MMAKE A/S er meget tilfredse med samarbejdet
MMAKE A/S har arbejdet tæt sammen med TalentX om rekruttering og udvikling af vores byggetekniske rådgivere, og vi oplever dem som en yderst professionel og skarp samarbejdspartner. Deres talentprofiler giver et solidt, datadrevet grundlag, som ligger langt over klassisk rekruttering baseret på CV og mavefornemmelse.
Rasmus og Kenneth har en meget tydelig forståelse for både forretning og mennesker. De udfordrer os konstruktivt på, hvilke talenter der reelt er kritiske i de enkelte roller, og hjælper os med at definere profiler, der passer til både opgaver, team og kultur. Det har betydet mere præcise jobprofiler, bedre kandidatsamtaler og en langt større sikkerhed for, at nye medarbejdere faktisk trives i hverdagen hos os.
MMAKE A/S er en specialiseret byggeteknisk rådgiver med fokus på renovering af ældre og beboede ejendomme for andels-, ejer- og almene boligforeninger i København og omegn.
For os er det afgørende, at de rådgivere vi ansætter, deler vores fokus på kvalitet, ordentlighed og langsigtet ansvar i komplekse renoveringsprojekter. Her rammer TalentX meget præcist. Vi kan derfor give TalentX vores klare anbefaling til andre virksomheder, der ønsker en seriøs, struktureret og langsigtet tilgang til rekruttering og talentudvikling.
Vi har arbejdet sammen med TalentX i 4 år.

Besvarelse fra TalentX