Banner for tandlægen.dk - Frederiksberg

tandlægen.dk - Frederiksberg Anmeldelser

Falkoner Alle 7, 2000 Frederiksberg, DK

Jeg har d. 7/8 besøgt klinikken for at få tandrensning hos Lene. Det var en god oplevelse, da Lene er en meget kompetent tandplejer , der på rolig og omhyggelig måde ,får udført sit arbejde så man... Se mere

Jeg har kun haft gode oplevelser. Personalet er altid venlige og imødekommende. Under behandlingerne får man løbende information, om hvad der sker, det føles trygt. Meget kompetente tandlæger og tandp... Se mere

Kompetent og erfaren tandlæge. En lidt sørgelig modtagelse, når man ankommer. Et skilt om at registrere digitalt. Personalet gemmer sig bag deres skærme. Intet godmorgen, intet smil. Som alle andre st... Se mere

Her er både tandlæger, tandplejere samt receptionspersonale altid venlige og kompetente. De svarer på spørgsmål man stiller. Og tager ens bekymringer seriøst. Dog kunne de tale lidt tydeligere fo... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Falkoner Alle 7, 2000, Frederiksberg, Danmark

• 38340133

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.314 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Farvel tandlægeskræk

Min tandlægeskræk forsvandt som dug for solen, især da jeg fik bedøvelse. Den rolige stemning samt klinikassistentens beroligende hånd på skulder under boreriet gjorde udfaldet
En knækket kindtand “tvang” mig til tandlægen, og tandlæge Lin og klinikassistenten gjorde det til en god oplevelse.
Ikke at jeg glæder mig til de 2 opfølgende behandlinger, meen - 1000 tak og de bedste anbefalinger herfra 🦷🦷

6. august 2024

Kære Erik,

Tak for din meget flotte anmeldelse. Det glæder os at læse, at vores dygtige personale gjorde dit besøg til en god og tryg oplevelse, hvor din tandlægeskræk forsvandt undervejs. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Rodbehandling indgreb

Sød og kompetent Tandlæge
God kommunikation

10. juli 2024

Kære Bruno,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem flotte stjerner.

tandlægen.dk Frederiksberg

De er virkelig dygtige til tandlægeskræk.

De er virkelig dygtige til tandlægeskræk, også den mere alvorlige slags, der ikke bare handler om ubehag ved at skulle til tandlæge. De er lydhøre og opmærksomme på dig som patient i stolen. Jeg kan som en med alvorlig tandlægeskræk anbefale dem og kommer der meget regelmæssigt.

2. juli 2024

Kære Mortensen,

Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Danmarks bedste tandlæge

Danmarks bedste tandlæge, Anne-Mette Bjerring.

25. juni 2024

Kære René,

Tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt, a du synes vi har Danmarks bedste tandlæge.

God sommer

tandlægen.dk Frederiksberg

Fantastisk venlig og kompetent…

Fantastisk venlig og kompetent tandlæge. Slap af med min mangeårige tandlægeskræk allerede efter første behandling. Kan virkelig anbefales.

17. juni 2024

Kære Annika,

Mange tak for din anmeldelse og flotte anbefaling af vores klinik. Det glæder os at høre, at du slap af med din tandlægeskræk efter første behandling i vores klinik.

Min tandlæge

God, venlig, professionel, hurtig

29. april 2024

Kære Christian,

Tak for din anmeldelse og fem flotte stjerner.

Rolige og forklarende

Rolige og forklarende

24. april 2024

Kære Pia,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en femstjernet oplevelse i vores klinik.

Søde

Søde, venlige og dygtige tandlæger, tandplejere og resten af personalet.

12. april 2024

Kære Marilou,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores personale, samt at du har taget dig tid til at dele dem med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Frederiksberg

Fik hurtigt tid til akut undersøgelse

Fik hurtigt tid til akut undersøgelse. Kompetent og behagelig tandlæge.

13. marts 2024

Kære Marie,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til, at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Søde

Søde, venlig og grundig service.

12. marts 2024

Kære Mechelle,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Grundighed/tillid

Intet blev overset, hvilket også handler om tillid til det udførte.👍😀

12. marts 2024

Kære Henrik,

tandlægen.dk Frederiksberg

Altid god og pompetent behandling sød…

Altid god og pompetent behandling sød og dejligt personale

26. februar 2024

Kære Torben,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Frederiksberg

Jeg har været hos tandlaegen.dk på…

Jeg har været hos tandlaegen.dk på Frederiksberg 2 gange nu og skal jeg have lavet noget en specialtandlæge/kæbekirurg skal udføre er det nok dem jeg helst vil henvises til

22. februar 2024

Kære Lasse,

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Vi er glade for, at du ønsker at blive henvist til os, hvis du skal have en behandling af en kæbekirurg eller specialist.

Rigtig god weekend.

tandlægen.dk Frederiksberg

Altid god er glad service uanset…

Altid god er glad service uanset hvilken behandler man kommer indtil. Derudover virker de meget professionelle og man får den samme oplevelse og vurdering af ens tænder hos alle behandlerne.

16. november 2023

Kære Thomas,

I gør det godt

I gør det godt, er tilfreds

9. november 2023

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er tilfreds.

100% tilfreds!!!

De er punktlige, omhyggelige, venlige og virkelig dygtige

1. november 2023

Kære David,

Mange tak for din anmeldelse og flotte ord. Vi sætter stor pris på, at ud har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Falkonercentret

Kan anbefale Falkoner tandlægerne til…

Kan anbefale Falkoner tandlægerne til alle! De er mega flinke, er gode til at komme med råd, man føler sig lyttet til, og de tager højde for ens ønsker.

16. oktober 2023

Kære Janyce,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det glæder os at du ønsker at anbefale vores klinik til andre.

Fantastisk

Fantastisk! Søde og professionelle, simpelthen i orden.

12. oktober 2023

Kære Michelle,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

tandlægen.dk Falkonercentret

Mit første besøg var pga knækket tand.

Mit første besøg var pga. akut behov for behandling. Jeg har haft min tandlæge i Sorø tæt på 50 år, så det var lidt svært at skulle skifte. Det blev en meget fin oplevelse. Tandlægen Maria var både imødekommende og gav så fin info om behandlingen for det aktuelle problem.
Receptionen var også helt ok.

10. oktober 2023

Kære Janne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Falkonercentret

Meget behagelig oplevelse og kan især anbefale klinikken hvis man har tandlægeskræk

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos tandlægen.dk. Pernille tog min angst meget seriøst og gjorde mig tryg ved situationen. Gennem hele behandlingen fortalte hun mig hvad hun lavede så jeg følte mig tryg og hun tog sig god tid og sørgede hele tiden for at spørge om jeg var okay.
Jeg kan helt klart anbefale klinikken og især Pernille, som sørgede for sørgede for at jeg havde en god oplevelse.

3. oktober 2023

Kære Amalie,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os både glade og stolte at læse dine rosende ord til vores tandplejer, og vi vil naturligvis dele dem med hende. Derudover sætter vi stor pris på din anbefaling, samt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.