Talentscout Anmeldelser 12

2,5

1. Rekruttering

Talentscout er de nye spillere på markedet, og vi eksistere for at ændre på, hvordan man finder arbejdskraft i dag. Ved at bruge teknologi, kan vi gøre hele processen nemmere, billigere og hurtigere for både virksomheder og vikarer.

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

Ingen kontakt

De svarer ikke ved opringning eller mail efter du er ansat.
Min kontakt person er Mathias Jensen og ingen kontakt derfra, når jeg prøver og ringe til hovednummer går den direkte over på hans telefon nr.

Har nok ringet 50 gange på et måned uden held til kontakt med nogle fra dette firma

1. oktober 2024

Besvarelse fra Talentscout

Kære Morten, tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid efter at yde den bedste service. I det her tilfælde ville vi gerne høre hvad du syntes om vores gratis kandidat search til jeres ledige stilling.

Dbh Talentscout.

God og sober tone

God og sober tone
Hurtigt respons med kandidat emner til jobbet

18. januar 2024

Besvarelse fra Talentscout

Kære Jacob. Tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid efter at komme retur med mulige kandidater inden de første par dage.

Mvh Talentscout.

Jeg havde en god snak vedr

Jeg havde en god snak vedr. evt emner til ledigt job.
Jeg gjorde det meget klart, hvad vi havde brug for, og hvilke kvalifikationer, som der er behov for.
Vi fik hurtig et emne og en aftale for møde alt ok.
Blev så ringet op af vedkommende inden møde, og intet af det vi havde aftale var aktuelt.

22. januar 2024

Besvarelse fra Talentscout

Hej Helle. Det sker desværre engang imellem de kandidater vi sender til samtale er overkvalificeret. Derfor vi altid inden mødet sende dig kandidaternes CV.

Louise gav sig god tid til at høre på

Louise gav sig god tid til at høre på, hvad vi havde brug for samt en super indlevningsevne i vores situation.

4. september 2023

Hej Claus.

Tak for din anmeldelse. Vi betsræber os altid efter at sætte os bedst muligt ind i vores kunders situation.

De bedste hilsner Talentscout.

Jobnet plus skulle de hedde

Der er ikke meget Scout over dette , de napper direkte fra Jobnet også er et pludselig nogle fantastiske medarbejder.

11. juli 2023

Besvarelse fra Talentscout

Hej (kunde) Vi bruger flere forskellige platforme til at finde og screene de bedste kandidater til vores kunder, Heriblandt også Jobnet.

Mvh Talentscout.