Banner for tandlægen.dk - Bagsværd

tandlægen.dk - Bagsværd Anmeldelser

Bagsværd Hovedgade 99, 2880 Bagsværd, DK

Mine tænder har været behandlet af denne tandlægeklinik i over 25 år. Denne gang var det kun nødvendigt med en tandrensning, det var fint. Altid har jeg været tryg, fagligheden er virkelig høj.... Se mere

Venligt og smilende personale i receptionen. Blev mødt af en smilende tandlæge Jens som gjorde at man følte sig velkommen. Fik en fyldestgørende forklaring på hvad der skulle ske før under og efter b... Se mere

Til kompliceret rodbehandling hos Omid T og hans assistent (?). Sekretær på forhånd orienteret om varighed og pris for behandling. Omid god til informationer før, under og efter. Over en time med mun... Se mere

Var der for første gang, og var selvfølgelig spændt på en ny tandlæge. Jeg må sige tandlægen Katrine gav mig en god og grundig behandling. Når man booker online, er der ikke sat tid af til tandrensnin... Se mere

1. Tandklinik
  6. Tandprotesecenter

• Bagsværd Hovedgade 99, 2880, Bagsværd, Danmark

• 44983420

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

3.104 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg får god behandling og føler mig…

Jeg får god behandling og føler mig tryg ved Kathrine.
Sandra Croft

19. maj 2026

Kære Sandra,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en rigtig god behandling hos vores tandlæge, samt følte dig tryg - det betyder meget for os at høre.

tandlægen.dk Bagsværd

Føler mig altid tryg og i de bedste…

Føler mig altid tryg og i de bedste hænder når jeg er hos tandplejer Gülten eller tandlæge Jens.
Så dygtige og kompetente.

4. maj 2026

Kære Malene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du altid føler dig tryg og i de bedste hænder hos vores tandplejer og tandlæge.

Dine flotte ord til dem varmer.

Det sødeste personale

Det sødeste personale og tandplejeren er både sød og dygtig til at rådgiveren ve. 🌞

27. april 2026

Kære Tine,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores personale og tandplejer sætter vi stor pris på.

God samlet oplevelse

Var til tandrensning og som vanligt en god og positiv oplevelse. Er flyttet fra byen, men fastholder tilknytningen, da jeg over årene har været meget tilfreds.
Der er smil og godt humør fra receptionen, til man efter endt behandling, står klar til afgang igen. Min tandlæge skræk er forsvundet over tid, takket være dygtige tandlæger og teknikere.
Let at komme til, gode parkeringspladser.

Måske ikke de billigste, men kvalitet og pris hænger nok sammen.

22. april 2026

Kære Finn,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Dine mange rosende ord om både behandling, personale og faciliteter betyder meget for os.

Vi er glade for, at du ikke længere lider af tandlægeskræk - det varmer at høre.

tandlægen.dk Bagsværd

Jeg er aldrig nogen sinde følt mig så…

Jeg er aldrig nogen sinde følt mig så velkommen og blevet behandlet så nænsomt og der var en forklaring på alt
Super tak for jeres måde at være på.
Mvh og tak Toni

23. april 2026

Kære Toni,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du aldrig har følt dig så velkommen og behandlet så nænsomt som hos os.

Vi sætter stor pris på din ros om vores væremåde.

Fantastisk dag hos dem

Fantastisk dag hos dem. Både venlige, oplysende og super arbejde.
Kan varmt anbefales

Kære Sulli,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en fantastisk dag hos os.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om os, samt din varme anbefaling.

tandlægen.dk Bagsværd

Jeg var inde hos Bahar, og hun var behagelig, hurtig og effektiv 👍

Kære Nikoline,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores tandplejer.

tandlægen.dk Bagsværd

Rigtig god service og man bliver hele…

Rigtig god service og man bliver hele tiden orienteret om hvad der sker😇en dejlig oplevelse

17. april 2026

Kære Torben,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede en rigtig god service, samt hele tiden blev informeret om hvad der foregik.

Vi sætter stor pris på at høre, at du havde en dejlig oplevelse.

tandlægen.dk Bagsværd

Altid god service og venligt personale.

Altid god service og venligt personale.

Kære Chris,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid oplever en god service og et venligt personale.

tandlægen.dk Bagsværd

Som altid en god klinik med meget fin…

Som altid en god klinik med meget fin og professionel betjening. Den kan altid anbefales til andre.

16. april 2026

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid finder vores klinik god med meget fin og professionel betjening.

At du altid vil anbefale os betyder meget.

God forklaring

Var aldrig i tvivl om hvad der skulle ske
Dejlig oplevelse

14. april 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at alt gik som det skulle, samt at du havde en dejlig oplevelse - det betyder meget.

tandlægen.dk Bagsværd

Bedste tandlæge jeg har besøgt

Bedste tandlæge jeg har besøgt, det bliver helt sikkert min faste tandlæge.
Rolig og behagelig personale, som giver sig tid til at forklare hvad de observere.
De bedste anbefalinger herfra

23. marts 2026

Kære Christoffer,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var ved den bedste tandlæge, og gerne vil have det som din faste.

Dine rosende ord om vores personale betyder meget.

Meget tilfreds

Professionel behandling, både personligt og fagligt. Trygt og god service. Kan anbefales 👍

18. marts 2026

Kære Rikke,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du var meget tilfreds med din behandling, samt fandt den professionelt udført.

Dine rosende ord om vores både os og vores service betyder meget.

Mange hilser
tandlægen.dk Bagsværd

Jeg skulle have foretaget en rodbehandling

Jeg skulle have foretaget en kompliceret rodbehandling af en kindtand og var længe i tvivl om jeg skulle få trukket tanden ud. Udsigten til at sidde i stolen i 1½ time forekom som et mareridt. Men jeg mødte frem og fik den bedste oplevelse jeg har haft hos en tandlæge. Jeg fik hele tiden at vide hvad der skete og jeg mærkede ikke noget. Tusind tak for en god oplevelse.

27. februar 2026

Kære Arne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde lyst til at dele din oplevelse, samt fandt den, den bedste du nogensinde har haft.

Det sætter vi stor pris på.

Dygtig tandplejer

Dygtig tandplejer, men med en stykpris på over 190,- for hver 10 sekunders Tandrodsrensning, syntes jeg det er lidt i overkanten, når det drejer sig om 6 tænder. Sygesikringen dækker dog 1/3

Morten

10. februar 2026

Kære Morten,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på dine flotte ord om vores tandplejer.

tandlægen.dk Bagsværd

Dejlig omhyggelig behandling ,altid…

Dejlig omhyggelig behandling ,altid mødt med smil

10. februar 2026

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver mødt med et smil, samt får en dejlig og omhyggelig behandling - det betyder meget for os at høre.

Altid hjælp ved akutbehov

Har nu haft Tandlægen.dk i Bagsværd i næsten 30 år. Har aldrig kunne sætte en finger på noget. Man føler sig virkelig velkommen lige fra man træder ind i receptionen og til behandlingen er færdig. Utrolig hjælpsomme ved akut behov. Kan kun anbefale dem og de 5 stjerner er velfortjente.

5. februar 2026

Kære Ilse,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet her i næsten 30 år og aldrig har kunne sætte en finger på noget.

Dine pæne ord om vores imødekommenhed og hjælpsomme personale betyder meget.

Vi sætter stor pris på dine flotte fem stjerner og anmeldelse.

Super god tandlæge

Super god tandlæge, samt besætning.
Altid et venligt smil. Professionel
Behandling. Kan varmt anbefales
Vi køre gerne 30 kilometer hver vej.
For at få ordnet bisserne.
Mvh Hanne Olin

3. februar 2026

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores tandlæge og resten af personalt både super gode og altid møder dig med et venligt smil.