Jeg er meget positivt overrasket over denne tandlæge, jeg lider af frygtelig tandlægeskræk, men føler virkelig lytte til og bliver mødt med empati. Tandlægen er også rigtig god til at forklare hvad hu... Se mere

Virkelig god og professionel behandling. Der er god tid, og man får alt forklaret grundigt og bliver spurgt ind til ens ønsker og behov. Bliver mødt med venlighed. Fine rene lokaler og en god stemning... Se mere
Tak for en god og professionel behandling, samtidig med at man bliver set og behandlet som et levende menneske, og ikke bare som en genstand, et nummer. Det er en kunst, som I skal have tak for. Med v... Se mere
Jeg er i trygge hænder og det betyder rigtig meget for mig, da jeg lider af tandlægeskræk. Der er altid forståelse og empati, så også selvom det ikke altid er smertefrit at besøge tandlægen, så får j... Se mere
Helgolandsgade 17A, 6700, Esbjerg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God og hurtig service
Havde behov for en akut tid, hvilket de hurtigt fandt.
Fik en god behandling med understøttende forklaring

Besvarelse fra tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Man føler sig velkommen og mon behandling gik helt over forventning. Sød tandplejer😊

Besvarelse fra tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
De kan deres kram... Voldsomt dygtige og charmerende. Er ikke sindsygt glad for tandlæger generelt. Men det her sted har styr på det, så man er i absolut trygge rammer

Besvarelse fra tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Mit 1. besøg hos denne tandlæge var meget positivt, venligt, imødekommende og informativt.
Jeg følte mig set, hørt og forstået

Besvarelse fra tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Havde brug for akut tid hvor skoletandlægen havde lukket. Imødekommende venlig personale og hurtig tid.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Altid rigtig god service og smil. Der bliver lavet med omhu det der er nødvendigt.
Jeg er vild med denne tandlæge. Føler mig altid tryg og afslappet ved jer

Besvarelse fra tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Jeg har brugt denne tandlæge klinik i flere år nu og servicen er altid i top. Dygtige tandlæger som fortæller hvad der sker inde i munden lige nu og dermed fjerner meget af min tandlæge skræk. Tak for god service ☺️

Besvarelse fra tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Altid en god oplevelse virkelig dygtige mennesker.

Besvarelse fra tandlægen.dk - Esbjerg og Hjerting
Behagelig undersøgelse, de er gode til at fortælle hvad der skal ske og forklare undervejs