Jeg har d. 7/8 besøgt klinikken for at få tandrensning hos Lene. Det var en god oplevelse, da Lene er en meget kompetent tandplejer , der på rolig og omhyggelig måde ,får udført sit arbejde så man... Se mere

Jeg har kun haft gode oplevelser. Personalet er altid venlige og imødekommende. Under behandlingerne får man løbende information, om hvad der sker, det føles trygt. Meget kompetente tandlæger og tandp... Se mere
Kompetent og erfaren tandlæge. En lidt sørgelig modtagelse, når man ankommer. Et skilt om at registrere digitalt. Personalet gemmer sig bag deres skærme. Intet godmorgen, intet smil. Som alle andre st... Se mere
Her er både tandlæger, tandplejere samt receptionspersonale altid venlige og kompetente. De svarer på spørgsmål man stiller. Og tager ens bekymringer seriøst. Dog kunne de tale lidt tydeligere fo... Se mere
Falkoner Alle 7, 2000, Frederiksberg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Anne-Mette er dygtig, pragmatisk, rummelig og megaskøn! Jeg er tryg og fan, selvom tandlægebesøg IKKE er mine yndlingsbesøg :)

Blev taget godt imod.
Fik en god forklaring på planen for idag.
Der blev hele tiden talt til mig om hvad og hvorfor

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Kompetent og venlig behandling.
Jeg fik en rolig introduktion til hvad der skulle foregå og instruktion til efter min tandfjernelse.
Det hele foregik trygt, roligt og venligt.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Søde mennesker med forståelse for min skræk hver gang👍

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Super venlig og imødekommende personale, samt god behandling:)

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Det er altid en god oplevelse at komme til tandlægen.dk Falkoner Allé 7. Har ikke en fast tandlæge, men uanset hvem det er, bliver jeg altid taget imod af sødt og kompetent personale. Endvidere er der en dejlig positiv atmosfære på stedet.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Den bedste tandlæge jeg har haft nogensinde. Dygtig, omhyggelig, nænsom og altid et flot leveret arbejde. Derudover er det rart at mærke den gode stemning i klinikken hos både tandlægerne, tandklinikassistenterne og receptionspersonalet. Behageligt venterum med god kaffe.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Har haft en virkelig dårlig oplevelse hos tandlægerne.dk. Jeg oplyser til mit første tjek hos dem, at jeg er MEGET tandlægeskræk! Og første tjek og tandrens er en god oplevelse. Da jeg så kommer gangen efter og skal have boret et hul, er jeg meget meget nervøs. Da jeg kommer ind siger tandlægen at det er nærmest ingenting vi skal lave, og fordi jeg er bange for bedøvelsen kan vi sagtens gøre det uden. Hun går derfor i gang med at borre, og det gør virkelig ondt og ender med at jeg går helt i panik. Her har jeg måske været i lokalet i 2 minutter. Jeg beslutter at afslutte behandlingen, og hun kommer en midlertidig fyldning på. Det hele tager i alt 5 minutter. Jeg spørger om jeg skal betale noget, og det oplyser hun at jeg ikke skal. Jeg spørger igen ved skranken om jeg skal betale noget, og det oplyser de igen at jeg ikke skat. Efterfølgende sender de mig 2 regninger på mail. Der står ikke hvad nogen af regningerne er for, så jeg forsøger at ringe ind. Jeg sidder 2 gange i kø, i henholdsvis 45 og 30 minutter, men kommer aldrig igennem. 3 gang jeg ringer kommer jeg heldigvis igennem. Her informeres jeg om at den ene regning er for noget tandtråd, som jeg aldrig har købt og ej heller har været på tale jeg skulle købe. Regningen er på 270 kr. Den vælger de at slette, men beklager på ingen måde at jeg har fået en regning for noget jeg aldrig har købt?
Den anden regning er for den behandling jeg stoppede, og den holder de fast i at jeg nu skal betale. På trods af jeg fik besked på ikke at skulle betale den.
På baggrund af den her vildt ærgerlige oplevelse, har jeg valgt at gå et andet sted hen.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Maria er fantastisk sød og dygtig- kan håndtere alle typer af patienter og behandlinger. En meget positiv oplevelse ved hvert besøg.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Jeg får den bedste behandling og tryghed hos Rikke
Hilsen hende med tandlæge skræk

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Super god service. Alle er søde og rare og rigtig gode til at hjælpe hvis man hr tandlægeskræk.
Kan varmt anbefale dem.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
Nu har jeg tandlægeskræk, så det bliver der altid taget hensyn til, så kan ikke være i bedre hænder end hos Rikke, så jeg er tilfreds

Besvarelse fra tandlægen.dk - Frederiksberg
God service venlig og rar assistent og tandlæge.