Banner for tandlægen.dk - Fiolstræde

tandlægen.dk - Fiolstræde Anmeldelser

Fiolstræde 19, 1171 København K, DK

Altid god service og kompetent personale. Der er ingen dumme spørgsmål. De tager godt om en når man har ondt. De dømmer ikke hvis man ønsker kosmetisk ændringer og kommer meg god faglig baggrund for b... Se mere

Rigtigt sødt personale Jeg havde ikke været til tandlægen i et par år og var i den forbindelse bekymret. Her var de søde til at hjælpe med at man følte sig tryg og var imødekommende, så det blev en... Se mere

De er så gode til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Før gik der mange år imellem mine besøg hos en tandlæge, men efter startede hos tandlægerne i Fiolstræde, er det lykkedes mig at komme regelm... Se mere

Personlig service og tandlægen er opmærksom på mine tænders behov.

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Fiolstræde 19, 1171, København K, Danmark

• 33130148

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.314 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kære Allan,

Mange tak for din anmeldelse og fem flotte stjerner til Rikke.

Kære Astrid,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du modtog en perfekt service og behandling i klinikken.

God anbefaling

Jeg er meget tilfreds

8. april 2024

Kære Monica,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er neget tilfreds med dit besøg i klinikken.

tandlægen.dk Fiolstræde

Super kompetent og venlig behandling

Super kompetent og venlig behandling og god tid til at stille spørgsmål. Jeg var helt tryg og er meget tilfreds med behandlingen.

4. april 2024

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din behandling, samt oplevede at der var god tid til at stille spørgsmål.

Fin service.

Som altid den bedste oplevelse og behandling. Klinikken kan varmt anbefales.

2. april 2024

Kære Morten,

Tak for din fine anmeldelse og varme anbefaling. Det glæder os at høre, at du altid får den bedste oplevelse og behandling i klinikken.

tandlægen.dk Fiolstræde

Godt og grundigt tandeftersyn.

Godt og grundigt tandeftersyn.

12. marts 2024

Kære Gitta,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du fik et godt og grundigt tandeftersyn, som fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

tandlægen.dk Fiolstræde

Flot klinik med rar personale.

Havde en tid hos Sandra til en tandrensning, hun var rigtig omhyggelig og behagelig. Virkelig sød og smilende, vil til enher tid anbefale klinikken .

5. marts 2024

Kære Serkan,

Tak for din anmeldelse og rosende ord til vores dygtige tandplejer. Vi er glade for, at du har lyst til at anbefale vores klinik til andre.

Jeg har tandlægeskræk

Jeg har tandlægeskræk, men oplever at Anne-Mette hele tiden forklarer hvad hun gør og tager sig tid til at berolige mig ved hele tiden at holde øje med hvordan jeg har det.
Jeg kan anbefale Anna-Mette til alle der er nervøse eller bange for at komme til tandlæge

5. marts 2024

Kære Hanne,

Tak for din anmeldelse og anbefaling af vores dygtige tandlæge. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Altid søde og dygtige…

Altid søde og dygtige tandlæger,tandplejere og klinikassistenter.
Jeg føler mig godt behandlet og velinformeret.

11. december 2023

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores personale, samt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Professionel og positiv oplevelse

Sandra er meget professionel i sit virke som tandplejer, og den bedste og mest grundige jeg endnu har prøvet. Udover det er hun dygtig til at forklare og italesætte hvad man som patient skal vedr. personlig tandpleje. Meget positiv førstegangsoplevelse!

23. november 2023

Kære Søren,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit første besøg i klinikken var en positiv oplevelse. Vi sætter desuden stor pris på dine rosende ord til vores dygtige tandplejer og vil lade dine flotte ord gå videre.

Dygtig

kompetent, sød og dygtig tandlæge og personale

22. november 2023

Kære Katja,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du blev taget hånd om af vores kompetente og dygtige personale.

Venlige receptionister og tandlæge/r

Venlige receptionister og tandlæge/r. Dejlig hygge snak, info, og høj kvalitets behandling

7. november 2023

Kære Oliver,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Tandkroner

Mit første besøg hos Anne var meget positivt. Fik foretaget forbehandlingen til 3 tandkroner d 19/9 Stort set smertefrit og ingen problemer i perioden inden de endelige tandkroner blev monteret d 3/10
Professionel løsningsforslag og behandling til en fair pris.

19. september 2023

Kære Lilian,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

tandlægen.dk nFiolstræde

Hurtigt, effektivt og god behandling

Fik hurtigt en tid, tandplejer Emilie var virkelig god og sød det alm. tandeftersyn. Det var hurtig og effektive behandling.

27. september 2023

Kære Mette,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik en god behandling, som også var hurtig og effektiv.

tandlægen.dk Fiolstræde

Tandkirurgi udført dygtigt og nænsomt

Tandkirurgi udført dygtigt og nænsomt. Så smertefrit som det nu kunne gøres. God information om efterforløbet

10. september 2023

Kære Birgit,

Kære Jakob,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

tandlægen.dk Fiolstræde

Trygt og roligt miljø med meget…

Trygt og roligt miljø med meget kompetent og forstående personale.

27. august 2023

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Det er dejligt at høre, at du synes vores klinik har et trygt og roligt miljø med et kompetent og forstående personale.

Altid god behandling

Altid god behandling. Prisoverslag overholdt (endda billigere).

22. august 2023

Kære Per,

Tak for din anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du altid får en god behandling i vores klinik.