Banner for tandlægen.dk - Brønderslev

tandlægen.dk - Brønderslev Anmeldelser

Dannebrogsgade 17, 9700 Brønderslev, DK

Er kommet i huset gennem flere år. Og har fået lavet en hel del. Altid godt håndværk. Har aldrig haft problemer efterfølgende. Godt og GRUNDIGT arbejde...

Jeg har havde haft tandpine i længere tid, pga. en knækket tand, men har tandlægeskræk ud over det sædvanlige! Jeg oplevede en helt vild hensynsfuld tandlæge og tandplejer, som fik mig til at... Se mere

Vagtlægen kunne ikke hjælpe med smerter i kæben og henviste mig til at tage kontakt til min tandlæge. Han holder ferie, men jeg havde brug for akut behandling pga. store smerter i kæben. Heldi... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Dannebrogsgade 17, 9700, Brønderslev, Danmark

• 98824545

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.061 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God til at forklare hvad de laver ved…

God til at forklare hvad de laver ved en . Smilene og meget omsorgsfulde .

9. oktober 2024

Kære Birthe,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du oplever, at vores personale er omsorgsfulde og gode til at forklare, hvad de laver.

Søde

Søde, venlig, omhyggelige personale
Synlige priser via skriftligt overslag

8. oktober 2024

Kære Lise,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du blev taget hånd om af et venligt og omhyggeligt personale, som gjorde dit besøg til en god oplevelse.

tandlægen.dk Brønderslev

Et rart sted at komme og dygtige…

Et rart sted at komme og dygtige medarbejder

7. oktober 2024

Kære Ruth,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord.

tandlægen.dk Brønderslev

Følte mig i trygge hænder hele vejen…

Følte mig i trygge hænder hele vejen igennem

12. september 2024

Kære Lene,

Tak for din anmeldelse. Det glæde ros at høre, at du føler dig i trygge hænder hos os.

Tandeftersyn

Søde og rare personer. God forklaring af behandlingen

12. september 2024

Kære Birgit,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vi fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Bedste service og behandling

Mega behagelig og virkelig god behandling!!
Jeg har utrolig meget angst og det var de bare så gode til at håndtere så jeg fik en god oplevelse og en god behandling!

3. september 2024

Kære Stine,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig i gode hænder under dit besøg. Vi sætter stor pris på din positive feedback og vil lade dine rosende ord gå videre.

tandlægen.dk Brønderslev

Har tandlægeskræk og det blev håndteret…

Har tandlægeskræk og det blev håndteret meget professionelt. Det var mig som patient der var i fokus hele tiden 🙂

3. september 2024

Kære Susanne,

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi er glade for at høre, at du følte dig godt tilpas under dit besøg.

Rigtig god service

21. august 2024

Kære Morten,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Serviceminded og flinke

Min egen tandlæge havde ferielukket, da jeg stod i en akut situation grundet en knækket tand. Klinikken tog mig ind hurtigst muligt og jeg følte mig velkommen fra først møde. Tandlægen håndterede min ‘tandlægeskræk’ fint og omsorgsfuldt.
Prismæssigt er de en anelse billigere end min vanlig tandlæge.

10. juli 2024

Kære Vinnie,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback og rosende ord.

Dejligt sted at komme.

Sød og rar modtagelse og god behandling

13. august 2024

Kære Lars,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det er skønt at høre, at du fik en venlig modtagelse i klinikken efterfulgt af en god behandling.

tandlægen.dk Brønderslev

Jeg blev taget rigtig godt imod og fik…

Jeg blev taget rigtig godt imod og fik så fin en rolig behandling og de er rigtigte søde tandlæger. 😊

9. august 2024

Kære Jette,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem flotte stjerner på Trustpilot.

Professionel serviceminded klinik

Dejligt klinik at træde ind i, smilede hjælpsomme medarbejdere og følte mig meget tryg ved tandlægen.

8. august 2024

Kære Liseanna,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at ud har taget dig tid til at dele den med os på Trustpilot.

Super tilfreds

Min tandlæge havde ferie lukket, men fik tid kl 8 dagen efter hos Tandlægen.dk super søde og hjælpsomme.. har nu skiftet over til dem 😄👍

1. august 2024

Kære Gitte,

Mange tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du var tilfreds med dit besøg i vores klinik.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen i klinikken igen.

God behandling

Altid bliver man mødt at et hej og et smil. Undersøgelsen er altid med højt fokus på den der er i stolen, og personalet formår at afstemme og agere i den stemning der er relevant for at man føler sig tilpas i stolen.

11. juli 2024

Kære Caroline,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid får en venlig modtagelse i klinikken samt oplever at personalet er gode til at gøre, så du føler dig tilpas.

tandlægen.dk Brønderslev

En helhedsoplevelse i top.

Super venligt personale, professionel behandling, fik al den information jeg behøvede uden at skulle spørge efter den.

9. juli 2024

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder os at høre, at du følte dig grundigt informeret af vores venlige personale.

Føler mig altid velkommen

Føler mig altid velkommen er nemme at tale med og så virker det som om de har et godt samarbejde 👍👍👍

27. juni 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid føler dig velkommen i klinikken.

Tandlægeskræk

Jeg har tandlæge skræk og de var bare mega søde og dygtige.

27. juni 2024

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse og positive tilbagemelding. Det glæder os at høre, at du følte dig godt tilpas under dit besøg.

tandlægen.dk Brønderslev

Da jeg har tandlæge skræk

Da jeg har tandlæge skræk, er de super gode til at få en til at føle sig tryg. Super god service 😀

24. juni 2024

Kære Suna,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner. Det glæder os at høre, at vores dygtige personale er gode til, at få dine besøg i klinikken til en tryg oplevelse.

God sommer