygtige tandlæger fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Venlige og kompetente

Dog kunne de tale lidt tydeligere for nu anden gang jeg hørte pris for kommende behandling som det halve. Så beder nu altid om det skrifligt.
Vær også forberedt på at vente ud over den aftalte tid.

16. januar 2023

Kære Tara,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du altid bliver mødt af venlige og kompetente medarbejdere, som tager dine bekymringer seriøst.

Vi sætter altid pris på konstruktiv feedback, og vil tage din tilbagemelding med videre.

Varm anbefaling

Jeg er rigtig glad for den gode behandling jeg altid får. Personalet er altid venlige, imødekommende og virkelig gode til at få mig til at føle mig tryg - alt bliver talt igennem på en rigtig god måde.

15. januar 2023

Kære Sarah,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid får en god behandling. Derudover er vi glade for, at du bliver taget hånd om af venlige og imødekommende medarbejdere, som gør at du kan føle dig tryg i klinikken.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Henrik. Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt for os at vide, at du havde en god tandlægeoplevelse.

Skøn klinik

😎😎😎😃😃😃😃😃😃

8. januar 2023

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Alex. Tak for de mange glade ansigter du sender til os og de flotte 4 stjerner. Vi er helt vilde med, at du synes vi er en skøn klinik her i Falkonercentret, tak for at dele din oplevelse.

Hej,

Tak for din anmeldelse. Det gør os glade og stolte at høre, at du altid får en dygtig og venlig betjening i vores klinik, som fortjener at få fem stjerner.

tandlægen.dk Falkonercentret.

Dygtig og omsorgsfuld tandpleje

Mia er en super dygtig og oprigtigt venlig og omsorgsfuld tandplejer.

13. december 2022

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg

Hej Mia. Tak for dine 5 flotte stjerner til vores klinik. Det gør os glade, som du skriver at Mia er super dygtig og oprigtigt venlig og omsorgsfuld tandplejer.