Jeg vil ikke anbefale Preben boll til…
Jeg vil ikke anbefale Preben boll til nogle. Han fusker med sine priser og overholder ikke aftaler.
På Tandlaege-index.dk finder du en oversigt over alle tandlæger og deres priser, i Danmark.
Preben boll er den mest arrogante mand jeg længe har mødt! Og han virker yders uprofessionel i sit arbejde og Han snyder med priserne. Jeg skulle have fjernet en tand, og han bekræfter prisen for mig tre gange. En gang på klinikken og to gange over tlf. Prisen ville blive 400 og det ville være inkl bedøvelse. alligevel ender han med at give mig en regning på 1000 kr. Hans begrundelse for denne pris er at tanden var svær at få ud. (Hvilket den overhovedet ikke var) den begrundelse kan jeg ikke bruge til en dyt. Han giver mig en pris og kan derfor ikke vælge at sætte den op bare fordi tanden ikke ville som han ville. Jeg ringer til ham, for at få forklaret igen hvorfor det blev en helt anden pris, end vi aftalte og forklare ham stille og roligt at det ikke kan være rigtigt. Hans modsvar er, at så må jeg finde en anden tandlæge, for han gider ikke have sådan en som mig på sin klinik. Og så smækker han røret på. Jeg er helt paf over at man kan være så uhøflig over for et andet menneske. Har ikke kunne få lov at få et ordentligt svar fra ham, for han smækker røret på og ignorerer mine opkald. Han virker yders uprofessionel i sin måde at arbejde og være på og Både ham og hans tandklinik assistent får dig virkelig til at være utryg i stolen. En meget ubehagelig oplevelse som har gjord mig angst for at få fjernet en tand igen.