Jeg bestilte en skinne fordi jeg skære meget tænder i søvne. 3 dage efter jeg bestilte den. Var skinnen kommet frem i pakkeshoppen, og den virker 100% og tilpasningen til mine tænder var let og forstå... Se mere
Leveret ikke dag til dag som lovet. Først 8 dage efter bestilling kom varen. Jeg havde inden da skrevet til dem og bedt om at få annulleret ordren, da handlen allerede her ikke overholdt betingels... Se mere
Skal ikke kunne sige om produktet er godt. Har godt nok modtaget bideskinnen men uden vejledning i hvordan man skal gøre den klar til brug. Har gentagne gange skrevet til deres kundeservice uden at f... Se mere
Tandbideskinnen.dk sælger billige bideskinner mod tandskæren og tandslid.
København Ø, Danmark
- info@tandbideskinnen.dk
- tandbideskinnen.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fantastisk produkt til meget billige…
Fantastisk produkt til meget billige penge og levering på små 2 dage! Tak til teamet bag 🎉

Besvarelse fra Tandbideskinnen.dk
Super fint produkt samt levering 2 dage…
Super fint produkt samt levering 2 dage efter.
Ikke sidste gang jeg handler her :-)

Jeg har placeret ordren den 27.juni
Jeg har placeret ordren den 27.juni, de reklamer med 1- 3 dage levering.
9 dage efter har jeg ikke modtaget ordren, og de svarer heller ikke på mine beskeder.
Dårligste penge jeg nogensinde har givet ud
Ingen vejledning med - måtte selv finde den på nettet - men det virkede ikke - dårligste penge jeg nogensiden har brugt - firma der misbruger folk som skær tænder.
Hold jer fra dem.
Jeg har kontaktet dem flere gange over…
Jeg har kontaktet dem flere gange over de ikke har sendt mine vare - fik svar første gang hurtigt de beklagede og ville undersøge sagde og derefter intet respons fra dem - fuskerfirma uden lige!!!
God oplevelse i sidste ende!
Jeg havde tidligere en dårlig oplevelse med bideskinnerne, men var dog så heldig at de rakte ud til mig og tilbød mig 3 nye stk. med en brugsanvisning inkluderet.
Efter et mislykket fik jeg anden gang lavet mig en skinne som jeg bruger nu og som virker som den skal. Så efter noget tid var det en god oplevelse i sidste ende. Det sgu iorden - ja det var så.

Besvarelse fra Tandbideskinnen.dk
Rigtig godt produkt og hurtig levering
Rigtig godt produkt og hurtig levering! Virkelig glad for mine nye bideskinner.

Fint produkt
Fint produkt. Levering overholdt til tiden. Jeg fik ikke en brugsvejledning med og skrev til firmaet, de vendte retur med at de prøver at blive grønnere og derfor er vejledningen på deres hjemmeside. Så ved man altid hvor den er 😊
Mangler vejledning -kan ikke bruges
Kan ikke sige noget om produktet. Har bestilt og modtaget men ikke modtaget den udførlige vejledning om hvordan jeg skal gøre bideskinnen klar.
Har skrevet til dem to gange vedr. det men uden svar.
Ingen kundeservice
Har gentagne gange skrevet til deres kundeservice uden at få svar. Yderst utilfredsstillende🤬
Intet er som lovet!
Leveret ikke dag til dag som lovet. Først 8 dage efter bestilling kom varen. Jeg havde inden da skrevet til dem og bedt om at få annulleret ordren, da handlen allerede her ikke overholdt betingelserne.
De er meget længe om at svare og selvom jeg blev lovet at blive ringet op, er dette ikke sket.
Der er intet nummer man kan ringe til.
Varen kom uden brugsanvisning eller noget som helst andet.
Alt omkring dette er under al kritik!!
Penge ud af vinduet
Leveringstiden på den bestilte tandbide skinne var ok, men skinnen er ubrugelig! Alt for lille skinne, som ikke kunne justeres til at kunne sidde fast. Det er penge direkte ud af vinduet! Jeg har forsøgt at kontakte firmaet på telefon, men det er opgivede nummer er ikke i brug. Jeg har sendt to mails med reklamation over produktet, uden at få svar. Jeg vil fraråde alle at købe fra dette sted. Der er elendig/ingen service
Har skrevet op til flere gange da jeg…
Har skrevet op til flere gange da jeg ikke har modtaget min ordre virkelig dårlig service
Og der telefon nr eksisterer ikke.
Så køb ikke på den hjemmeside.
Skuffet
Fik først varen efter næsten 2 uger. Den er ret lille. Slet ikke nok til hele munden.
Meget tilfreds med produktet
Meget tilfreds med produktet - jeg har mindre hovedpine og sover bedre om natten.
jeg har tidligere købt gennem andet firma, men køber fremadrettet herfra.

Besvarelse fra Tandbideskinnen.dk
Hej seriøst det virkelig dårlig service…
Hej seriøst det virkelig dårlig service i skriver 1-3 hverdage og idag er 3 dag og jeg har ikke modtaget en mail fra dem om at min bideskinne er blevet sendt og jeg har ikke modtaget noget. Da jeg virkelig har brug for den da jeg river så meget tænder at jeg seriøst lyder som en kakkelak. Håber i ser denne anmeldelse da jeg er tæt på at lave en indsigelse hos banken og finde et nyt firma. 2069 odrenummer

Besvarelse fra Tandbideskinnen.dk
Super service og kanont produkt til en…
Super service og kanont produkt til en billig penge. Sover meget bedre om natten, og har ikke længere hovedpine. 1000 tak.
Forsøgt at kontakte Tandbideskinnen…
Forsøgt at kontakte Tandbideskinnen både telefonisk og per mail vedr. reklamation af bideskinnen og heraf ønske om returnering af varen desværre uden held. Bideskinnen er mindre end dem jeg plejer at købe hos andre leverandører af snorkebøjler.
Først ikke modtaget min pakke, har efterfølgende modtaget en ny pakke
27/11-21 efter at have skrevet på trustpilot, har jeg skrevet med tandbideskinnen, og har modtaget en ny pakke dagen efter.
23/11-21 Har ikke modtaget min pakke. Har ringet og lagt besked på deres telefonsvarer, skrevet mail og skrevet via deres hjemmeside. Ingen har svaret tilbage. Men pengene har de beholdt.

Bestilte mandag - modtog tirsdag
Bestilte mandag - modtog tirsdag!
Ekstremt hurtig levering - nem brugsanvisning som medfølger og høj kvalitets bidesilden - bedre end jeg har købt før hos andre udbydere.
Kan stærkt anbefales!