Banner for tandlægen.dk - Brøndby

tandlægen.dk - Brøndby Anmeldelser

Turpinsvej 2, 2605 Brøndby, DK

Ved et besøg hos Mette får man altid en hjerteligt velkomst. Mette starter med en grundig undersøgelse og gode råd. Hun udfører den perfekte rensning af tænder uden at det gør alt for undt. Hun a... Se mere

En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... Se mere

Jeg havde en krone som løsnede sig lige da min egen tandlæge var gået på ferie, så jeg kontaktede klinikken og fik en tid få dage senere. Med hjælp fra Tandlægen i Brøndby fik jeg kronen limet på... Se mere

Jeg har haft tandlæge her siden midt i 90'erne og haft samme tandlæge i mange mange år. Nye tider og ny tandlæge Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøj... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Turpinsvej 2, 2605, Brøndby, Danmark

• 36754875

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.061 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Camilla altid fantastisk

Camilla altid fantastisk, glad og meget kompetent. Glæder mig altid til besøg
👌🙏🏼😘

Kære Lolly,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid finder vores tandlæge fantastisk, glad og meget kompetent.

Det betyder meget, at du altid glæder dig til dit besøg.

Altid fin behandling

Altid fin behandling - er glad når jeg slipper m en tandrensning 😇 Per har været min tandlæge i mange år

Kære Alice,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at vores tandlæge har været din tandlæge i mange år, og at du altid får en fin behandling - det sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Brøndby

Altid en tryg og behagelig oplevelse i tandlægestolen.

Jeg er aldrig nervøs når jeg skal til tandlæge, da mange års eftersyn og tandbehandling hos Per altid har været trygt og professionelt.

Kære Karina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for ,at du altid oplever en tryg og behagelig oplevelse i tandlægestolen.

Det er dejligt at høre, at du finder vores tandlæge altid tryg og professionel.

tandlægen.dk Brøndby

Altid en fornøjelse at blive behandlet…

Altid en fornøjelse at blive behandlet af Per.

4. november 2025

Kære Christian,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at det altid er en fornøjelse at blive behandlet af vores tandlæge - det betyder meget.

tandlægen.dk Brøndby

Jeg har kun haft positive oplevelser og…

Jeg har kun haft positive oplevelser og en grundig faglighed og vejledning.
Jeg føler mig tryg ved behandlingerne og vil klart give dem alle mine anbefalinger.

Kære Mariann,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du kun har haft positive oplevelser og oplevede en grundig faglighed og vejledning.

Vi sætter stor pris på, at du føler dig tryg og vil anbefale os - det betyder meget.

Altid god behandling og god stemning

Altid god behandling og god stemning

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid får en god behandling, samt mærker en god stemning i klinikken - det sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Brøndby

Jeg må ærlig indrømme at det er den…

Jeg må ærlig indrømme at det er den bedste tandlægehus jeg har været i. Især Camilla der har været så hjælpsom og omsorgsfuld.

31. oktober 2025

Kære Serina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlægehus det bedste, du har været i.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores tandlæge så hjælpsom og omsorgsfuld.

Glimrende og behageligt

29. oktober 2025

Kære Ib,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at det var en glimrende og behagelig oplevelse, du havde ved os.

Kompetent og nærværende

Jeg var allerede kunde da Per overtog klinikken. Det har været en rasende god oplevelse hele vejen. Meget kompetent og nærværende tandlæge. Min største bekymring er at Per nærmer sig pensionen, og jeg på et tidspunkt skal finde en ny tandlæge. Tak.

29. oktober 2025

Kære Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det har været en rasende god oplevelse hele vejen, samt at du finder vores tandlæge meget kompetent og nærværende - det sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Brøndby

Altid god modtagelse og tryghed samt…

Altid god modtagelse og tryghed samt tillid. Kan varmt anbefale denne klinik

23. oktober 2025

Kære Karen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid føler dig godt modtaget.

Vi er glade for, at du mærker tryghed og tillid.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

tandlægen.dk Brøndby

Høj service og behagelig og dygtig tandlæge

Det er altid en fornøjelse at komme hos Per Guldbæk. Er kommet hos ham igennem 35 år. Det er vel anbefaling nok😃🦷

14. oktober 2025

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det altid er en fornøjelse at komme os vores tandlæge.

Vi er glade for, at du oplever høj service, og finder vores tandlæge behagelig og dygtig.

Vi sætter stor pris på at høre, at du er kommet her gennem 35 år, samt din anbefaling.

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder de ansatte på vores klinik søde og kærlige.

tandlægen.dk Brøndby

Mette er det mest fantastiske menneske…

Mette er det mest fantastiske menneske man kan møde i en tandlægstol. Hun er omsorgsfuld og fortæller alt, der skal ske inden hun begynder.
Er kommet hos hende i mange år og kan på det varmeste anbefale Mette.

7. oktober 2025

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandplejer, som det mest fantastiske menneske at møde i tandlægestolen.

Vi sætter stor pris på dine mange pæne ord om hende, samt din anbefaling.

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du finder vores klinik professionel og kundeorienteret - det betyder meget.

Ti ud af ti stjerner

6. oktober 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du giver os 10 ud af 10 stjerner - det sætter vi stor pris på.

Min tandlæge er den bedste. Jeg har haft Per som tandlæge siden 85

Jeg har haft Per som tandlæge siden 85. Ingen andre får lov at røre mine tænder. Mine kollegaer og jeg diskuterede engang, om den bedste tandlæge, Vi havde alle den bedste. Det viste sig at være Per. Vi er der vist alle endnu.

30. september 2025

Kære Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet hos vores tandlæge siden 85.

Det betyder meget, at dig og dine kollegaer finder vores tandlæge den aller bedste tandlæge - det sætter vi stor pris på.

tandlægen.dk Brøndby

Venlige imødekommende smilende og…

Venlige imødekommende smilende og virkelig dygtige

29. september 2025

Kære Sarah,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du blev mødt af venlige, imødekommende, smilende og virkelig dygtigt personale - det sætter vi stor pris på.

Venlig og oplysende behandling

God og behagelig oplevelse til en som ikke bryder sig om tandlæger.

25. september 2025

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en god og behagelig oplevelse, særligt når du ikke bryder dig om tandlæger.