Takteam AB Anmeldelser 19

TrustScore 3.5 ud af 5

3,7

Virksomhedsoplysninger

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Huvudkontor Kalmar 0480 - 36 36 88 Engelska vägen 9, 393 56 Kalmar Depå Karlskrona 0455 - 430 30 Verkstadsgatan, 371 47 Karlskrona Depå Växjö 0470 - 911 90 Smedjegatan, 352 46 Växjö Depå Stockholm 08-658 50 50 Fabrikö...

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Takmålningspaket (Kungsbacka/Göteborg)

Vi beställde ett komplett paket med taktvätt och takmålning och är mer än nöjda med båda delarna. Arbetsledaren var kunnig och ärlig och guidade oss rätt i valet av färg och behandling. Killarna som utförde jobbet var proffs från start till slut och det märktes att de visste vad de höll på med. De jobbade metodiskt och noggrant och lämnade inte jobbet förrän allt var i ordning. Huset ser ut som nytt och vi har fått massor av beröm från vänner och grannar. Tack för ett fantastiskt arbete, Takteam!

25. juli 2025

Premiumbolag rakt igenom

Premiumbolag rakt igenom. Fick allt jag kunnat drömt om. Noggrannhet, proffsighet och ett fantastiskt resultat. Oerhört nöjd att jag valde Takteam som jag ansåg var det enda bolaget med en komplett process utan att sakna viktiga delar som många andra bolag gör efter att ha jämfört. Man får vad man betalar för.

28. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi har tidigare anlitat ett annat…

Vi har tidigare anlitat ett annat företag, och var inte helt nöjda med resultatet.
Denna gång valde vi därför Takteam, och vilken skillnad!
Allt flöt på från att säljaren kontaktade oss, till att arbetet var utfört.
Resultatet är precis det vi förväntade oss, vi är så nöjda.
Vi kan varmt rekommendera Takteam till andra som vill fixa till sina tak.

18. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Rekommenderas

Skriver mitt omdöme nu när algbehandlingen hunnit verka en säsong och jag kan bekräfta att resultatet håller i sig. Taket ser fortfarande rent och fräscht ut och vi är mer än nöjda. Teamet som utförde jobbet var trevliga och professionella och kommunikationen med företaget fungerade utan problem. Priset var rimligt och vi kände att vi fick valuta för pengarna. Starkt rekommenderat till alla som funderar på taktvätt eller algbehandling!

15. maj 2025

Meganöjd med Takteam!

Från första kontakt via hemsidan till det att jobbet var klart var allt smidigt och professionellt. Säljaren svarade snabbt på mina frågor och förklarade tydligt vad arbetet skulle innebära och vad vi kunde förvänta oss. Killarna som kom ut var trevliga och arbetade noggrant. De var noggranna med att städa efter sig och lämnade inga spår av sitt arbete förutom ett strålande rent tak. Jag hade inte trott att det skulle göra en sådan skillnad men huset ser fantastiskt ut nu. Kan inte annat än rekommendera Takteam!!

24. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superb service och ett resultat vi är…

Superb service och ett resultat vi är väldigt nöjda med. Killarna kom på avtalad tid och jobbade effektivt utan att det kändes stressigt. De var noggranna med att skydda blommorna och buskarna runt huset och lämnade tomten i toppskick när de var klara. Hade aldrig trott att en taktvätt skulle göra sådan skillnad för hela husets utseende.
Vi rekommenderar Takteam varmt!

2. april 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ordning o reda, precis som jag vill ha det.

Tycker allt var smidigt precis som jag fick det presenterat. Fick en snabb kontakt & offert. Jobbet gjordes på utsatt tid och jag är väldigt nöjd över hur de städade efteråt.
Fick precis ett mail av Saga på Takteam som undrade om jag kunde skriva en recension om jobbet jag fick utfört i somras.
5 av 5 tack för ett bra jobb!

24. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi är så nöjda med jobbet

Vi är så nöjda med jobbet, bästa investeringen vi gjort för vårt hus! Vi hade länge haft mossa på taket men drog på att behandla det. Nu när det är gjort ångrar vi att vi väntade så länge :) utöver bra effekt och att resultatet överträffade våra förväntningar, så var personalen trevlig och professionell. Vi har varmt rekommenderat Takteam till våra grannar som sett resultat och vill göra samma behandling.

14. april 2025

Rekommenderar ej

Nr1. Någon skulle dyka upp, ett sedan tidigare bestämt datum via mejl, för att inspektera , notera och rådgöra vidare beslut och väg att gå, gällande takets kvalitet etc. Ingen sågs till.
Senare ringer ändå en herre och säger sig ha varit på plats och inspekterat. Märkligt, då flera av oss som var hemmavid i så fall missade detta som i så fal måste ha varit världens i särklass mest diskret utförda inspektion av ett tak. Användes Google maps för att spara på bensin och riskfyllda interaktioner med kunder? Antagligen!

Hur som haver, mannen som ändå vågar sig på att ringa, rekommenderar en behandling av vårt tak. Kostnad ca 7000.

Datumet för denna algbehandling bestäms till någon månad bort. Dock kommer ett sms redan efter två veckor att vi ska vara redo med extra takpannor om de behöver bytas samt att de ska ha tillgång till el. En tid på dagen bestäms.

På dagen kommer också mycket riktigt två män med MYCKET knappa kunskaper i svenska språket och med mycket bristfällig utrustning, ca två timmar efter utsatt tid och kör in på tomten med en gammal van på vilken det förr stod "Takteam" men där endast konturerna av detta gick att skåda.

De börjar vandra omkring och fundera hur de ska ta sig an uppgiften. De drar fram en mycket för kort och gammal stege. Kopplar in en slang i vattenkranen samt en kabel i eluttaget. Sedan börjar de spruta en vitt skum på delar av taket. De är inte ens uppe på taket utan står mestadels på marken och gör det. Inte en tillstymmelse till att titta på om något tegelpanna måste bytas.

Allt som allt är de på plats i ca 25 minuter. De hinner förstöra ett fönster och smutsa ner alla andra med detta algmedel, innan de försvinner med orden, "vänta två månader, så ser du resultatet"

Jag väntar fortfarande och hur gärna jag än vill, så ser jag inget resultat...

2. oktober 2025

Trygghetsavtal

Takteam gjorde förra året en rengöring o målning av våra tak, ett snyggt o bra jobb.
I år sålde dom ett trygghetsavtal till oss som innebar att garantin förlängdes till 10 år, trygghetsavtalet innebar att dom skulle inspektera och göra rent samtliga hängrännor och om det behövdes spruta på algmedel.
Idag den 2/12 kom 2 killar hit ( vi var inte hemma men kameran spelade in den tid dom var här )
5 min totalt var dom här och gick inte ens runt huset 😡

2. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag avråder alla från att anlita…

Jag avråder alla från att anlita Takteam! Finns seriösa bättre företag som inte ändrar faktura och som inte gör skadegörelser på tomten och huset. Kontoret går knappt att nå och anställda är arroganta. Killarna som har varit hos mig hällde algmedel på mitt tak när det ösregnade en hel dag så allt kom direkt ner på tomten. Dom städade inget efter sig heller så jag fick städa. Samt hade sönder stängsel och många saker. Företaget vill ej stå för sina brister. Dom är inte ens värda en ifylld ruta. Så kontakta annat företag ni som behöver hjälp med ert tak. Jag vet flera som råkat illa ut med dom.

22. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde taktvätt och takmålning under…

Beställde taktvätt och takmålning under sommaren . Jag talade med en trevlig säljare .

När väl jobbet påbörjades så använde man högtryckstvätt på betongpannor vilket inte är korrekt .
Vid målning regna det och inget täcktes in vilket resulterade i färg på fönster altan fasad m.m och bubblor i färgen.
Vi monterade även nockband men vid återmontage så har man knäckt vindskiveplåtarna (ca 15 cm mellanrum) pannor till plåt och nockpannorna är placerade som en orm .

Trotts att jag lagt fram reservpannor bytes inga ut eller målades . De målade bara över spruckna pannor på taket .

Jag skrev en reklamation och krävde åtgärd eller kompensation men nu har dettä gått 2 månader utan åtgärd eller kompensation.

29. august 2025

Oseriöst företag

Takteam bytte läkt, monterade nockband, rengjorde och målade betongpannor hos oss för ett år sedan.

- De gick på med högtryck uppåt in under pannor och nock när de rengjorde
- De gick på takfönster med högtryck vilket resulterade i trasiga solfilmer och läckande fönster
- Takplåtar målades med växtlighet fortfarande kvar på dem

De skickade ut "sin expert" som bekräftade att de hade förstört tre takfönster som borde ersättas, ingen i ledningen tog notis och erbjöd sig betala en spottstyver.

Fullständigt oseriöst och oprofessionellt företag som smutsar ner branschen.

7. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Efter ett trevligt samtal med säljaren…

Efter ett trevligt samtal med säljaren och beställning av taktvätt samt målning av taket blev inget som vi förväntat oss. Vi var trygga i att taket skulle tvättas skonsamt delvis med robot, så blev det inte utan högtryck med 500bar var det som användes. Det spolades bort färg både från fasad, hängrännor och takplåtar. Det var en speciell upplevelse att titta på eländet. Dagen efter hade vi vattenpölar inne i huset som runnit in efter murstocken, då en panna var borttrampad och vattnet hade fri väg in. Vi fotade allt och mailade till både säljare och tvättansvarig. Säljaren meddelade att han skulle skriva en reklamation och efter det hamnade vi i limbo, ingen hörde av sig. Veckorna gick och då hösten började närma sig blev vi oroliga att ingen målning skulle kunna ske pga regn och dåligt väder. Idag är taket målat men ingen ursäkt och ingen gottgörelse i form av rabatt eller dylikt utan det vi fått som ersättning är att köpa ut en burk metallfärg och skicka in kvittot till dom:) Måla hängrännor, takplåtar samt en hel den på fasaden får vi själva stå för. Den här upplevelsen har verkligen gjort att vi kommer minnas sommaren 2025, fast inte på ett bra sätt. Ska ni fixa taket på ert hus så välj ett annat bolag för den här upplevelsen klarar man sig utan.

15. september 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.