Alles gaat professioneel. Van bestelling, leveringsupdates tot aflevering. Ze weten exact wat ze doen en steven duidelijk naar een hoog niveau van professionele uitstraling en dienstverlening. Product... Se mere

Super klantvriendelijk. Er ging iets met met de aflever locatie. Mijn bestelling werd retour gestuurd maar de medewerker bij Talonze heeft mij super goed geholpen om dit op een discrete manier op te l... Se mere

Zeer vlotte bezorging en binnen de afgesproken termijn. De materialen lijken soms wat duur, maar eens je ze ontvangt zie je onmiddellijk dat deze dan ook van zeer hoge kwaliteit zijn! Net zoals bi... Se mere

1. Sexlegetøjsbutik
  2. Sexshop
  3. Erotisk tøjbutik

Order discretely on TALONZE.NL for all your Erotic Toys and BDSM needs - Order before 17:00 hours are shipped the same day.

4,6

fraud.

I shopped here but my order has not arrived yet, fraud. !!!

16. december 2020
Talonze-logo

Besvarelse fra Talonze

Sorry to hear that your package has not arrived...

I just checked your order and your package was offered to your chosen address,
because there was no one there the package had automatically been sent to the closest pick up point. We informed you several times via e-mail about this matter.

If your package is not picked up from the pick up point this will be automatically be sent back to us, and you will receive a refund.

So to accuse us of fraud we can not accept.

Please read the Track and Trace code.

Also understand because of COVID and December Holidays most packages cannot be delivered the next day.

Dikke 10!

Snel geleverd, duidelijke omschrijving, discreet verpakt.

Wat wil iemand nog meer?

Een aanrader, dikke 10!

5. november 2020

Bal stretcher.

Past perfect. Als hij goed zit kan je hem heel lang blijven dragen soms wel de geheledag. Nadeeltje, glijd wel eens af bij een verkeerde beweging oppassen met gaan zitten,of als het te koud wordt.

3. november 2020

Aanrader!

Goede ervaring, snelle levering, neutrale verpakking. Artikelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Aanrader!

23. september 2020